RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
van egy rakat RF-es videó amit még a spirit szerveren játszva csináltam, néhányat filefront már letörölt érdeklõdés hiányába, majd linkelek be párat hogy szórakozzatok és kedvet kapjatok 😄 (én már kiléptem, határozatlan ideig)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

persze...de sztem nem itt kell majd nyiltan megbeszélni nem rontom itt a levegõt csak képeket töltök fel😊 pm-be majd segítek

El tudod mondani mit tegyek ha játaszani akarok ott ahol te is játszol? Hogy töltsem le stb...
Total Players : 1739 Online

Accretia : 636 Online
Bellato : 547 Online
Cora : 500 Online

hehe mostmár többen vagyunk a cw-k is 1-1és fél órásak 😄

mit kapsz? egy nagyon jó mmo játékot sajnos nekem nincs pénzem hogy az eredeti serveren toljam de nem baj ahol most vagyok nagyon jó.
itt 1kép remélem jól linkeltem be...mert sg-re még soha nem csináltam...

A game nagyon érdekel. De eddig nem láttam mást mint a borítóját a MEdiában. és szeretném tudni hogyha megvenném mit kapok a pénzemért...
Csõsztök!

A Freen akareok játszani mit kell tennem? + adnátok jó szervercímeket?
amugy tényleg jó server...és a bmau-k is erõsek pedig még csak a 43karok vannak meg

lol kivolt az ugye nincs..én is itt játszok és FistofHungarians clán 1ik alapítója vok...pm keresssem meg..

http://rf-xtreme.com/

Total Players : 1265 Online

Accretia : 452 Online
Bellato : 387 Online
Cora : 397 Online

8000 a max nem lagol ...

Nethyrrea
ennél egyszerûbb küldetéseket mint RF el se lehetne képzelni kb. nyírj ki ennyi ezt, nyírj ki annyi azt. mit kell ezen leírni? fõleg akkor ha jó neked angolul is. egyébként meg ha játékban megnyomod a J gombot (journal), akkor ott megtalálható az összes kapható quest leírása (hol vannak a mobok amiket le kell gyakni, vagy amikbõl az item esik, stb).

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy van-e az RF-nek 1 olyan honlapja (magyar vagy angol nekem mind1) ahol le vannak írva a küldetések és 1éb segítségek a játékhoz. Elõre is köszi mindenkinek.
Szevasztok.Aki akar ingyen játszani egy jo serveren az rf online al, az jelezzen nekem ezen az MSN cimen: [email protected]

Csak azért mert egyedul szar játszani és kéne 1-2 magyar emberke 😄😄😄

The Abyss a server neve.
általában 500 online player
onnan le is tudjatok tolteni a jatekot.............De azé ha valaki kiprobalja vegyen fel msn en😄😄😄
hmmm jo so kérdés magyar link nincs,igen havidíjas(de van ingyenes server is)amugy ja megkéne venni,pap erre mire célzol mert konkrét pap nincs de viszont vannak olyan kasztok amik idézni tudnak lényeket,varázsolnak,buff,heal stb...jah és nagyon király fõleg a 8oránkénti chip war mikor a fajok egymásnak esnek

Demila
ez az RF online milyen ? van valami magyar link ? havidíjas ? vagy csak CD-t kell megvenni ? Van benne pap ?
stb <#integet2>

X-bow Apollo

Nethyrrea
elõbb mergelik az összes szervert.

ohh kösz de nyugtass meg a lv48bmau már azért ut rajta már valamit?Mintha azt olvastam volna a Rf CM hogy átálnak az ep2 ez igaz?

Nethyrrea
abszolute. vagy televan dodge elementalokkal.

általába az mmo-k mind fizetõsek szal.........bár 1re több a kivétel.
Tényleg Nethyrrea az miert van hogy a lv40 bmau az acc-re missel szinte mindig és egyre több az ilyen acc.Lehet azért mert jóval nagyobb nálam?

