RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valóban lehet venni, de csak 24 órára szól, azt tartogatom arra ha lessz is 1 napom rá😊, sajna nem nagyon van parti mostanság, így nehéz lessz fejlõdni az állandó raid miatt.

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

allock
vote shopban is lehet venni jadet 250pontért tán

#hhwnd

valakinek van infója az RF-Xtrem szerver-röl, napok óta állandó DC volt, mára a weblapjuk sem elérhetõ.
az RF-Commanders-en alakítottak kicsit, 2 javítás is elérhetõ, elõször a nagyobbik fájl-t pakoljátok fel utánna a kissebiket.
a Lethalon dob valami Boost Jade-ot, jól jönne a fejlõdéshez😊

EQG en is mar lejart a lvl 70 el jaro uj Update Betaja hamarosan alnak atal
tudsz jó helyet a fejlõdésre, unom már az állandó PVP-ét, mire lelek 1 helyet egybõl megtalálnak😊

allock
egy szerver van amit még érdekesnek találtam lvl100 feletti szint
viszont sok a hiányosság, nekem pl stealth pot megszokott eléggé, aztán nem lehet vennni sehol ott

Lethalon meg minden van 😄

#hhwnd

Mint mindíg😊 igazábol az újdonságokra vagyok kíváncsi, mit tudnak még portolni a 2.1.6-os verzióba.

allock
szólóban is boldogulni lehet lethalon azért szeretem
van voteshop, webshop, donate, de a játékból is fullos lehetsz simán
bell oldalt erõsítek, Gagarin néven

#hhwnd

a lethalgod ra erdemes e menni? marmind lesz ot akivel tolni kemeye? es meik faj?
allock
bell oldal megint? 😊

#hhwnd

üdv
ma felraktam a Lethal klienst, ráraktam a patch-et, és megy gond nélkül, a patch letöltésnél jelzett a NOD, hogy vírusos, beraktam a kivételek közé és nem volt semmi gond!

szia. felvettelek.
mindig arrol a szerverrol szeded le a gamet ahol szeretnel jatszani mert maskep problemak johetnek szoba! ha kicsit komolyabb utasitast szeretnel vegyel fel msn [email protected]
szia Timurka! ez ugymegy hogy leszeded a gamet mikor felvan instalva akor indit egy auto updatot mikor kesz indul a lancher ahova bekel ird a jelszod es pass od. ha ez megvan nemirsz be semit ujbol auto Updatolod ,amit az RF mapaban talalsz es enyi maris inditod
szuper. ezt csináltam, de nem mûködik. rf-online.bin-re hivatkozik és kilép. mi lehet a gond?
a regisztrálás után kell vmilyen emailt kapnom?
allock
rámásolod az alap rf-re

#hhwnd

A patchel mi a teendõ?
Szia.
Oda hogyan lehet csatlakozni? Most kezdenék, de még gondjaim vannak. A patchet kell elindítani? mert utána nekem a rf.bin-re hivatkozik és hibaüzenettel kilép.
Mi lehet a gond?
Halli megint ...! Equilibrum RF re szeretnek hivni aktiv playereket , akik nem szogdosnek szerverrol szerverre. + aki szereti a kihivast es nem egy nap alat akar ful kasztot !ACC lvl 66 Striker segitsegre szamithatsz !.
köszi
allock
GameCP
de a letöltési menüt így is eléred a Downloadsban benne az alap kliens meg a 200megás patch külön egy másik oldalon

#hhwnd

ok.
Nem igazán tudok angolul. melyik opciónál tudok regisztrálni?
allock
kell a nevedbe egy nagy betû, meg egy szám is, és több legyen mint 6 karakter, jelszó ugyanígy

freemailes címen a oldalon lévõ accountot tudod csak aktiválni, a játékbelihez gmailt használtam

#hhwnd

viszont nem tudok regisztrálni azon az oldalon, csak belépni enged. hogyan tudok ott regisztrálni?
nem ezt találtam.
:d
már akkor ezt is leszedem.
Míg vártam a válaszra találtam egy linket. most már csak azt nem tudom, hogy hol kell regisztrálni, hogy tudjak játszani?
allock
www.lethalgod.net

#hhwnd

Sziasztok.

Lehet még az RF-el játszani? Ha igen, akkor honnan kell letölteni a játékot?

