14
hogyan kell leformázni a vinyót mert mindig kiír vmit
  • Calver
    próbáld Partition Magin Pro-val
  • F1re
    o de lami vagy figyelj fogsz 1 xp cd-t bealitod bios-ba hogy meik meghalytorol bootoljon utana elinditod es kesz is ha meg nem ojan fajta a biosod mert mar talalkoztam ojannal akkor meg alapbol floppyro bootol ha meg assem jo akkor fogod a vinyod es elviszed vameik haverodhoz vagy ha neked is van meg 1 geped akkor oda ebteszed elinditod a gepen a windows es igy mindenkep le tod formazni a vinyod kiveve ha szarr :D
  • VinylToy #12
    Segítség
  • Eston
    rendszerindító floppyt? mert olyasmit már próbáltam ott meg ha beírom nem ismeri fel a parancsot
  • N1ggA
    lehet dossal! rakjál be egy floppyt
  • Eston
    az vagyok, de esetleg ha te nem vagy az akkor megtudnád e mondani h hogy kell leformázni? Te tökéletes...
  • dodgecharger
    Ez egy nagy LoáL
  • Eston
    vagy meglehet csinálni bármilyen Windows XP CD vel a bootolást?
  • Eston
    más megoldás nincs? Csak a Win XP CD boot olás?
  • Eston
    mármint csökkentet mód parancsorral, próbálkoztam a WinXP cd mel de az meg nem boot ol
  • Metwork
    működő win alól nem tudsz formázni:)
    xp cdről bootolsz és ott lehet
  • Eston
    úgy csináltam h újraindítottam csökkentett mód , és itt irtam be
  • bertino
    ezt miben irja ? hol ? dos parancssor ? vagy in windows ? :D mert akkor az a bibi
  • Eston
    HI!
    Már többször próbáltam leformázni a laptopom vinyóját, de ne msikerül soha! Miután beírom h format c: ÉS I GOMBOT NYOMOK kiírja h leválasztom e a kötetet mert használatban van i gombot nyomok de erre meg MEGHAJTÓ NEM ZÁROLHATÓ!
    segítsetek lécci mert fontos