Nethyrrea
én eleve azt nemértem hogy miért gondolja mindenki azt alapból hogy egy mmo az nem fizetõs.

cikasz
Javasolnám a topic timét átiratni RF online (fizetös játék) -ra 😊

http://www.akciofigura.hu

Nethyrrea
természetesen nem ingyenes.

letölteni fileplanetrõl, megvenni itthoni vagy külföldi boltokból tudod. legutóbb még lehetett kapni cd galaxisban, én angliából rendeltem, olcsóbb volt.

Nethyrrea
J betût megnyomod, ott meg tudod keresni a quest leírást, ott írja hogy a mobokat melyik mapon kell keresni merre.

hali mindenki néztem h milyen játék ez az rf és egészen megtetszett vki mondja meg h hol lehet letolteni jah és h ingyenes?<#circling>
Gyemi Szilvi
Ja igen még vmi eszmbe jutott. Azt mondtad a questben írt mobok a szintemnek valók, nagyjából. De van h gõzöm sincs h az a mob egyáltalán azon a mapon van e vagy máshol, nemhogy egy mapon belül hol 😊 Tudom, keressem meg😊 De nincs ehhez a játékhoz vmi spawnmap?

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Gyemi Szilvi
Köszike a választ 😊

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Nethyrrea
itt a port ingyen van szóval nem kell tõle félni, és sette desertet kivéve mindenhol kvázi biztonságos helyen bukkansz ki szóval kísérletezz vele ahogy akarsz. ami a köröket illeti, igazad van, a kvesztjeid meg úgyis a szintedhez lesznek igazítva szóval abból sejtheted mit szabad mit nem. az meg alapvetõ hogy minél messzebb mész a settlementtõl annál nehezebb mobok lesznek, szóval ha nagyon elkószáltál akkor ne igen akarj megütni semmit, csak saját felelõsségre. bár tanulópénz, egyszer rá kell jönni.

Gyemi Szilvi
Hát ott vagyok a kezdõmapon lvl20 és nem tudom merre 😊 a kezdõvárosnál látom h van teleport. na most azokból 1et látok a kezdõmapon , hogy hova visz 😊 a többire találomra kell kiválasztanom egyet ?😊

Jaj egy fontos 😄 honnan tudom pontosan h hányas lvl egy mob? azt úgy észleltem h minél több színes kör világít a nevében annál nagyobb hozzámképest? :S 😄 én lineagen nõttem fel 😄

Nethyrrea
upgradevel meg egyebekkel kapcsolatban sztem ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol akkor választ kapsz, egyébként meg ez egy RVR game ha nézted, és nemtom hanyas szintû vagy, de a kezdõ helyeken nem is fogsz pvpt látni mivel oda ellenséges faj nem tud bemenni úgyse.

teleportból mitnemértesz?

Gyemi Szilvi
és ehhez muszáj bányászni ?😄 meg a fegyver updatehez

Gyemi Szilvi
És hol Pvp-znek? van erre aréna vagy úton-útfélen lehet ?😊 nem nagyon láttam pvpzni még senkit 😊 meg a teleport se nagyon tiszta nekem 😄

Nethyrrea
az egész játék a pvprõl szól, szóval....

Gyemi Szilvi
Hello! Játszom én is ezzelajátékkal de igazából nemtudom mi a lényege. Van e Pvp, vagy várfoglalás vagy egyéb érdekesség amiért a fejlõdni érdemes a játékban és nem csak hentelek, meg questelek 😊

gunner a jobb vagy scout az accretianál pvpbe?
Nethyrrea
passz, sose volt ilyen

2x rányomok a beállított macro ikonjára aztán kifagyok vagyis eltünnek a mobok meg a karakterek körülöttem,erre tipp? (volt kék halál is abba valamelyik ati.dll-t írta)
Nethyrrea
http://www.rf-onlinegame.com/

el tudnátok küldeni a játék honlapját? köszi
Nethyrrea
van makró. ráteszed az összes kellõ buffot, aztán amelyik gombra raktad a hotbaron a makrót, arra ráteszel valami nehezéket és elmész aludni/dolgozni/suliba/akármi. persze ehhez be kell legyél lépve.

