RF Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint gondom akadt, nem tudok belépni a szerver-re, és a honlapjuk sem elérhetõ!

RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"

üdv
már nekem sincs gondom vele, megy rendesen, már nem töltöget!

Hali!
Én az RF Commanders fórumáról szedtem le a klienst:KliensPatch
Itt van még hozzá 1 peccs is.
Am én 1bõl leszedtem kitömörítettem és mûködött is
a probléma nem szünt meg😊 ,a Launcher már megint szedi lefelé a 290MB-os V5 patch fájl-t! kéne szólni a srácoknak, hogy szedjék ki az auto update-bol😊

ftp://ftp.prommorpg.com/pub/rfonline/ReactorRF_ep2_part2_up3.rar

ha az explorer nem hajlandó leszedni akkor használj hozzá letöltõszoftvert pl: Flesget

Tudnál adni direkt linket a klienshez??
Megköszönném... 😄
üdv
küzdök én is ezzel a kliensel😊
én a game oldalárol szedtem le mindent.
az elsõ indításnál valami oknál fogva leszedi megint a V5-ös javítást " ami ráadásul hibás!", és utánná nem indul! ujbol rápakoltam a már elõzõleg leszedett javításokat " PatchV5 majd a Minipatch" és így már hajlandó mûködni😊

Hali!
Az RF Commander fórumán hol lehet leszedni a klienst? Valaki segítsen...
Na akkor várjuk a FOHU megmaradt tagjait bell oldalra . mi is bellek vagyunk. legnagyobb klán a miénk.
teljesen jo a szerver már nincs dc... ritka inkább igy mondanám.

donate is teljesen fasza . meg tudod csinálni te is 1 honap alatt azt amit egy donétes. fullra ugyanazt.

mond meg a társaidnak akit érdekel jöjjön majd.

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

Mordak
ott van 65-ös AR-em, 65-ös Range-em és vagy 4k GP-m 😊
na meg 300 fölötti dodge... Erõsen PVP szeró, nem rossz. Én azért hagytam el, mert folyton DC-zett 😞

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

gyere bell oldalra Quincy a nevem

RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.

BELL oldalon vagy de corán Xianfra. mi neved corán?

Megvárlak titeket ezzel a szerverrel, mert nem nagyon értem. Nincs semmi az inventorymban sem.
Sikerült belépnem valamilyen szerverre, remélem jóra léptem be. Kire tudok PMezni? Cora Alliancaba csináltam karaktert, vagy máshová kellene?
Bereggeltem, és leszedtem. De ugyan az a hiba van. Elindítom a klienst, bejön a kisablak, de nem jön be a loader. Kipróbáltam egy virtualizált Win XP-ben ugyan ezt, hátha a Win 7 nem tetszik neki, de ott is ugyan ez a hiba. Még próbálkozom, letöltögetem újra a patcheket.
http://rfcommanders.com/

na ide regelj és innen szedd le a klienst
haverom ezt használja
nem tudom hogy kell leszedni innen a klienst regelj sztem és forumban valahol
arra rá a V5 patch majd a mini... szolj ha van vmi..

Eqq az nem jo
az egy saját kliens ... semmire nem jo.. csak eqq patchre.

Esetleg lehet gond, hogy Win 7 van a gépemen?

Honnan veszi ki a játék a game szerver IP cimét? Lehet azal van a gond, azért nem csatlakozik a loaderhez.
A helyzet az, hogy a mirror amit adtál egy nagy szar. Naponta 1 fájlt lehet letölteni, és ez 3 partos... Szóval ha innen akarom letölteni az 3 nap...

Még nézelõdöm torrent oldalakon.

De szerintem valami más gondom van. Az equilibrium szerver kliense 2.2.3 ami kell hozzá. Abba is bemásoltam a patcheket és úgy se jön be a loader. Nem tudom mi lehet a gond.
Rendben elkezdtem tölteni a klienst, a többi patch meg már le van töltve. Kipróbálom, hogy így mûködik-e és írok.
http://www.chronicles-games.com/rfo/223/eng/download.htm

innen szeed le klienst.
ha az megvan akkor

http://www.rfabsolut.com.br/download.html

innen a Patch V5 és a minipatch...

Kipróbáltam, úgy ahogy írtad. Bekön a kisablak h Connect to the launcher server... és ott megáll, nem történik semmi. Nem tudom mit ronthattam el, de mindegy. Most az equilibrium szerveren játszom, találkoztam egy pár magyarral is.

Esetleg ha van vmi ötleted még írj és kipróbálom, de nem tudom, hogy mi lehet a gond.
http://www.rfabsolut.com.br/download.html

ide elmész és van egy olyan hogy FULL client....
na azt szedd le. arra rá a v5 patch majd a minipatch..

már feladtam, úgyhogy várom a segítséged <#conf>
jolvan szolj ha nemtudod már mi tévö legyél 😊

egyenlõre sehogy sem akar sikerülni, de még próbálkozom vele, hátha összejön.
ha nem jo adok holnap egy szerver klienst.. keresek vmit ami jo még..

Bocs nem néztem forumra már napok ota...
sorry :S

szoval kell a mini patch az rf absolut szerverröl meg a V5 patch.
ezeet rakjátok rá az rf re.

ezenkivül kell egy olyan szerver kliense ami 2.2.3 ..

eredeti ccr rf az 2.2.4.

