2
 • pemga
  #2
  Ez vajon mit takar, hogy olyan irányító fórum, ami az irányításba nem szól bele; a jövőbe meg stratégiába viszont igen? De közben persze a műszaki részbe meg egyáltalán nem szólnak bele (arra meg vannak a különféle fórumok már régóta).

  Ez a része ok.: a fejlődő országok infrastrukturális felzárkóztatására létrehozandó pénzügyi alapok kidolgozását említette. Ez itt a szociális szándék Vs gazdasági, tehát jelen körülmények között csak így lehet megoldani.

  internet szabadságát, biztonságát és fejlesztését. Ok, szóval létrehoznak valami alapot, és mindenféle olyan fejlesztéseket akarnak belőle szponzorálni, ami amúgy most nem működik. (Ők a spam-et emelték ki, pedig szabvány szinten szerintem ez változott a legtöbbet az elmúlt években.)

 • [HUN]PAStheLoD
  #1
  Kovács Kálmán felszólalásában kezdeményezi, hogy az internetirányítási fórum hivatalát, kiszolgáló intézményét Budapesten hozzák létre. Mivel Magyarország elismert részese az internet világának, van esély arra, hogy a javaslat sikeres legyen - vélekedett.


  Kovács Kálmán is elismert, a kakaóálló billentyűzetek és a SUXpressz :CC -el kapcsolatban .. reméljük hasonló bőrvastagsággal az arcán fogja megtenni a kezdeményezését!