Amerikai Pite 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Azt szeretném +kérdezni,hogy feliratot hol találok a filmhez?
Paul161
A medve nem játék.
nice legs. what time to open?
igazából a magyar szikron marhanagyot dobhat majd rajta
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A Sörminátor beindul:
"I am a sophisticated counseling machine... sent back in time to guide young and innocent minds.
My primary directive is to protect the students of this institution... and all, indeed all mankind...
from the menace that is another Stifler..."
<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
De érdemes megnézni.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
.jpg)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
úgy volt, hogy nem lesz több rész...
nem hiszem, hogy megnézem, mivel nincsenek benne a "régi arcok" :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A 4. részt még nem láttam, csak utána tudom megmondani, hogy jó -e vagy még ezt érdemes volt leforgatni.
Mindenesetre nekem még egy olyan ötletem lenne, hogy lehetne egy ötödik részt csinálni, American Baby címmel, amikor Michellenek gyereke lenne, ez sok poént magában hordoz sztem.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tartalom:
Minden idõk egyik legõrültebb vígjáték-sorozatának, az Amerikai pite újabb vicces szeletében Stifler öccsét, Mattet egy rosszhírû nyári zenetáborba számûzik, ahol rengeteg balhét csinál, rejtett kamerák, no meg dögös ifivezetõk bevonásával. Ezután viszont belezúg az egyik tábori lányba, Elyse-be és még a testvérén, Bránermájszteren is túltesz. Jim apja (Eugene Levy) nevelõként tér vissza, és megpróbálja visszazökkenteni Stifler kisöccsét a rendes kerékvágásba.
Az Amerikai pite sorozat folytatása tele van végtelenül mulatságos jelenetekkel, fergeteges poénokkal, de a szívmelengetõ részek sem hiányoznak belõle.
http://www.countingdown.com/movies/3531339