RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig van kit gyakni rajta, átlagban 350-en vannak mindig, néha 600-an is.😊 Bár a spec-tornyok lófüttyöt sem érnek, trapperral lehet gyûjteni a cp-t szépen.
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel...
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
és mivel bell oldalon még enm találkoztam magyar játékossal igy nem sokat tudok a specialitásokrol.
hétvégén vannak eventek ugye és amikor az lement akkor bedobnak minden hq-ra 3 mini hsk pitboss-t amik rengeteg hdh dobozt dobnak
én cora oldalon szétosztottam már kb 40 darab hdh elementalt a srácoknak de a többiek is elosztogatták a felesleges darabokat
akor mar ajalom az rf Freedom ot azis hasonlo csak ot toben vanak
csak atalunk toronyra
utána elven map-en gyengék a mobok és extrém exp-et adnak szóval 55-rõl 56-ra kb 3 vagy 4 mob és megvagy 😄 ha nincs senki és tudsz gyilkolni akkor kb 2 max 3 óra alatt 55-rõl 66-ra simán lehet ott fejlõdni
és farmolni is ott kell mert csak gli-t és beam-et dobnak a dögök és sokat 😄
beljebb ott vannak ilyen óriás lunkerek meg cannibalok azoknak kb akkora az élete mint az aba-nak és még kevesebbet is ütnek viszont annyi cuccot dobnak h nehéz mindet felvenni úgyhogy ott lehet fejlõdni is és farmolni is szépen
http://rf.mmosite.com/guide/accessory/amulet_b.shtml
én eddig azt hittem, hogy csak %/% az azonosításuk.
a 216-on szintén egy cora mage 55-ös de pihentetem..😊
BreakingPoint-on vagyok jelenleg, két szerver is van, most 2.2.3-at játszom, elvileg itt van jó pár honfitársunk, csak tudnám hová tüntek😊
nekem megy szépen, nincs vele gond! lehet az a probléma, hogy több kliens is van a gépeden, és a külömbözõ verzióju FireGuard ill. HackShield verziók bekavarnak egymásnak! én is így jártam annó az Equilibrium kliensével, az annyira makacs volt, hogy más kliens el sem tudott indulni miatta, és úgy befészkelte magát a rendszerbe, hogy ujra kellett pakolnom Win-t mert nem bírtam másképp megszabadulni tölle.
huszadjára megtaláltam.
Simán kitörölték nyomtalanul?
Természetesen megint runtime error az indításnál.
belépsz az accountoddal a game cp-re és ott találod meg az item shop-ot ahol el tudod vásárolni a pontjaidat
Egyébként már tegnap elõtt elkezdtem szavazni, kaptam is vagy 40 pontot összesen, de Ingame a Shop menüpontban nulla van. Ez hogyan lehetséges?
csak kicsit kevés a gépem ehez a verzióhoz.
http://forum.ragezone.com/f152/
Szinte hihetetlen, hogy ezért le kell tölteni egy 1.8 gigás cuccot megint...lehet hagyom mindjárt a francba az egészet...
twi, az exe-t nem tudnád átküldeni egy mailban?
a HS eltérõ verzió lehet" Waiting for server response" itt akad el a ccr kliensel!