RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
azt te hozod létre
mikor beléptél a játékba, a karakterválasztó képernyõ elõtt van, addig nem is enged tovább míg ki nem töltöd

ha nem jó a kliensed akkor lehet használhatatlan a fireguardos menü és nem tudsz klikkelni semmire

#hhwnd

Köszönöm, azt hiszem, a próbák már holnapra maradnak.
(Az olympic launchere lassan egy órája updatel, valami 7ezer fájlt akar letölteni...)

Egyébként a fireguard jelszó micsoda, és hol kell létrehozni illetve használni?

allock
ha akarod megpróbálhatok neked létrehozni egy accountot hátha megy csak írd le pmben mi legyen a név meg jelszó

#hhwnd

Agyam eldobom. Rápróbáltam az rfolympic szerverre is, de ott meg account kreálás után a Game CP opcióban ilyen hibaüzenetet kapok:

vBulletin Message
Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

HA meg a gameCP oladláról akarok loginolni, a PW mellé kér egy FWPW-t is, amit nem tudom, hol kell beállítani.

Hogyafrancba lehet ezzel a játékkal játszani?

allock
ki kell fogni, általában 70-90 körül van a max játékosok száma

#hhwnd

Letörlök mindent, és kezdem elõrõl az instaltt.

Mondjuk ahogy nézem, nem valami populer ez a szerver a statisztika szerint...

allock
nálam nincs ilyen gond, senki se írt ilyen hibát még a fórumba se

#hhwnd

A peccsben lévõ RF lethalgod.exe azonnal áldozatul esik az autoprotektnek, amint kimásolom a tömörített állományból. Lehet mégsem lesz játék ezen a szerveren?

Ok, köszi, azt hiszem, estére megpróbálom letölteni az installt.

allock
Lethal God

nemtudom le van e még zárva a reg

#hhwnd

Sziasztok!

Tudtok esetleg egy játszható, magas ratekkel rendelkezõ szervert, ahol Cora karival lehet játszogatni? (50x fölötti ratekre gondolok elsõdlegesen, hogy a közeljövõben legyen lehetõségem kipróbálni a magasabb szintû karik elõnyeit!)

mohito
köszönöm, akkor megyek breakpointra...

üdv
ha ismerkedni akarsz a játékal, nézz fel az breakingpoint-ra, bell oldalon van aktív klán! bár nem eredeti szeró így nem ad tiszta képet a dolgokrol" kb 10X minden érték" de kinindulásnak jó lehet😊 jó játékot😊

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

eredeti szerver.
ha van napi 8 orád meghavi 30-50 ezer forintod akkor igen érdemes tt játszani

olyan szerver nincs ahol sok a magyar
egy van volt rf breakingpoint de ottbuzik a gm ek szó szerint

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

mohito
lehet, hogy egy hülye kérdés lesz, de a fórumot olvasgatva sehol sem találtam egyértelmû válaszra ezekre a kérdésekre:
Az eredeti szerveren érdemes játszani?...
Van kimondottan olyan szerver, amin sok a magyar? lehet ez eredeti, és tört szerver is.

sehol ne játsz vele...
ha csak nem vagy nyalis...
mert itt nyalni kell keményen a GM eknek ha nem akarsz bann-t+
ha játszol ird mindig azt ha leöl valaki hogy GM hacker killed me in 1 shoot !! bann him pls
😉

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

Hi.
Letöltöttem az exe full változatot de sehol sem találom hova mentette el olyan mintha nem is lenne meg.

★ 汤姆 李

allock
nagy szar, donatébõl akarnak hasznot húzni
szégyen.
van más low rate szerver is

#hhwnd

lol az milyen már Demented meg ViciousMan is ki lett bannolva mert nem mentek eventre 😊

elég szégyen szerver a GM ek miatt...

pedig jok a ratek.. :S

Ryleh
most itt van sok regi SG-s

fiatal szero,alant olvashatsz rola..

sztem prosza meg😊)

bell olsalon jopar magyar,Coanal balhek voltak,sccre-t nemtom

ingame keress: Genocide vagy SurpriseForYou (bell)

Koppa
Sziasztok!

Official szerveren játszik még valaki, vagy a tört szerók mennek...?

