30
-
#30 Nekem is T610-em van:)
Arra írtam, hogy a K500-nál azért sokkal többet tud K750i, nem csak a rádió a plusz... -
#29 soha nem értettem a kinyithatós telefonokon miért csinálnak olyan kis kijelzőt (vannak kivételek) a Z300-asnál is nagyobb a sonyericsson felirat mint a kijelző -
#28 hát ez minden csak nem tökéletes formatervezés :C -
#27 A t610ben is van ám bluetooth Előadáson azt játszuk a hawerokkal ,hogy bleutoothon küldünk fogadunk jegyzeteket -
zidder #26 Ezzel a vetexikkel azért vitatkoznék, mert ha azt az überkirály autofokuszt kivesszük (ami benti fénynél 62forintot nem ér, mert LÁTTAM!), akkor a telefonból nem marad más, mint egy megemelt memóriájú k500+rádió...
ennyi...
Hát ennyi hülyeséget is rég olvastam 1 mondaton belül...
no comment
-
KILROY #25 ESZ BISZTOZS MEKVESZEM!+!/=%!!44 -
#24 +Bluetooth, jobb kijelző... -
valaé valaé ná #23 Boráf.
Mi van, ezek átvették a Nokia kirúgott dizájnercsapatát ? -
#22 Ezzel a vetexikkel azért vitatkoznék, mert ha azt az überkirály autofokuszt kivesszük (ami benti fénynél 62forintot nem ér, mert LÁTTAM!), akkor a telefonból nem marad más, mint egy megemelt memóriájú k500+rádió...
ennyi... -
zidder #21 Megint csak 1et értek:) -
Skyline #20 ezt mond a k750-re is ami a 150ezres nokiákkal vetexik:) -
ThomasTheKoRner #19 Jajj nem elég hogy windows fan,de még megrögzött nokiás is...Ez valami új állatfaj..remélem nem ragályos... -
roliika #18 Nokia jó teló...leszámítva, hogy a csúcsmodellek rendkívül drágák és kevés fungciót tartalmaznak a pl.:Sonyerix csúcskategóriával szemben. Tény hogy a Sonyerix stick hamar megadja magát.:-((( T610 1 évet bírta, most K700i-t nyúzom...még bírja. Jó teló. Nem kell jobb. Videó telefonálás+hülyeség. -
zidder #17 1et értek. -
#16 "Sony Erisson amugy se vennék mert hamar tönkremegy a joy-stick..."
Ezt honnan veszed?:) T300 3 éves, tökéletes, T610 1.5, szintúgy... Max utóbbi kicsit kopott, dehát így jár a telefon, amelyiket egy zsebben hordanak a kulcsokkal:) -
zidder #15 Nokia a legjobb" kicsit se elfogult
most meg az hogy visszafogott/konzervatív...: miért te talán vennél ilyen kinézetű nokiát? -
#14 A mostani mobilok túl egyenkinézetűek.. ázsiai stílusúak.. és ez majdnem minden márkára igaz... -
#13 Szerintem ocsmányak... Sony Erisson amugy se vennék mert hamar tönkremegy a joy-stick...
Nokia a legjobb!!
Zidder: eddig az volt a bajotok a Nokiával hogy túl merész kinézetű... most meg az hogy visszafogott/konzervatív... -
#12 Szerint nem csúnyábbak ,mint a Nokia hasonló 'kaliberű' mobiljai.Ezek rondák ,de azok még rondábbak
Amúgy hajrá SE.Mellesleg nekem a t610 a legszebb.Most is azt használom -
#11 Ugyanmár, minden gyártónak vannak olcsó telefonjai. Ez szerintem a T290-eseket fogja leváltani, azoknál jobbak:) A küllem megítélése meg szubjektív, nekem pl a J230 kék színben egészen tetszik, persze a T610 még mindig jobban:) -
Major #10 Ugyan, mintha más gyártó nem gyártana hasonló, pár ezer forintos telefonkat (Nokia 1000-res és 2000-res széria). Valakinek csak arra kell, hogy tudjon vele telefonálni v. tudjon vele küldeni sms-t. Ha többre nincs szüksége akkor minek vegyen több 10 ezer forintért közép- vagy csúcskategóriás telefonkat.
Másrészt a SE sem hülye. Gondolom, hosszas piackutatás után döntöttek úgy , hogy kiadnak 1-2 olcsó telefon típust is, ha nagy a kereslet a hasonló készülékek iránt.
Gondoljatok bele egy 70-80 éves nagymamának mindek mp3s lejátszás, meg digitáis kemra és hasonlók. Ő csak azért vesz egy telót, pl. unokái elérhessék... -
Ronel #9 Hat mar atleptuk a kuszobot, de azert eddig voltak uj telefonok amik sobbet tudtak, es voltk regebbiek amik kevesebbet.
es nem gyartottak direkt szar minosegu, vagy szolgaltataskorlatolt telefont.. ahogy fejlodott ugy jott ki a telefon .. szines kijelzo kamera mp3lejatszas stb stb..
Most gyartanak direkt 20 ezer forintos kategoriara telefont. ami jo a gyereknek az iskolaba, vagy valamilyen feltoltokartya melle kapsz egy ilyet :) nem tud semmit de megis uj.
Egyebkent a fejlodesrol annyit hogy addig nem hozzak ki az ujdonsagot mig az elozo szemettel be nem hulyitettek a nepet. ha eladtak parmilio darab 1.3megapixeles mp3 lejatszos videorogzitos telefont bejelentik hogy van 3 megapixeles videoklipp lejatszos telefon amirol 100% az internetes bongeszes es 5giga memoriaval rendelkezik stb...
pisz -
isM #8 Hát én nagy ericssonos vok, de az igazat megvalva foglalkozhattak volna többet a külalakkal... kár értük... -
#7 Biztos megvette a Sagem-t, azért ilyen rupótlan a telcsijüK?.
1-2 hét múlva ezek szerint kidobják a legújabb fekete fehér kijelzős tárcsázós mobiljukat.
Vissza a jövőbe jut eszembe... -
Unreal1942 #6 Ezek tényleg kacatok. -
zidder #5 Ezek még a Nokiáknál is csúnyábbak.Szomorú vagyok. -
fapapi #4 Ezekkel a telefonokkal bemutatta a Sonyericcson,hogy fejlődésképtelen.ennyi. -
spydee #3 Mik ezek az Alcatelek,LG utánzatok?!!!
Nekem feleslegesen tud sokat,ha csúnya!
-
#2 Hol vannak itt a telefonok? -
HENCIG #1 Mik ezek?
Időutazásra invitáls a Sonyericsson???
Vissza a múltba 3 ???