772
Nero7 és 8
  • Max7
    #405-ben említett regcleaner progival nekiestél?
  • jbal
  • Zogu
    Na ezt nem értem. Miért nem tudod felrakni?
  • jbal
    a 7-est nem tudom felrakni.köszi Max pont félután csináltam vele:)
  • Zogu
    Namármost van egy csomó egyéb codecem, csak nem tudom összeismertetni őket a Neroval. Sajnos mindegyik elérhetővel ugyanaz a helyzet. A film végére 4-5 mp-t késik a hang. Pontosabban van amelyiknél siet, de egyiknél se jó. Na most próbálom ki egy idegen divx-el, mert eddig csak a saját magam által előállított divix-et írtam dvd-re.
  • Max7
    AC-3 ACM ezt válaszd elvileg ennek jónak kell lennie de ezek a hangválasztási lehetőségek nagyon karcsúak ennél többnek kéne benne lennie!
  • Max7
    [coruier]Adok neked egy divixet tuti nem tudod csak neroval kiirni dvd-re! Pláne nem free verzióval![/courier]
  • Max7
    Keress rá egy programra aminek az a neve hogy "divixtodvd" én is ezt használom!
  • Zogu
    Töltsd le a 7-est. Szabadon letölthető.
    http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=1&func=fileinfo&filecatid=515&parent=folder
  • Zogu
    A 7-es megcsinálja. Tud DVD fájt (VIDEO_TS) írni az AVI-ból is.
  • Zogu
    Azt ugye eddig én még nem tudtam megnézni. Igaz nem is kerestem külön a hangot. Meg tudod mondani, hogy honnan lehet tudni mi volt az eredeti (egyébként .mpeg fájlban lévő) hang? Amikor exportálást (tömörítést) választasz, olyan opció, hogy "eredeti hang" nincs. Az AVI (divX) exportálásnál a következő hangformátumból válaszhatok: AC-3 ACM; CCITT - A-law; CCITT - u-law; GSM 6.1.0; PCM; IMA ADCPM.
  • jbal
    és ezt a lehetőséget hol találom?
    ja és ha mondjuk vannak .vob fájljaim azt szerinted adatként írjam vagy ott hogy DVD-Videó fájlok írása?
  • Max7
    Lehet de nem fog neked szerintem egy divix avit átkonvertál dvd-be!
  • Max7
    Azt ami eredetileg volt a videón!
  • jbal
    a 6-ossal lehet dvd-t írni?mármint ha van egy avi fájlom és aból csináljon AUDI_TS VIDEO_TS mappát.
  • Zogu
    Ez a legújabb, ami van (7.5.9.0). Te melyik codecet használod a hangnál (pl. AVI esetén)?
  • Max7
    Nem tudom nekem ilyen problémám soha nem volt vele! Szerintem szerezz be egy másik verzíó számú nerot!
  • Zogu
    A magyar felirat szerint "Filmek szerkesztése", de ezen ne vitatkozzunk, ez lényegtelen.
    A probléma az, hogy nem tudom miképp működik a hangtömörítés szinkronba hozása. Hosszabb filmek esetén, úgy 1 órahossza körül elkezd csúszni (lemaradni) a hang. Sajnos a végére bosszantóan észre lehet venni. Ha meg nem tömörítem, akkor 1 GB felett van egy normál film (tömörítve olyan 450 MB).
    Valaki azt mondta, hogy MP3-al korrelálna, de azt a codecet meg nem ismeri a Nero. Be lehet valahogy mutatni egymásnak őket?
  • Max7
    Szerkesztésére biztos nem maximum vágására! Mi a problémád?
  • Zogu
    Sziasztok!
    Használja valaki filmek szerkesztésére a Nero-t?
  • Max7
    Hát zárd ki a hibák lehetőségét! Először is futtas le egy virusirtót aztán tedd ujra a nerot és ha még mindig nem oldodott meg tedd át egy másik gépbe az irót! ha ott is rossz akkor az író a hibás!
  • udvic
    Hy!
    Nekem egy hete még normálisan ment a dvd írás, és most egyszer csak nem müködik. Ha dvd t akarok írni, kiírja a néró hogy írási hiba, vagy mit és nem hajlandó müködni sehogy, pedig már újra is telepítettem a nérót. Segítsetek pls! Mivel lehet gond, a programmal, vagy az íróm ment tönkre, vagy valami vírus cseszte szét?????? Help!!:'(
  • Max7
    Keress másik serialt a nero pluginjához!
  • alex299
    Segítség !!!!
    Pár napja egyszerűen nem hajlandó mp3 fájlokat megírni a nerom, pedig már újra is van telepítve!!!
    ezt írja ki :néhány fájlt nem lehet az összeállításhoz hozzáadni, lehetséges ,hogy egy dedikált segédprogram segítségével a fájlokat mégis hozzá lehet adni..
    Mit tegyek?? köszi alex
  • Viktor9202
    Oks.És ezt hogy kell feltelepíteni?Mert azt télleg nem tudom
  • Max7
    Viktor gondolom elég fiatal vagy ezért nyomatékosíts magadban egykét dolgot!

