Interjú Kovács Kálmánnal: nem vagyunk lemaradva!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Pheel, AnuluWork: minden politika (mellesleg valóban itt a kortesidõszak). Az is állásfoglalás, ha nem szeretnél állást foglalni. Nesze neked :)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Jövõre csökken az internet áfája 25%->20% ami azért nem rossz.
Ugyanakkor Kovács Kálmán nálam sem tartozik a legszimpatikusabb miniszterek közé és persze vannak lenyúlások rendesen (kakaóbiztos számítógépet az oviba)
Ez a kormány legalább tesz valamit azért hogy terjedjen az internet nem úgy mint az elõtte lévõk. Szóval ha azt nézzük eddig ez a legjobb :)"
EZEN ÉN CSAK RÖHÖGNI TUDOK! ez a legjobb kormány?????????? EZZZ???!!!!!!
ennél rosszabb csak 50 éve volt a helyzet! amit a komcsik csinálnak az már több a soknál... minden újszülöttre sokszázezer államadóság jut. és mint láthatjuk, valaki bedõl nekik... döbbenet!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
mert menny is ott a minimálbér vagy 300000ft:)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Sok láma Linux júzer TANULJA MEG használni a Windowst. Linux Powa\' 4 me 2 :)
Jövõre csökken az internet áfája 25%->20% ami azért nem rossz.
Ugyanakkor Kovács Kálmán nálam sem tartozik a legszimpatikusabb miniszterek közé és persze vannak lenyúlások rendesen (kakaóbiztos számítógépet az oviba)
Ez a kormány legalább tesz valamit azért hogy terjedjen az internet nem úgy mint az elõtte lévõk. Szóval ha azt nézzük eddig ez a legjobb :)
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Az a baj, hogy annyit mondták már a politikusok a demagóg szövegüket, hogy lassan maguk is elhiszik.
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Ugye nem gondolod, hogy a kormányok politikájának köszönhetjük, hogy olcsóbbak lettek a kellékek???
3 éve 400-600 forintért vettem a dvd lemezt.. most meg 90 forintért.. ez fejlõdés?? Az hát a fekete gazdaságnak meg az adócsalásnak!!!
Majd biztosan boltban fogok dvd-t venni nem???
Remélem a következõ választáson a Microsoft is indul, hogy tudjak ixelni!!!!
Nekem csak a köcsök T-s cég kábeltévéje elérhetõ, amin csak egy másik T-nevû cég internethozzáférése vehetõ. Szép verseny. 14 ezer forintot fizetek 1 Mb-ért. <#mf3>#mf3>
oda ultetett
egyebkent szakmailag nincs a topon a ficko, de ezen nem is lehet csodalkozni, egyik IT miniszter sem volt vmi nagy asz
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"There is no respawn or load game in real life!\"
az internet drága, és európa fejletebb országaihoz képest sokkal lassabb is. ez van, ez magyarország. de lesz jobb is, csak ki kell várni.
én még ennek a gyors fejlõdésnek is örülök, mert bárhonnan is nézzük, az utóbbi években ténylegesen nagy fejlõdésen ment át magyarország az informatika terén. csak gondoljuk bele, mennyibe került 6 éve 1 cd, és most mennyi az ára...
vagy ugyan ez 1 cd író vagy dvd íróval.
szerintem magyarország a lehetõségeihez képest ezen a téren igenis tisztességesen fejlõdik.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A végén kiderül, hogy a németek vannak lemaradva hozzánk képest nem?! Istenem, ekkora kamut... Ennek az embernek fogalma sincs arról, hogy mi a VALÓS helyzet. Nyilván az orra alá böknek fél tucat agyon manipulált statisztikai adatot, és az alapján mond véleményt. Az õ ingyenes 100Mbit/s-es vagy 1Gb/s-es kapcsolatából nyilván nem fog leszûrni lószart se az itthoni állapotokról...
Az egész IHM egy lufi, egy halom komolytalan korrupt ember gyûjtõneve, ez a fazon pedig egyszerûen nevetséges amiket állít.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ezt megmondos én-ingyen és bérmentve- nem kell ide széleskörû kutatás:) idióták........
kovácskálmikaelmehetabúsba :D
még finoman fogalmaztam... nem vagyunk lemaradva... röhely..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Magyarországon hol kap ilyet vagy csak ehhez hasonlót ennyiért? HOL?