Technikai remekek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
A Bismarck csatahajó-na az egy technikai remek volt a maga idejében.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Különben valóban van száloptikás ruha. Terepen nagyon jó.
Csak sajnos sem az infra sem a személyi interferencia-radar elöl nem tudja elrejteni a viselõjét.
( Arról nem is szólva, hogy érzékeny és nagyon nehéz.)

Ó, nálam már megvalósult:

Hóvégén a pénztárcámban az összes pénz láthatatlan ..

Öt éven belül megvalósulhat a láthatatlanság.

Gladiator
nem kamu. amcsi hadseregbe különleges osztagnak már fejlesztik. volt már prototípusa is.

norbre

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
én úgy tudom hogy ez egy komoly fejlesztés, és nem kamu <#merges2>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

ezek a videók nem kamuk sztem, már olvastam valami ilyet, decsak egy megfelelõ szögbõl lehet így átlátni rajta<#gun>

Petka
és a projektort meg viszik utána? 😄

schrank
ha marsjáró tragacsra tuttak csináni 360°-os kamerát szerintem a 360°-os projektor se gond a sisakon lévõ kamera is körképet ad és csak aszt láttya a északkóreai határõr hogy fejmagasságba repül felé egy vebkamera<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Petka
és mivan, ha én más szögbõl nézem, mint amit a kamera segítségével rávetítenek?

schrank
vetített kép az igaz de ha egy ilyen ruhába öltöztetett katona a sisakon elhelyezett kamerával ami a hátamögööt lévõ teret projektorral rávetíti a szerkójára akkor az már predátor effektus az más tészta hogy a kutyák megérzik az old spices-t de majd bedörzsölik magukat szarral mint a lopakodók-ban <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ja.. vetitett képek voltak spec anyagú "vászonra", sajna még nem a Ghost in the Shelles thermo-optical camouflage <#idiota>

ChevyG work
kamu,de érdekességnek jo

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Bevezetõként szeretnék négy japán videót a figyelmetekbe ajánlani:
Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik