MP3 trackek \"variálása\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
lásd lejjebb....köszönöm.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valaki helpet?
Itt a helye.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
az iránt érdeklõdöm, ismertek-e olyan progit (mp3 gain-en kívül...), ami a mixelés elõtt álló track-eket segítene azonos "formátumba" hozni. itt nem tömörítési arányra gondoltam, hanem valamire, ami azonos hangerõre, ill. keverésileg mély-magas-közép szinten nagyjából(!!!)azonos szintre hozza.
a többit persze keverõvel végzem, de valamelyest könnyebb dolgom lenne.
kösz a helpeket.