Három új Sony Ericsson telefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra írtam, hogy a K500-nál azért sokkal többet tud K750i, nem csak a rádió a plusz...
/*WTF?!*/
ennyi...
Hát ennyi hülyeséget is rég olvastam 1 mondaton belül...
no comment
Mi van, ezek átvették a Nokia kirúgott dizájnercsapatát ?
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
ennyi...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ezt honnan veszed?😊 T300 3 éves, tökéletes, T610 1.5, szintúgy... Max utóbbi kicsit kopott, dehát így jár a telefon, amelyiket egy zsebben hordanak a kulcsokkal😊
/*WTF?!*/
most meg az hogy visszafogott/konzervatív...: miért te talán vennél ilyen kinézetû nokiát?
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nokia a legjobb!!
Zidder: eddig az volt a bajotok a Nokiával hogy túl merész kinézetû... most meg az hogy visszafogott/konzervatív...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Amúgy hajrá SE.Mellesleg nekem a t610 a legszebb.Most is azt használom<#eljen>#eljen>
/*WTF?!*/
Másrészt a SE sem hülye. Gondolom, hosszas piackutatás után döntöttek úgy , hogy kiadnak 1-2 olcsó telefon típust is, ha nagy a kereslet a hasonló készülékek iránt.
Gondoljatok bele egy 70-80 éves nagymamának mindek mp3s lejátszás, meg digitáis kemra és hasonlók. Õ csak azért vesz egy telót, pl. unokái elérhessék...
es nem gyartottak direkt szar minosegu, vagy szolgaltataskorlatolt telefont.. ahogy fejlodott ugy jott ki a telefon .. szines kijelzo kamera mp3lejatszas stb stb..
Most gyartanak direkt 20 ezer forintos kategoriara telefont. ami jo a gyereknek az iskolaba, vagy valamilyen feltoltokartya melle kapsz egy ilyet 😊 nem tud semmit de megis uj.
Egyebkent a fejlodesrol annyit hogy addig nem hozzak ki az ujdonsagot mig az elozo szemettel be nem hulyitettek a nepet. ha eladtak parmilio darab 1.3megapixeles mp3 lejatszos videorogzitos telefont bejelentik hogy van 3 megapixeles videoklipp lejatszos telefon amirol 100% az internetes bongeszes es 5giga memoriaval rendelkezik stb...
pisz
1-2 hét múlva ezek szerint kidobják a legújabb fekete fehér kijelzõs tárcsázós mobiljukat.
Vissza a jövõbe jut eszembe...<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nekem feleslegesen tud sokat,ha csúnya!
Idõutazásra invitáls a Sonyericsson???
Vissza a múltba 3 ???
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)