1. a fórum nem chat 1 hozzászólásba ird a gondolataidat és ne 3-ba!
    2. Megadtam a megoldást ilyenkor megkéne próbálni megoldani a problémádat és nem egyből segítséget kérni!

De nem vagyok szőrös szívű:

Itt megtalálod a gyártód oldalát és firmware listát!

SH-S162A Global Distribution (ver.TS00)

SH-S162A Global Distribution (ver.TS01)
  • Viktor9202
    CD/DVD SH-S162A (DVD).Ehez a meghajtóhoz kell.Kérlek segítsetek
  • Viktor9202
    Nekem samsung íróm van
  • Viktor9202
    Kössz
  • Max7
    A Daemontolst visszateheted mert az nem okoz gondot, de az alcoholclone-bol nem mindegyik verzió dolgozik össze a neroval!
  • Amadeus HU
    Közben megoldottam. És tényleg egy emulálós szoftver okozta a gondot. Leuninstaláltam a deamontoolst meg az alcoholt és egyből tudott újraírhatót törölni
  • Max7
    Nan egy adott Alcohol clone ami bekavar a neronak és elég érdekes hibákat okoz neki :) probáld lecserélni ha nincs ilyen dvd iró progid akkor passz :)
  • Max7
    Az nem fremware hanem "firmware" és ez nem a nerohoz tartozik hanem az adott cd-dvd iróhoz és sajnos linket nem tudok adni mert nem tudom milyen márkájú a dvd iród de a gyártó oldalán megtalálod az említett frissítést!
  • Amadeus HU
    Mitől van az hogy nem képes a dvd író egyetlen egy újraírható lemezt megírni semelyik íróprogramban? mert állandóan azt írja ki hogy ez a lemez csak egyszer írható meg hasonló szöveg. pedig régebben meg lehetett. Melyik program zavarhat be neki? Esetleg valami emuláló program vagy mi?
  • Viktor9202
    sziasztok.nekem olyan problémám van hogy vettem egy dual layeres dvd-t és nem irja ki.Csak annyit hogy hiba.az egyik boltban azt mondták hogy fremware frissítést szedjek le a nérohoz.tudtok nekem linket adni hogy honnan tudom letölteni ezt a frissítést?
  • nfs world
    hi!meg tuggya vki mondani hogy a sima és a premium között mi a különbség?
  • Attlen
    a gspot ezt irja: codec : 0x2000 (Dolby AC3) AC3 info: 48000Hz 224 kb/s tot , stereo (2/0)
  • Attlen
    Szval RDR HX-520..és akkor amit előbb mondtam hogy ha 1.cd-re irom van hang:S de az 1,3 nem tom egy cd-re irni:S:S
  • Attlen
    aha, leakartam irni csak azt hittem az a sorozatszáma sz7val majd leirom csak most nem vagyok otthon:) Nem lehetne a formátumot vhogy megvááltoztatni.???? Amugy vannak az 1cd filmek de azokat egyy cd.re kiirom ott azt beteszem és van rajtuk hang, de ha dvd-re irom ki, akkor nem:S és az 1,3 GB csak dvd-re lehet kiirni és akkor nincs hang rajta:S
  • dester
    Olyan formátumú a hang amit nem támogat a lejátszó.
    Egy pontos tipus pl. RDR HX-722 stb. nem ártana.

A hang formátumát se ártana tudni.
    Töltsd le a Gspot-ot, nyisd meg vele a videofájlt és kiírja az audio résznél.

Gspot