10
-
Cimbi #10 A kettőt nem lehet össze hasonlítani.A WW2 online sokalta nagyobb szabadságot és játékélményt nyújt mint a CoD. -
#9 azé a CoD-ot ehhez hasonlítani enyhén szólva nagyképűség azé én is csak óvatosan hasonlíttottam a bf2-höz amiben vannak taktikai elemek de egy ugri-bugri FPS-t ehhez mérni nem illik -
#8 CoD hangulatosabb -
antikommunista #7 pff ez a gamme
ugy kibrobálnám ha nem lenne ekkora gépigénye
de igy fölösleges...... -
pedrohsi #6 inkább MMO, RPG nem igazán van benne, persze van aki beleéli magát.
volt már bemutató cikk itt az SG-n, van magyar oldal, magyar század, ott tájékozódhatsz.
a lényeg: játékosok százai, ezrei harcolnak a nyugati hadszíntéren 1939-43 közötti fegyverekkel. van parancsnokság, tisztek, századok (klánok), és minden pozíciót játékosok töltenek be.
van fejlesztés, kutatás, ezt a parancsnokok határozzák meg, és mindhárom fegyvernemmel harcolhatsz. -
#5 MMORPG ? ez mit is jelent pontosan olyan mint a WoW csak nem meseországban játszódik hanem a ll.vh-ban ? csak azért mert én battlefield-es vagyok és ezek a képek engem inkább taktikai FPS-re emlékesztetnek mint a WoW-ra vagy valamilyen más "szerepjátékra" -
pedrohsi #4 ki kell próbálni:) most lesz free trial, érdemes, mert ennél hangulatosabb játékot még nem láttam -
scooterbr #3 ez igaz. csakhát nem biztos hogy így meg is fogják venni
-
pedrohsi #2 aki csak a grafikát nézi egy játékban, az meg is érdemli -
Atees1987 #1 "kicsit gyenge grafika" ilyen fos grafikát már régen láttam