Réges régen, még mielõtt bezárt volna off sokat gameltem ott. Amióta átvette a CCR nem tudom milyen?

www.hunterssite.info

allock
hát
emberek ellen a lightning chain, és a meteor
ugy tudom az elementalos fegyverek igen hasznosak, warrioroknál szokott lenni mindenféle elementalos kard, earth, wind, fire, water aztán mindíg a megfelelõt használják az adott mob esetében

szóval valamennyit növekednie kell a sebzésnek
elemental mellé tudsz berakni mindenféle talicot csak ne törjön az a szar 😄

#hhwnd

Ryleh
mage kerdes:
melyik a 2 legjobb tamado elem?(ok,callina maniasok nyomjak a windet),de ugy altalaban a 2 legfavorizaltabb?
aztan: fegyokba lehet element attacot tenni,pl earth....
pl egy staff ekkor hogyan sebez?..
tehat nem a klasszik iggy,vagy chaos buheralas,hanem element upgrade.
aztan:sok osszegyult low gemeket a ccr-en be lehetett valtani magasabbakra.
ennek mi a metodusa,ill mit mennyiert?

a talic collector meg egy buzi,a capsul maniajaval😊))

Mordak
jah voltam ott... de már nem emlékszem XD
nem volt olyan rossz, leszámítva, hogy mindenhol le lettem PK-zva.
51-tõl kezdõdött a szopó élet.
Amikor bárhová mész EXP-zni megtalálnak, és véged egy ütéssel, és persze nem adja fel, ha 20x mész oda, 20x fog megölni, ha nem kap érted semmit akkor is, nehogy már élj kis nyomi...

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Ryleh
na,de telleg...
RF Olympic-et tolta valaki??
ha hiheto az oldalukon az adat,akkor eleg sok aktiv,online taggal nyomatjak magukat.

info??

volt ott magyar klán az enyém de már nem R ezünk többé...

de ott beles a karim.
de tudom hogy van magyar klán cora oldalon.
ott van egy 40 mágusom de nemvágom mi a dörgésvele,summener-grazier....valami van az animusokal.
viszont coraoldalon kicsit többet foglalkoznak a kicsikel,egy nem magyar tag a kezdökarimhoz nyomot 30,00000 miliárdot csakugy hogy nöjek meg ne harisnyakötös gatyoba,és cicipoloba szaladozak.ugye egy 60 karibnek az a kis lové nemgond,de nekem kapásbol sokatért.
belloldalon nemtapasztaltam,inkább csak a caospoti hatásait...
csak nem bell oldalon ?

sziasztok.
EQG 2.2.3 növök 50 után mintálat,és nem questelni kellet.
egy magyar romániábanélö csávo magyaráztael hogymi a dörgés.
hát enyit a forumrol....................................................😞
twi grat a 15dik szülinapodhoz kb annyi eszed van 😄

inkább higy egy csapar görény 10-20 éves szerver tulajoknak akik még azt sem tudják beállitani mikor legyen a cw... 😄

de boldogan megismerkednék veled élöben nagyfiu meglátám akkor mekkora lenne a szád
játsz csak tisztán tovább ilyen ütemben 2 honapot nem adok a szervernek és bezár de gratula biztos jol fogod magad érezni az accokkal mert breakpoinrol kihaltak a korák csak a GM Link játszik már GM elékkel de sebaj...

mondta hogy adjak neki archonságot mert ha nem bajok leszenk mert ö GM meg donétes..
nem adtam neki lehet ez volt a baj 😉
és a túl profik télleg igaz volt rám/ránk ha hiszed ha nem

priviben várom a lakcimed teso majd meglátogatlak ezen a héten ha megadod, oszt tolunk egy kis rf et nálad. 😉

gratulálok a stílusod szépen tükrözi a dolgokat 😊

én örvendek annak, hogy "túl profik" vagytok már az rf-hez és továbbálltok (lehet, hogy már nem is létezik olyan szerver ahonnan nem bannoltak még ki kitudja 😊 )

részemrõl ennyi, mi tisztán játszunk tovább és felnyomjuk akik csalnak 😊
hát látod nem tudják mitöl vagyunk ilyen erõsek ...
én sem értem szerintem tul jók vgayznk ennyi..

allock
gyerek még

#hhwnd

Ryleh
Xinaf - RF történelmében nem volt hozzám és a klánomhoz HUNters hasonló profik.