Üdv.
Mordak
Hello,
bocs, nem voltam erre már pár hónapja. Azonban már átadtam másnak. bocsi.

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Hallo mindenki! ha valaki esetleg jonne Equilibrum RF re irjon itt szivesen segittek!!! ACC oldal 66 Striker...
http://www.xtgbr.com/site/
level 85
karácsonyra level 100 lesz
http://www.xtgbr.com/site/
nem rossz szerver, de a fizetõsek nagyon elõnyben vannak, bár látom lehet boss partibol 24 órás donate-os cuccost is szerezni

200 game pont 1x szavazás 12 óránként.
85 lev fegyver +4 550 pont.
85 lev 1 ruha +5 350 pont.
65 + dragon armor..........................................................
És egyéb ami elérhetö az minden itt van neked,rövid idö allat kiprobálhatod az összes karit.
StikerHUN a coraoldalon köszi a PV pontot
gyere ACC nek😊
itt nemkell sokat várni a GAME CP pontokra!
http://www.rf.xtgbr.com/site/
Mordak, ugyan már írtam privát üzenetet, mivel nem válaszoltál (vagy csak nem vetted észre) itt is bátorkodom megkérdezni: Áll még az ajánlat az accountra vonatkozóan?
Mordak
Hali.
Ha kell valakinek Account a RF-Commanders-re szóljon.
1. 5600 vote pont.
Karakterek: 1db bell AR. lvl55.
+7 Leons Black Siege Bow
+5 cipõ
elvileg 4db xmas amu és gyûrû. ami 40dodge + 40 Attack-ot ad.

2. 9899 vote pont.
Karakterek: 1db lvl 20 bell

Ez a két account van. A jelszót megváltoztatom, az account nevet sanja nem lehet.

Kliens probléma: Nekem is mindíg DC-zik, az eredetirõl szedtem le az alap játékot és azt patch-eltem fel úgy jó volt.

Én már nem játszok, szóval 2 ember kaphat 1-1 accountot (feltéve ha neked nincs még 3.)

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

elsõre internet hibára gyanakodnék, valamiért nem folyamatos a kapcsolat és lerúg a szerver de az is lehet, hogy a vírusirtód vagy a tûzfalad kavar be, próbaképpen kapcsold ki ezeket.

Sziasztok! Az rfcommanders.com on játszanék, de nem tudok. Két három perc után kilép a játék ezzel az üzenettel.:
Disconnected from server. Closing Program.
Újratelepítettem a gépet, és fokozatosan másolgattam be a kliensre a letöltések menüben elérhetõ, különbözõ javításokat. Nemrégen raktak föl új patchet, de az sem segített. Hálás lennék valami használható ötletért.
A vas.:Q9300,4Gb ram ,HD4870, Win7 64bit, DIGI lan net 80/25 Mbit/s
Arra is gondoltam hogy a win 7 a ludas, de több haverom is tolja rajta.
Nimrodocsak de mér neked is feltettem 1 kérdést hogy hol olvastad ezt?
http://rfcommanders.com/
MI itt maradunk.
Már elég sok RFt beprobáltam,EQG is.-!
Külöben már a préniumosokat töltögetik át a befucsolt RFekröl ide.
Nem akartok equra jönni? Legalább akkor már 5en lennénk ott meg azt már elég jól ismerem.
allock
hát passz, nekem nem volt ilyen, igaz én régebben regeltem

#hhwnd

Login server connection failed ezt írja ki ha játékba akarok belépni
Na a tényállás a következõ fent van patcheltem. Reggeltem oldalra Gamecpre is. Gamecp reggelésnél azt írta ki h küld 1 aktivációs kódot amit nem küldött el. Ha gamecpre akarok belépni akkor azt írja játékba lépjek be. Ha a játékba akarok belépni akkor meg azt írja ki hogy nincs ilyen felhasználó. Nah most mit csináljak?
Nekem azt írja ki h aktivációs kódot küld de nem kaptam meg...
allock
miért nem tudsz belépni?
fel patcheled és mész befelé . egyedül a gamecpbe lépj be, hogy megnézd mûködik e az accountod

#hhwnd

Nah szevasztok! sikerült reggelnem a gamcpre is. Viszont a játékba nem tudok belépni. Aktivációs kódot sem kaptam még.Kell egyáltalán hogy kapjak? PLs help.