Meghajtó nem zárolható???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
o de lami vagy figyelj fogsz 1 xp cd-t bealitod bios-ba hogy meik meghalytorol bootoljon utana elinditod es kesz is ha meg nem ojan fajta a biosod mert mar talalkoztam ojannal <#nyes>#nyes>akkor meg alapbol floppyro bootol ha meg assem jo akkor fogod a vinyod es elviszed vameik haverodhoz vagy ha neked is van meg 1 geped akkor oda ebteszed elinditod a gepen a windows es igy mindenkep le tod formazni a vinyod kiveve ha szarr 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
rendszerindító floppyt? mert olyasmit már próbáltam ott meg ha beírom nem ismeri fel a parancsot
az vagyok, de esetleg ha te nem vagy az akkor megtudnád e mondani h hogy kell leformázni? Te tökéletes...
vagy meglehet csinálni bármilyen Windows XP CD vel a bootolást?
más megoldás nincs? Csak a Win XP CD boot olás?
mármint csökkentet mód parancsorral, próbálkoztam a WinXP cd mel de az meg nem boot ol
mûködõ win alól nem tudsz formázni😊
xp cdrõl bootolsz és ott lehet
xp cdrõl bootolsz és ott lehet
I will use google before asking stupid questions.
úgy csináltam h újraindítottam csökkentett mód , és itt irtam be
ezt miben irja ? hol ? dos parancssor ? vagy in windows ? 😄 mert akkor az a bibi
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HI!
Már többször próbáltam leformázni a laptopom vinyóját, de ne msikerül soha! Miután beírom h format c: ÉS I GOMBOT NYOMOK kiírja h leválasztom e a kötetet mert használatban van i gombot nyomok de erre meg MEGHAJTÓ NEM ZÁROLHATÓ!
segítsetek lécci mert fontos
Már többször próbáltam leformázni a laptopom vinyóját, de ne msikerül soha! Miután beírom h format c: ÉS I GOMBOT NYOMOK kiírja h leválasztom e a kötetet mert használatban van i gombot nyomok de erre meg MEGHAJTÓ NEM ZÁROLHATÓ!
segítsetek lécci mert fontos