RF Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF-Online_Bellato_Berserker_LVL47_Novus_Server-tHUNder"pihen"
már nekem sincs gondom vele, megy rendesen, már nem töltöget!
ha az explorer nem hajlandó leszedni akkor használj hozzá letöltõszoftvert pl: Flesget
Megköszönném... 😄
küzdök én is ezzel a kliensel😊
én a game oldalárol szedtem le mindent.
az elsõ indításnál valami oknál fogva leszedi megint a V5-ös javítást " ami ráadásul hibás!", és utánná nem indul! ujbol rápakoltam a már elõzõleg leszedett javításokat " PatchV5 majd a Minipatch" és így már hajlandó mûködni😊
Az RF Commander fórumán hol lehet leszedni a klienst? Valaki segítsen...
teljesen jo a szerver már nincs dc... ritka inkább igy mondanám.
donate is teljesen fasza . meg tudod csinálni te is 1 honap alatt azt amit egy donétes. fullra ugyanazt.
mond meg a társaidnak akit érdekel jöjjön majd.
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
na meg 300 fölötti dodge... Erõsen PVP szeró, nem rossz. Én azért hagytam el, mert folyton DC-zett 😞
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
na ide regelj és innen szedd le a klienst
haverom ezt használja
nem tudom hogy kell leszedni innen a klienst regelj sztem és forumban valahol
arra rá a V5 patch majd a mini... szolj ha van vmi..
az egy saját kliens ... semmire nem jo.. csak eqq patchre.
Honnan veszi ki a játék a game szerver IP cimét? Lehet azal van a gond, azért nem csatlakozik a loaderhez.
Még nézelõdöm torrent oldalakon.
De szerintem valami más gondom van. Az equilibrium szerver kliense 2.2.3 ami kell hozzá. Abba is bemásoltam a patcheket és úgy se jön be a loader. Nem tudom mi lehet a gond.
innen szeed le klienst.
ha az megvan akkor
http://www.rfabsolut.com.br/download.html
innen a Patch V5 és a minipatch...
Esetleg ha van vmi ötleted még írj és kipróbálom, de nem tudom, hogy mi lehet a gond.
ide elmész és van egy olyan hogy FULL client....
na azt szedd le. arra rá a v5 patch majd a minipatch..
sorry :S
szoval kell a mini patch az rf absolut szerverröl meg a V5 patch.
ezeet rakjátok rá az rf re.
ezenkivül kell egy olyan szerver kliense ami 2.2.3 ..
eredeti ccr rf az 2.2.4.
bidaro írtam Pm-et, érdekelne a dolog. De akadt egy kis gondom ezzel a kliensel. Letöltöttem a Full client-et a weblapról. Az annyira full, hogy nincs benne RFonline.bin fálj. Ezért bemásoltam az official szerver kliensébe. Ott elindul a játék, megcsinálom a karaktert, de nem tudok belépni, mert critical errorral kidob a játék. Valaki tudna segíteni, hogy mit töltsek le vagy mit másoljak hova? Már össze vissza másolgattam mindent, sikerült összehozni, hogy a launcher se induljon el <#nevetes1>#nevetes1>
Az eredeti szerveren nem játszunk. Egy másik tört szerón vagyunk még páran, de inkább csak FUN mód, nem igaz játék. Már nem köt le az RF, a 7 év túl hosszú idõ volt 😊 Most a World Of Tanks -al töltjük kellemesen az idõnket.
lvl 65 AR - Mordak lvl 65 Trapper - HunArrows lvl 65 HC - Alice Nokes
most a legjobb pvp szerveren vagyunk cora oldalon
http://www.rfabsolut.com.br/
Lv 75 max. uj skillek , Meele és rangernek. stb stb. ....
int+7- et tudsz csinálni kb 1 ora alatt..... farmolás napi 10 perc és megvan az egész napod oldva....
durva.. agész nap pvp.. már néha sok is....
akit érdekel irjon ide vagy pm ...
a FOHU klán játszik-játszott azon a szerveren, Bell oldalon, de most is ott vannak é, nem tudom!
legutobb bidardo alakított komolyabb csapatot a herodianwars.com szerverén acc oldalon!
sok sikert ehez a remek játékhoz😊
Én itt játszom az RF online -al
http://www.playrf.com/index.asp
Keresnék egy segítõkész magyar Clant !! 😊
Elõre is köszi 😊
Kliens nincs egyelöre le kell szedned 2.1.6 ot máshonnan arra rakni a patchet...
itt probálkozz a kliensel vagy goodle be ird be és szedj le magadtól.
Aki msot ugy jön játszani ide erre a brilliáns rate gm teammel megáldott szerverre az kap egy kis elönyt.
Ha többen jösztök ACC nek vagy bell nek
EXP jadet kaptok ettól függöen mennyien jösztök. ( sztem elég 5+ fö )
Guild vezért azonnal tetszés szerint lv 50 karit kap küldi megnyitva ha többen jösztök kb 10+ fö több 50 es karit kaptok. !
bellek accék bonus eléket PB ket kapnak stb stb.....
What do we mean by "Migrate"?
By migrate we mean we will give you and your cafe a number of items to help you get going on RF Herodian Wars, This will include the following:
Wealth Jades, number will depend on how many active members you bring to the server.
Immediate level 50 with limit quest done, For a guild leader/Cafe owner bringing their team to the server. If your group is particularly large we will consider multiple characters.
Racial Bonuses: At present by going Bellato or Accretia we will give you an extra helping hand with a variety of things such as initial PB runs to begin getting gear and such.
Interested in bringing your group to RF Herodian Wars?? Contact me via PM on the forums and we can work out a migration package to suit your group! Migration packages are for a limited time only and will differ depending on the group involved.
Hades
RF Herodian wars Admin
#hhwnd
amint elnyomom, a karakter pirosra vált ...és utána?
http://www.herodianwars.com/
RF Herodian Wars
uj szerver kb 3 -4 hetes igényes low rate Fair gm
rate kb 6X-8X
Sok Cora kb 20-30
Bell 15-25
Acc 10-20
Olcso game cp semmi donate int+4 meg ilyesmi
csak talic meg t3. ....
akit érdekel várjuk acc oldalon kb 10 fönyi magyar.
bellnek is mehettek ha gondoljtáok bár ott nincs magyar.
aki au Equ szerverén nyomul, nézzen be a GameCP oldalra! az Item Shop-bol tud ingyen szerezni LVL 50 int+4-es páncélt😊
Szeretnék visszajönni játszani RF-re. Ti melyik szerveren vagytok mert akkor én is oda mennék, ahol sok a magyar játékos
hali EQG SintérHUN a karim,51 még ACC.
az alábbi linken elérhetõ Mordak RFO honlapja, rengeteg info található a játékrol.
http://rfo.gportal.hu/gindex.php?pg=26146452
elemet a Mineral dealing trader-nél lehet venni HQ-ban
a sparking gem-et a Gem Collector NPC-nél tudod beváltani ajándékdobozra, amiböl ha szerencséd van esik valami jó dolog