Megjelent az első magyarul tudó médiacenter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mind igaz, de ne feledjük el, hogy a htpc külön kategória. A lámáknak készült nem nekünk. Aki ért hozzá nem feltétlenül vesz ilyet (bár nekem személy szerint nagyon bejön a F-S ScaleoC<#bee1>#bee1>)
Az átlag emberke, aki nem tudja, hogy mi az a számítógép csak bemegy a boltba megveszi bedugja otthon, és mûködik (már ameddig a win bírja<#nyes>#nyes>)
De azt sem írták, hogy van-e benne hdtv vevõ, meg mekkora a vinyó, mennyi ram meg hasonlók. Mert ugye az átlag usernek ezt nem kell tudni(A hdtv-t talán). Nemhiszem, hogy megérné összehasonlítani a többi pc-vel, mert ilyen szempontból más. Bár nálam az igazi kérdés, hogy a linux mennyire szereti<#vigyor0>#vigyor0>
Az átlag emberke, aki nem tudja, hogy mi az a számítógép csak bemegy a boltba megveszi bedugja otthon, és mûködik (már ameddig a win bírja<#nyes>#nyes>)
De azt sem írták, hogy van-e benne hdtv vevõ, meg mekkora a vinyó, mennyi ram meg hasonlók. Mert ugye az átlag usernek ezt nem kell tudni(A hdtv-t talán). Nemhiszem, hogy megérné összehasonlítani a többi pc-vel, mert ilyen szempontból más. Bár nálam az igazi kérdés, hogy a linux mennyire szereti<#vigyor0>#vigyor0>
Egy nagyteljesítményû multimédia PC sokkal többet ér és olcsóbb, mint ez a sz*r.
Minden funkció - ami egy MC-hez kell, átültethetõ egy gépre is.
Például az én gépemben TV-tuner és TV kimenetes videókari is van,
mellette CD-DVD-író és hangkütty. A tunerhez távirányító is jár.
A timeshift-et alapból tartalmazza. Vajon a MC ismeri a videókódolást? Mármint nem a lejátszást, hanem a tömörítést?
Vagy be lehet állítani, hogy egy film inkább nagy helyet foglaljon el vagy kisebb minõségû legyen?
Annyi a különbség, hogy bizonyos funkciócsoportok eléréséhez nem elég a távirányító, kattintani is kell.
Amire pedig 1000%, hogy a nagymamámat - de még anyámat - sem tudnám rávenni...
De informatikus vagyok, majd csak írok egy olyan alkalmazást winfos alá, ami egy tanítható távvevõt valósít meg...
Minden funkció - ami egy MC-hez kell, átültethetõ egy gépre is.
Például az én gépemben TV-tuner és TV kimenetes videókari is van,
mellette CD-DVD-író és hangkütty. A tunerhez távirányító is jár.
A timeshift-et alapból tartalmazza. Vajon a MC ismeri a videókódolást? Mármint nem a lejátszást, hanem a tömörítést?
Vagy be lehet állítani, hogy egy film inkább nagy helyet foglaljon el vagy kisebb minõségû legyen?
Annyi a különbség, hogy bizonyos funkciócsoportok eléréséhez nem elég a távirányító, kattintani is kell.
Amire pedig 1000%, hogy a nagymamámat - de még anyámat - sem tudnám rávenni...
De informatikus vagyok, majd csak írok egy olyan alkalmazást winfos alá, ami egy tanítható távvevõt valósít meg...
mutass egy távirányitót amin eligazodnak a mai öregek , fikázni csípõböl - ehez nem kell egyetem
Elsõ és legnagyobb hibája:
"amely Windows XP Home operációs rendszeren egy speciális magyar nyelvû felhasználói felületet futtat."
Érdekes lehet a krimi vége helyett a kékhalál képernyõ :-)
Egyszerû? Nagymama által használható???
Látjátok eme távirányítót???? Kíváncsi vagyok melyik nagyi igazodik ezen ki?
Hát srácok (tervezõk), ennek fussatok neki mégegyszer.
Üdv Jötün
"amely Windows XP Home operációs rendszeren egy speciális magyar nyelvû felhasználói felületet futtat."
Érdekes lehet a krimi vége helyett a kékhalál képernyõ :-)
Egyszerû? Nagymama által használható???
Látjátok eme távirányítót???? Kíváncsi vagyok melyik nagyi igazodik ezen ki?
Hát srácok (tervezõk), ennek fussatok neki mégegyszer.
Üdv Jötün
Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!