4
-
Ratty #4 Ez mind igaz, de ne feledjük el, hogy a htpc külön kategória. A lámáknak készült nem nekünk. Aki ért hozzá nem feltétlenül vesz ilyet (bár nekem személy szerint nagyon bejön a F-S ScaleoC)
Az átlag emberke, aki nem tudja, hogy mi az a számítógép csak bemegy a boltba megveszi bedugja otthon, és működik (már ameddig a win bírja)
De azt sem írták, hogy van-e benne hdtv vevő, meg mekkora a vinyó, mennyi ram meg hasonlók. Mert ugye az átlag usernek ezt nem kell tudni(A hdtv-t talán). Nemhiszem, hogy megérné összehasonlítani a többi pc-vel, mert ilyen szempontból más. Bár nálam az igazi kérdés, hogy a linux mennyire szereti -
szombi #3 Egy nagyteljesítményű multimédia PC sokkal többet ér és olcsóbb, mint ez a sz*r.
Minden funkció - ami egy MC-hez kell, átültethető egy gépre is.
Például az én gépemben TV-tuner és TV kimenetes videókari is van,
mellette CD-DVD-író és hangkütty. A tunerhez távirányító is jár.
A timeshift-et alapból tartalmazza. Vajon a MC ismeri a videókódolást? Mármint nem a lejátszást, hanem a tömörítést?
Vagy be lehet állítani, hogy egy film inkább nagy helyet foglaljon el vagy kisebb minőségű legyen?
Annyi a különbség, hogy bizonyos funkciócsoportok eléréséhez nem elég a távirányító, kattintani is kell.
Amire pedig 1000%, hogy a nagymamámat - de még anyámat - sem tudnám rávenni...
De informatikus vagyok, majd csak írok egy olyan alkalmazást winfos alá, ami egy tanítható távvevőt valósít meg... -
Laceee #2 mutass egy távirányitót amin eligazodnak a mai öregek , fikázni csípőböl - ehez nem kell egyetem -
Jötün #1 Első és legnagyobb hibája:
"amely Windows XP Home operációs rendszeren egy speciális magyar nyelvű felhasználói felületet futtat."
Érdekes lehet a krimi vége helyett a kékhalál képernyő :-)
Egyszerű? Nagymama által használható???
Látjátok eme távirányítót???? Kíváncsi vagyok melyik nagyi igazodik ezen ki?
Hát srácok (tervezők), ennek fussatok neki mégegyszer.
Üdv Jötün