Új Heroes V képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ide is ideírom :
Én elkezdtem vele játszani, de fél óránál tovább nem bírtam! Annyira de annyira rossz lett, hogy az már fáj 😞
Alig lehet menni, felfedezni, gyûjtögetni, egyáltalán látni valamit, ez a 3D-s grafika nagyon nem a Heroes világa, nem kellett volna 😞
A harc meg egyenesen siralmas, azok a zöld kockák...és az emberek....mekkorák? 1 cm nagyságúak, alig látom....a harmadik részben jók voltak, a negyedikben kicsit kiebbek lettek, elnéztem, de ez már röhejes és amikor berakja az introt amikor megtámadom, az már fájdalmas, hogy a mai grafikai technikáva hogy lehet ilyen igénytelen, szarul megcsinált figurákat elkészíteni....
Szóval szerintem nagyon elcseszték, de ez persze az én véleményem...
Ja és a második pályáig vittem, de még nem találkoztam várral....pedig arra lettem volna még kíváncsi....
Én elkezdtem vele játszani, de fél óránál tovább nem bírtam! Annyira de annyira rossz lett, hogy az már fáj 😞
Alig lehet menni, felfedezni, gyûjtögetni, egyáltalán látni valamit, ez a 3D-s grafika nagyon nem a Heroes világa, nem kellett volna 😞
A harc meg egyenesen siralmas, azok a zöld kockák...és az emberek....mekkorák? 1 cm nagyságúak, alig látom....a harmadik részben jók voltak, a negyedikben kicsit kiebbek lettek, elnéztem, de ez már röhejes és amikor berakja az introt amikor megtámadom, az már fájdalmas, hogy a mai grafikai technikáva hogy lehet ilyen igénytelen, szarul megcsinált figurákat elkészíteni....
Szóval szerintem nagyon elcseszték, de ez persze az én véleményem...
Ja és a második pályáig vittem, de még nem találkoztam várral....pedig arra lettem volna még kíváncsi....
Annyi szépet hallottam róla, szeretném kiprobálni <#wave>#wave><#smile>#smile><#smile>#smile>
Már játszottam a heroes 3 mal és teccet.
Már játszottam a heroes 3 mal és teccet.
A HeroesV a legjob<#worship>#worship><#worship>#worship><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A Silent Storm az egyik nagy kedvencem, ha ugyanaz a csapat csinálja, akkor megvan a remény, hogy azt kapom amire várok, nem úgy mint az UFO esetében (xcom2 után), vagy a settlers esetében. Alig várom, hogy megjelenjen! 😊
Ahogy igy elnézem, megvették a warcraft 3 engine-jét, és körökre osztották.
Az itt nem látszik, de a hivatalos site screenshotjain igen, hogy fps-szerõen is lehet nyomni. Milyen gépet fog ez enni?? 😊
Az itt nem látszik, de a hivatalos site screenshotjain igen, hogy fps-szerõen is lehet nyomni. Milyen gépet fog ez enni?? 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az elsõ képrõl: "Vazze Fáni, mondtam, hogy nem kellett volna azt a lejárt lilababkonzervet megenni!" <#vigyor>#vigyor>
Viccet félretéve: tényleg tetszetõs képek, már várom én is. A képek hangulata olyan mint a WC3+Heroes összeöntve.
Reméljük megérte várni <#wink>#wink>
Viccet félretéve: tényleg tetszetõs képek, már várom én is. A képek hangulata olyan mint a WC3+Heroes összeöntve.
Reméljük megérte várni <#wink>#wink>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"