Érkezik a Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kettõt nem lehet össze hasonlítani.A WW2 online sokalta nagyobb szabadságot és játékélményt nyújt mint a CoD.
schrank
azé a CoD-ot ehhez hasonlítani enyhén szólva nagyképûség <#ejnye1> azé én is csak óvatosan hasonlíttottam a bf2-höz amiben vannak taktikai elemek de egy ugri-bugri FPS-t ehhez mérni nem illik <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

sweech
CoD hangulatosabb

pff ez a gamme
ugy kibrobálnám ha nem lenne ekkora gépigénye
de igy fölösleges......<#mf2><#ejnye1><#ejnye1>
inkább MMO, RPG nem igazán van benne, persze van aki beleéli magát.
volt már bemutató cikk itt az SG-n, van magyar oldal, magyar század, ott tájékozódhatsz.

a lényeg: játékosok százai, ezrei harcolnak a nyugati hadszíntéren 1939-43 közötti fegyverekkel. van parancsnokság, tisztek, századok (klánok), és minden pozíciót játékosok töltenek be.

van fejlesztés, kutatás, ezt a parancsnokok határozzák meg, és mindhárom fegyvernemmel harcolhatsz.
schrank
MMORPG ? ez mit is jelent pontosan olyan mint a WoW csak nem meseországban játszódik hanem a ll.vh-ban ? csak azért mert én battlefield-es vagyok és ezek a képek engem inkább taktikai FPS-re emlékesztetnek mint a WoW-ra vagy valamilyen más "szerepjátékra" <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ki kell próbálni😊 most lesz free trial, érdemes, mert ennél hangulatosabb játékot még nem láttam
ez igaz. csakhát nem biztos hogy így meg is fogják venni

aki csak a grafikát nézi egy játékban, az meg is érdemli
"kicsit gyenge grafika" <#kerdes> ilyen fos grafikát már régen láttam<#levele>