RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem semmi bajom a játék sebességével, 2,8 P4, 1GB ram, 80 GB ide100 vinyo, 6800LE videokártya, igaz csak 1024X768-ban futtatom, akadozás nállam csak akkor jelentkezett ha nem volt stabil az internetkapcsolatom!
viszont találtam 1 linket, talán érdemes kipróbálni, ez egy WIN XP uj köntösben, játéknál 15% sebesség javulást, egyébnél 40-50% memória megtakaritást igér. bõvebbet és néhány képet az alábbi link szoftver szekciónál találtok. most szedem, ha lessz idõm kipróbálom!
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183621202
letöltés:
http://css.sbm.hu/byte/ByteXP_Project/ByteXP_Gamer_Edition_V3.0.rar
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
annyi biztos hogy az pl tuti segít ha a játék nem a rendszervinyón van (és a vinyó amin van egy külön ide/SATA kábelen is van).
én a mostani gépemmel (amd dualcore 4600+ 1 giga jó rammal 256 megás gef 6800 GS-sel) jobban lagzik a játék mint egy éve szarabb géppel. tény hogy mindegyik vinyóm még IDE-s, és túl sok helyem sincs, de mások fórumon írták hogy az enyémnél kicsit rosszabb teljesítményû géppel gyorsabb vinyókkal élvezhetõbben tudták tolni.
az upgradelésrõl meg minnyá csinálok videót.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
uj játékos vagyok, a Bellato-n 27-es Warrior karival.
a játék szuper, bár most épen nem megy a szerver.
Husi az oldalra regisztráltam, de az érvényesítõ levél nem jött meg, biztos valamit elírtam! utánna néznél, köszi.
Itt is van 2-3-4-5 GB 😄
Ha kérdések kellenek, akkor mivel elég kezõ vagyok fel tudok rakni párat! 😛
szóval, kérdéseket kérek és érkeznek a válaszok, addig meg magamtól is összeszedek dolgokat amik újaknak kellhetnek.
írogatni meg fogok rá dolgokat újoncoknak, meg videóim is vannak, bár azokat leginkább filefrontra töltöm a sok külföldi miatt.
En adom a weboldalt az RF hez ha lesznek akik írogatnak rá.
ui: Fórum is kell vagy maradjon az SG?
Késõbb meg megint kifagy, és kezdõdik elölrõl.
hidd el, pl lineage 2-ben ennél kb háromszor lassabb a fejlõdés 😊
és lvl 55 a max már
késõbbiekben mindkét fajta jól fog jönni, mindegyiknek megvan a maga haszna, unit pt tréningezéshez talán a catapultot ajánlanám, mivel ugye azzal lõsz, goliath meg közelharc. talán lelövöd a ,mobot mielõtt odaér hozzád. egyébként meg aztjavallom hogy inkább szintezz, gyûjtsd a pénzt 38-39-ig, utána meg keress meg és félóra alatt kimaxolom a unit pt-det partiban neked. mauval addig nemigen érdemes foglalkozni, mert chipwarban szétszednek, pvpbe szétszednek, mau nélkül is egyelõre szétszednek.
gyûjts össze 1 színbõl 99-et (annyi mehet max egy slotba) és add el npc-nek.
lassan de biztosan haladok a 30 felé,melyik mau-t érdemesebb megvennem,a goliath-ot vagy a catapultot? a catapult az jobban bejön,de ha kezdõnek nem ajánlod,akkor rászedem magam,és veszek egy goliathot....😄
Ma kezdtem a gamet. Tetszik 😄 Elég jó. Csak az a rohadt sok kavics mi a fa..ra jó? Azt mondja upgrade d emit és hogyan 😄 Pls help.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
nos, nemtom hogy az upgrade jó ötlet volt-e, mert feltételezem hogy a unit pt-d 0, tehát csak a csont alap maut tudod használni elvileg.
használata a következõ (érdemes a kulcsokat hotbarra kirakni)
jobbklikk kulcson, feldob egy kis ablakot hogy 12-13k lesz a használati díj, leokézod, megjelenik a MAU, rajta CTRL-balklikk, feljön egy 3 pontos minimenü, és ottvan hogy BOARD MAU (vagy épp hogy store, a középsõt nemis tudom hogy mi, sose használtam).
^^
AZé' kérdem, mert van egy olyan questem, hogy öljek meg 10 monsztrát, de azt a mine field-ben találom! Gondolom, nem nagyon érdemes akkor odamenni mikor nem a mienk a terület!
Egyszer brahiból nyomtam egy teleportot és 2mp alatt meghaltam, mert egy bazi nagy rusnyaság rámnézett!😄
A trader-nél láttam olyat, hogy "healer valami" jó sok pénzért, ha azt megveszem pl. akkor a hozzá tartozó spellek is elérhetõek lesznek a számomra, vagy az valami más?
Amúgy Cora varázsló vagyok és RyanaHUN néven nyomom, jelenleg lev.18!
Nem tudjátok honnan tudom in-game, hogy melyik faj uralja épp az ore field-et?
tegnap mindenkinek lagzott novus...értenek hozzá a gm-ek nagyon.
Tegnap este a Novus szerver úgy laggzott nekem és többször disconnect-el ki is rakott! Nálatok is behal a dolog késõ délután, este felé?
Lehet, hogy a másik szerveren kéne tólni mert oda kevesebben járnak fel vagy tök mind1?
Ill. a map chat-be hogyan lehet írni?