makrót az Y-al hívod elõ.

láttam sokan csinálják hogy kimennek városon kivülre és afkba lvlezik a buffokat, az lenne a kérdésem hogy ehhez kell egy botprogi vagy hogy lehet ezt kivitelezni?
Sette Desert meg a fene tudja milyen stockade mapját hol lehet megvenni ?crag minejé megvan már
Nethyrrea
nenene. az egy dolog hogy az orenál is írja hogy +1 +2 +3. az csak annyit jelöl hogy mennyi cuccot kapsz belõle. ugyanúgy nyerhetsz tier 3 gemet +1-esbõl mint +3-asból, max kevesebbet, vagy kisebb eséllyel.

meg azon ne nagyon izzadj hogy a fegyveredet magad craftold, mert szerintem nem kifizetõdõ. max akkor ha egy specifikus lilát akarsz mindenáron (wind fegyót, vagy smart, vagy valami). int kraftolása nagyon a szerencsén múlik, lehet hogy 5 kraftból kijön, lehet hogy 50-bõl se. elõbb lesz pénzed megvenni aukciós házból vagy valami.

más színû oreknál a feldolgozott materialok mások. mittomén, asszem cipõhöz fekete kell, pajzsokhoz sárga, stb stb.

nekem rangerem van úgyhogy a bowhoz zöld oret ír hogy bányászak úgyhogy azt is szedem,de azt nemértem hogy milyen különbség lesz a más színû orékhoz képest a beváltott materiáloknál.
kösz hogy leírtad
aztmondod akkor hogy a +2es orekat válcsam be és a +1es +3ast meg adjam el?

Nethyrrea
pitbossoktól, meg BD (gy.k.:battle dungeon) partikban.

settlementekben tudsz venni upgradert a sundriesnál. meg gondolom rájöttél már hogy különbözõ rangú gemeket is szereztél már. négy típus és három fokozat van.

kezdve a legjobbakkal felülrõl lefelé:

fire ruby
light ruby
ruby

poison topaz
terra topaz
topaz

ice crystal
water crystal
crystal

wind obsidian
lightning obsidian
obsidian

ezeket minõség szerint tier 3-2-1 eseknek hívjuk. fogod az upgradert, jobbklikk, belepakolsz mind a négyfajta gembõl egyet, lehetõleg ugyanolyan minõségût, a talicot, és a cuccot amit upgradelni akarsz, és klatty. vagy sikerült vagy nem.

elsõ két talicnál(intense cucc esetén) még érdemes t2 gemeket használni, mivel nagy eséllyel sikerülni fog, és olcsóbb is, int-nél 2 után már betörhet a cucc szóval javasolt t3 használata ha próbálkozol. fehérnél 4 után törhet be, lilánál asszem 3. T1 gemeket nemigen használ senki, hacsak nem unatkozik nagyon, vagy szerencsétlen craftert csinált és a lövegtornyokhoz kell.

letudná nekem valaki írni hogy honnan lehet talicot szerezni a bányászáson belül vagy ez hogy müködik?

és hogy kell majd rátenni a fegyóra vagy ruhára ?
Nethyrrea
mostanában nemigen játszom, meg nem is leszek itthon, de oké 😄

Nethy 😊 majd holnap foglak kereseni RF -ben kb. DU. 3-4-5 körül, ok? majd irok, szia 😊

aa YES!! megvan!! kivettem a pipát és megy az RF 😉 majd ma vagy holnap biztos irok a spiriten egy bellato karival hogy legyen egy ismerös 😉 okéé...szia!😊 és kösz még1x

Aha, köszi de ezt hol tudom megcsinálni ?😊 lécci mondd el 😊 szia!!