Fogyatékos filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
-tRs-Landor
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Úgy érzed nyomott vagy?
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Nem az a téma hogy melyik filmben játszik valamelyik színész fogyatékost,
hanem hogy melyik filmben szerepel fogyatékos.
Johnny Depp
Leonardo DiCaprio
DiCaprio játsza a fogytékost, de kibaszottjól.Érdemes megnézni szvsz.
IMDb
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
egy csodálatos elme
a szajré (edward norton kibaszott jól eljátssza a fogyatékos csávót <#wow2>#wow2>)
Amire O gondolt az olyan amibe tutko fogyatekos jatszik. Volt valami magyar film is vakokkal, nem tudom a cimet...
nekem sam
esõember
ébredések
forrest gump
hibátlanok
biztos van még pár film, de most hirtelen nem jut több az eszembe
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kíváncsi lennék az ilyen filmekkel kapcsolatos tapasztalaitokra. Most láttam egy ilyen filmet, friss élménnyel azt mondhatom, hogy egy külön mûfaj.
Igazából azt nem értem, hogy az ilyen betegeket hogy tanítják be a szerepükre, ill. hogy mernek szerepelni, és miért szereplenek?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11