Hello!

bidaro írtam Pm-et, érdekelne a dolog. De akadt egy kis gondom ezzel a kliensel. Letöltöttem a Full client-et a weblapról. Az annyira full, hogy nincs benne RFonline.bin fálj. Ezért bemásoltam az official szerver kliensébe. Ott elindul a játék, megcsinálom a karaktert, de nem tudok belépni, mert critical errorral kidob a játék. Valaki tudna segíteni, hogy mit töltsek le vagy mit másoljak hova? Már össze vissza másolgattam mindent, sikerült összehozni, hogy a launcher se induljon el <#nevetes1>
Mordak
Hali

Az eredeti szerveren nem játszunk. Egy másik tört szerón vagyunk még páran, de inkább csak FUN mód, nem igaz játék. Már nem köt le az RF, a 7 év túl hosszú idõ volt 😊 Most a World Of Tanks -al töltjük kellemesen az idõnket.

lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes

Herodian Wars bezárt.....

most a legjobb pvp szerveren vagyunk cora oldalon
http://www.rfabsolut.com.br/

Lv 75 max. uj skillek , Meele és rangernek. stb stb. ....
int+7- et tudsz csinálni kb 1 ora alatt..... farmolás napi 10 perc és megvan az egész napod oldva....
durva.. agész nap pvp.. már néha sok is....

akit érdekel irjon ide vagy pm ...

DeletexX
hát már mind1.. sokáig vártam nem szólt senki..

NEMTUD VALAKI JÓ MMO-t ?

üdv a klub-ban😊
a FOHU klán játszik-játszott azon a szerveren, Bell oldalon, de most is ott vannak é, nem tudom!
legutobb bidardo alakított komolyabb csapatot a herodianwars.com szerverén acc oldalon!
sok sikert ehez a remek játékhoz😊

DeletexX
Helló mindenki 😊
Én itt játszom az RF online -al
http://www.playrf.com/index.asp

Keresnék egy segítõkész magyar Clant !! 😊
Elõre is köszi 😊

http://www.equilibriumgaming.com/downloads.php

Kliens nincs egyelöre le kell szedned 2.1.6 ot máshonnan arra rakni a patchet...

itt probálkozz a kliensel vagy goodle be ird be és szedj le magadtól.

Bidaro én már reggeltem csak h szedjem le a gamet???????😄 Me se hun semmi csak 1 patch van felrakva az meg lufi...
Aki nemtud angolul..

Aki msot ugy jön játszani ide erre a brilliáns rate gm teammel megáldott szerverre az kap egy kis elönyt.

Ha többen jösztök ACC nek vagy bell nek
EXP jadet kaptok ettól függöen mennyien jösztök. ( sztem elég 5+ fö )
Guild vezért azonnal tetszés szerint lv 50 karit kap küldi megnyitva ha többen jösztök kb 10+ fö több 50 es karit kaptok. !
bellek accék bonus eléket PB ket kapnak stb stb.....

Currently playing on another RF online server? Looking for a new server with no overpowered donations? Staff who catch and ban hackers and exploiters? Then migrate to RF Herodian Wars!

What do we mean by "Migrate"?

By migrate we mean we will give you and your cafe a number of items to help you get going on RF Herodian Wars, This will include the following:

Wealth Jades, number will depend on how many active members you bring to the server.

Immediate level 50 with limit quest done, For a guild leader/Cafe owner bringing their team to the server. If your group is particularly large we will consider multiple characters.

Racial Bonuses: At present by going Bellato or Accretia we will give you an extra helping hand with a variety of things such as initial PB runs to begin getting gear and such.

Interested in bringing your group to RF Herodian Wars?? Contact me via PM on the forums and we can work out a migration package to suit your group! Migration packages are for a limited time only and will differ depending on the group involved.

Hades
RF Herodian wars Admin

allock
régen játszottam már, de nekem valamiértez rémlett :/

link runeról

#hhwnd

Az a chaos poti, amirõl te beszélsz. Ez runa ... kerek, és van belõle több fajta : swift, defense ...

allock
rune

megtudod támadni a fajodat

#hhwnd

Valaki árulja el nekem, hogy a destruction runa hogyan mukodik?
amint elnyomom, a karakter pirosra vált ...és utána?

Üdv.

http://www.herodianwars.com/

RF Herodian Wars

uj szerver kb 3 -4 hetes igényes low rate Fair gm

rate kb 6X-8X

Sok Cora kb 20-30
Bell 15-25
Acc 10-20

Olcso game cp semmi donate int+4 meg ilyesmi
csak talic meg t3. ....

akit érdekel várjuk acc oldalon kb 10 fönyi magyar.
bellnek is mehettek ha gondoljtáok bár ott nincs magyar.

üdv
aki au Equ szerverén nyomul, nézzen be a GameCP oldalra! az Item Shop-bol tud ingyen szerezni LVL 50 int+4-es páncélt😊

Hali!
Szeretnék visszajönni játszani RF-re. Ti melyik szerveren vagytok mert akkor én is oda mennék, ahol sok a magyar játékos
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Szevasztok!Sintér mi bellatoval vagyunk sajna akkor nem fogunk talizni hacsak át nem jössz. Aki jön megtalál Nandi88 v NaNa88 néven. A EQU nem lassú 2 napja kezdtem másik karim máris 50lett. Persze ezt egy kis szerencse is segítette.
ˆ Siyama
hali EQG SintérHUN a karim,51 még ACC.
üdv
az alábbi linken elérhetõ Mordak RFO honlapja, rengeteg info található a játékrol.

http://rfo.gportal.hu/gindex.php?pg=26146452

elemet a Mineral dealing trader-nél lehet venni HQ-ban
a sparking gem-et a Gem Collector NPC-nél tudod beváltani ajándékdobozra, amiböl ha szerencséd van esik valami jó dolog

sparking gem mire jo?????