Guinness World Records
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs meg valakinek a 2000 könyvben?

Mtv1 - Este
Veres Zoltán Jakabszálláson, vagyis szeretett falum felett végrehajtott 306 orsót, amivel bekerült a guinness rekordokba. A fenti eseményrõl készült rövidke videót a fenti linken megtalálhatjátok. És ez nem olyan rekord, mint a kéziseprû legtöbbszöri megpörgetése a térdkalácson rekord. :-))
Veres Zoltán Jakabszálláson, vagyis szeretett falum felett végrehajtott 306 orsót, amivel bekerült a guinness rekordokba. A fenti eseményrõl készült rövidke videót a fenti linken megtalálhatjátok. És ez nem olyan rekord, mint a kéziseprû legtöbbszöri megpörgetése a térdkalácson rekord. :-))
a negyedik képen nem értem mi a rekord!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:DDDéld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
lollll
utólsónál hapci azt vége is van :S
vannak benne joak, de vannak benne értelmetlenek is..pl.: gyerek serpenyõt pörgetett az ujján 14 percig :SD:D
Jah azt láttam :D
multkor egy csaj kézenált és a lábával fogott egy íjat és kilõtt egy lufit 5 méterrõl asszem...D:
#5 neked is szól
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azt nem értem, hogy az ilyen idiótákat miért viseli el az sg a hátán..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Egyik ismerõsöm asszongya egymásután négyszer ki tuggya verni. az rekord ? :O
Amúgy a visaston szokott lenni egy mûsor amibe vannak ien cuccok.
TÉK
Nyomjatok be a témába vágó dolgokat.
Nem fontos, hogy hivatalosan elismerjék a rekordot.A lényeg, hogy olan dolgok kerüljenek be a topicba amik egyedülállóak.
Várom az idióta rekordokat, az áll leesõsöket és mindent ami köztük van.
Nem fontos, hogy hivatalosan elismerjék a rekordot.A lényeg, hogy olan dolgok kerüljenek be a topicba amik egyedülállóak.
Várom az idióta rekordokat, az áll leesõsöket és mindent ami köztük van.