MP3 trackek \"variálása\"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, +nézem õket.

VinylToy
Még ezt tudnám javasolni , hogy próbálj ki innét pár progit.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

huhh, azért mixenként 10-12track-et kicsit könynebben "variálnék", mert ez ehhez kicsit bonyolult nekem. más megoldás ezek szerint nem nagyon van?

VinylToy
sok munka, de szerintem meg lehet oldani, van benne EQ, vagy normalizálás is, de külön a hangerõn is tudsz módosítani.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ez jó "rendbetételre" is??
lásd lejjebb....köszönöm.

Nh Shevits
sound forge 7.0-re szavaz <#ravasz1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

VinylToy
sound forge nekem bevált, de a nero wave editorja is tökéletes e célra.

Nemtud valaki javasolni egy jól használható progit mp3-ak vágására, darabolására? Konkrétan darabolásra ill. hibás vagy felesleges szünetek kivágására kellene,h alkalmas legyen. Thx!

bertino
mert mindenkit leugat, csak vhogy nem mindig tûnik fel neki, hogy õt kéne leugatni <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nyami
nekem is jól jönne, ha ugyanolyan hangerejû lenne néhány szám (mp3-lejátszó) :|

VinylToy
mp3gain használtam én is, de néha tényleg elég szar minõséget csinál, szóval jól jönne valami más program.

VinylToy
miért beszélsz bele, tényleg ide kellett ezt nyitni.

azért, mert ott már kérdeztem cirka 2napja, és mivel ezt a fórumot zenehallgatók is olvassák, gondoltam hátha...
valaki helpet?

Akos 001
És ezt miért a Zene fórumba kellett?
Itt a helye.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hi all!
az iránt érdeklõdöm, ismertek-e olyan progit (mp3 gain-en kívül...), ami a mixelés elõtt álló track-eket segítene azonos "formátumba" hozni. itt nem tömörítési arányra gondoltam, hanem valamire, ami azonos hangerõre, ill. keverésileg mély-magas-közép szinten nagyjából(!!!)azonos szintre hozza.
a többit persze keverõvel végzem, de valamelyest könnyebb dolgom lenne.
kösz a helpeket.