TOCA Race Driver 2006 demó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Formatáld le az egész géped és rakd újra!<#eplus2>#eplus2>
Amúgy nem tudok segíteni.<#rinya>#rinya>
A képek meg kegyetlenûl néznek ki!<#wow1>#wow1>
Amúgy nem tudok segíteni.<#rinya>#rinya>
A képek meg kegyetlenûl néznek ki!<#wow1>#wow1>
Beszoptad!!!<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#ejnye1>#ejnye1><#gonosz2>#gonosz2><#gun>#gun><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#levele>#levele>
Lenne egy problémám. Mikor feltelepítettem az nfs most wantedot valamiért nem hozta ki a grafikából azt amit valólyában az tudna. Azt hittem hogy valamiért azzal a játékkal van baj. Most feltelepítettem ezt a Toca-t mert láttam milyen szépek a képek róla. Közel nincs a játék grafikája ahoz amit ez tudna. Páran azt mondják hogy a directx 9c-vel van a baj de nekem mostmár fogalmam sincs hogy mi lehet. tudna valaki nekem segíteni ebben??? Kérlek adjatok tanácsot...
És Toca nem Arcade játék... még mielõtt valaki az NFS-hez hasonlítaná!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
most wanted, meg ez is zsír... én gépemre meg ráférne egy nagyon alapos ráncfelvarrás, hogy mindkettõt vigye...na majd itt a karácsony :D
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A MW király... akinek nem tetszik csináljon jobbat,,,
Mellesleg mi a jó fasznak kell egy önkicsomagoló exe fájlt bezippelni???? idióták... <#lama>#lama><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Mellesleg mi a jó fasznak kell egy önkicsomagoló exe fájlt bezippelni???? idióták... <#lama>#lama><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
130MB-os demótól ne várjatok sok lehetõséget pedig én kipróbáltam volna a rally-t meg a FORMA autós részt is <#rinya>#rinya>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
a képek tényleg szépek anz NFS MW-nél csak jobb lehet <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"