Mi a különbség?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
csak nem tudtam, hogy mi benne a poén... <#confused>#confused><#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav>
A cipõnek az i és két ékezet az õ-n!
Leesett? :)))))
Aki rendes velem,és én is õ vele,annak ne mondogasd már a magadét!
Ok?????
2 amit még hozzáfüznék:
1 Az internet az egy DOLOG,gyere a szemem elé,és ha 4szemközt is bunkonak találsz,akkor neked van igazad!
2 MINDENKI MAGÁBOL INDUL KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt mondd egy programozónak... :)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
???
A cipónak(pékárú) 2 ékezete van,a cipõnek 3
A cipót meg lehet enni,a cipõt nem!
A cipõt be lehet füzni,a cipót meg nem!
A cipónak illata van,a cipõnek meg láb bûze! :)))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A sas száll-ide, száll-oda, de a szálloda nem sas-ide, sas-oda <#idiota>#idiota>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
a tuskó nem vérezi össze a láncfûrészt! ß )
könnyebbet!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
OFF: amúgy kitaláltam 1 új szmájlit: ß) (napszemûveges-mosolygós arc)
bár az sem fán terem... :D
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
így lenne logikus
See Your Local Dodge Dealer
See Your Local Dodge Dealer
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(