?

irjátok elé hogy : www.kepfeltoltes.hu

/view/100804/1065832185n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ne légy faszopo twi52 nekem ezt mondták hogy 40-50 évesek...
de miután azokat mondják nekünk hogy hackelünk meg master skilleket használok ...
szerinted hány évesek lehetnek ?

meg a video amit muattak az FAKE nézd meg hogy summonernek 2.1.6 ban nincs olyan LIFE conflict nevezetü skillsje mint a videoban...

leszophatsz ujra twi452 ennyi az egész

azért bannoltak megint mert nem donételtünk a guildünkkel és a sok hülye ac meg szarrá fizette a szervert már az elsö nap és még mindig 50 ek voltak mikor mi 53-50...
CW is annyi volt hogy 8 acc vs 3 cora oszt haltak mind..
ne nevets egy olyan kis csira lehetsz te is ugy elvernélek mint a lovat ha elöttem lennél .. az a baj olyan vagy te is mint itt a GM ek a breakpointon csak szájhõs vagy élöben meg senki ettöl vagytok nagyok kemény vagy..

na jolvan lezártam a témát megyük mást tolni rf böl már elég volt ennyi sok nub max még ha lenne valami eredeti rf ahol nem csinálhatnak ilyet a gm ek ..de az meg ninsc most ..

Szia Mordak és többiek béke.

Nem hiszem, hogy egy csalókkal akarnátok összemérni az erõtöket.. 😊
Lent még amikor promóztad a szervert mondtad, hogy a tulajok 50 év körül vannak, a gm-ek meg 25+ most meg rögtön lehülyegyerekezed õket 😄
Minden idõk legjobb rf játékosa csak mindenhonnan bannolnak haha csak magadat égeted az ilyen baromságokkal 😊
Mordak
Sajnálom....
Reméltem, hogy össze tudjuk mérni az erõnket...

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Ryleh
nah,lvl 45😊
es a valtozatossag kedveert ujra bergyilkos,,,de most nem infiltrator,hanem sentinel.
az a + 5 trap nem ad annyit mint emez skilljei.
a back stab-ot meg annyira nem lehet kihasznalni,max cw-n,vagy nyomibb karikon

nyugi ez csak játék.jo játék!
franko mégnekemis pedig énmár 40 felé taposom lasacskán.
mondom franko és mégegy ehez hassonlot nemtalálsz.
majleszek.........
Hedgehog még mindig 49 a karim a LETORNON,ugyismarad 45% és 50 lenne de az nagyonlasu szero.........mégvagy 20 bd party
bocs hogy félregépeltem mindent szinte te kurvára felbasztam magam ezen.........

UGY ÉRTE A GM NEK KELL A PÉNZT A DONETBÖL

allock
gmnek nem kell donate
azt ad magának amit akar

aki meg ingyenes játékért fizet, hogy elõnyt szerezzen az egy nagy hülye 😄

#hhwnd

nA MÁTOL hunTERS NEM LESZ rf BEN MERT TUL ERÕSEK VAGYUNK ÉS BUZIK A GM EK...
ENNYI
AMIT KINT VAN AZ RF BREAKPOINT OLDALÁN
AZ ELITE OLDALON AZT MIND EGY CSALO CSINÁLTA MERT CCR BEN RL VOLTAM
ÉS AKRTA A POSTOM
ENNYI
KITALÁLTA ÉS KÉSZ VIDEO IS FAKE..

AMUGY EGY JOTANÁCS
NE DONÉTELJETEK SEHOL SEM ÉS BREAKPOINTOT SE TOLJÁTOK

A GM EK ITT RF BEASTÖL VANNAK AKIK BELLEK VOLTAK ÉS MEGÖLÜK ÖKET MINDELHOL HOLOTT ÖK DONÉTELTEK A MI GUILDÜNK MEG NEM...
NA ENNYIT ERRÖL :d
BÉKE BELÉTEK

MÁS JÁTÉKOT KEZÜNK MAJD EL MERT AZ RF MÁR NEM A MI SZINTÜNK TUL JOK VAGYUNK RF HEZ...

SZIA MORDAK ÉS TÖBBIEK..
BYEZ

allock
nam ajd becsatlakozok énis hétvége felé
addigra lekapom a klienst
aztán indítok valamit, bellt vagy accot

#hhwnd

úgy látom valakit bannoltak..lol
szép volt xinaf látod nem szép dolog a cheat..láma
fasza..csak a pontok nem..

Ryleh
szia😊

ja,es matol megy a game cp reg is.

hát a cora magyarokat én képviselem kb 10 fö
mi már ugymond nagyok vagyunk 50+
DE nagyon jo a szerver csak még fiatal
és guild az HUNters
Bellatosok FistOfHungarians asszem