772
Nero7 és 8
-
HUNTick #532 :) oké .... most tökmind1,hogy img vagy nrg bemontolom és ugyanaz lesz mint előtte, nehidd,hogy a kurv@ 60ft a baj.... -
#531 [coruier]Fogj egy 60 ft-os lemezt és ird ki qaz imagét.... de mért .img? miért nem .nrg ? az a neronak az image fájla![/courier] -
HUNTick #530 Nero-7.9.6.0 momentán ennél nem tudok újabbról! sávokat le tudtam menteni .img -be egyenként, de ott most agyalok mit tehetnék tovább... -
#529 [courier]Próbálj egy imagét csinálni a gépedre nézd meg hogy azt engedi-e de arra gyanakszok hogy elavult a nerod![/coruier] -
HUNTick #528 de odáig se tudok eljutni vele,hogybámri adatot írjak hozzá. Folytatom az összeállítást neroban, beolvassa a sávokat, de ott már OK ra se tudok kattintani -
#527 Lezárni csak akkor tudod ha irsz mögé valamilyen adatot! Próbáld meg átírni neroval egy új lemezre és azt a lemezt jelöld be hogy írás után zárja le vagy ha nem akarsz egy 60ft-os lemezt elpazarolni emiatt akkor irj mögé 1db txt fájlt és akkor elvileg le tudod zárni! -
HUNTick #526 hali mindenki!Van nekem egy DVDm . USAból kaptam , családi videó van rajta, de nincs lezárva a menet, se asztali se semmilyen gép nem jácca le, és nem tudom lezárni neroval. látja ugyan,hogy rajta vannak a sávok, de nem tudok rákattintani... PLS HELP! -
#525 [coruier]Épp ezt akartam mondani hogy azt már megpróbáltad hogy a te íród megy más gépében most azt kéne kipróbálni hogy más irója a te gépedben megy-e ha nem akkor valószinüleg az oprendszerben kell keresni a hibát vagyis format c :) amúőgy megjegyzem minden rossz informatikus ezt a megoldást alkalmazza hiba esetén csak ügye egyszerűbb mint a hibakereséssel bajlódni :)[/courier] -
#524 Mindíg máskor irja ki, hol 5%, Hol 20%, Van mikor 70% körül...
A c-n van 14 gb hely, Ramom a gépben van 2 Gb, nem csinálok mellette semmit...
Poén az, hogy fél éve használom már az írót, és most kezdte el...
Ha nem lesz meg a hiba akkor még megpróbálom tesóm íróját betenni, hogy azzal megy-e rendesen -
#523 [coruier]Átolvasva újra a hibát elgondolkoztam.... mikor írja ki ezt a hibát? (az írás melyik részénél kb ?%)
mennyi ramod van szabadon az ításnál és mennyi szabad helyed a c meghajtón?[/courier] -
#522 Firm ware fissítést csináltam, de nem segített....
Megpróbálom a kábelt kicserélni... -
#521 Az a baj hogy ilyen hibával még nem találkoztam! A géped nem lehet hogy sokkal újabb mint a barátodé? mert akkor talán firm ware frissítés segíthetne de tényleg csak találgatok, lehet hogy a kábel a hibás .... -
#520 Tök mind1 mire írok, lehet dvd, cd, semelyiket nem írja meg... -
#519 Lemez? -
#518 Szevasztok kis help kéne!
A nerom minden íráskor, érvénytelen blokkcím üzenetet dob, és leáll az írás....
Elvittem másik gépbe az írómat, hátha az romlott el, de nem, ott ment rendesen, ugyan azt a nerot használtam....
Egyébként más íróprogramoknál is fenn áll a hiba....
Ha valakinek van ötlete mi lehet segítsen plz. !
Thx!
-
#517 Rámész hogy dvd videó és az össze fájlt behúzod a video_ts mappába és kiirod! ennyi! Nem csak a vob fájlokat lehet behúzni hanem az ifo fájlokat is és azok a menük! -
dave7 #516 hali
nero 7-el hogy lehet dvd-filmeket kiírni dvd-re?
mert mondjuk nekem megvan az AUDI_TS és VIDEO_TS mappa
a neroban csak a vob fájlokat lehet hozzáadni
a menüt már ki sem írja
most akkor hogy van ez? -
grims #515 húúú nagyon kösz :D registryből való törlés után gond nélkül ment! -
#514 A registry-ben hagy szemetet a nero! Pl RegCleaner progival tudod onnan eltávolítani, de csak ovatosan! -
grims #513 hali
nero 7.0am van és telepíteni szeretném a nero 7.9et
telepítéskor kiírja,h "a telepített verziója Nero 7 programmal nem kompatibilis" meg h telepítés előtt frissítsem vgay távolítsam el. pedig már eltávolítottam az előző nerot Your Uninstaller!rel szal egy szem fájl nincs meg a régi neroból...:S
PLZ HELP!!! -
#512 Megtaláltam. "frame" alapúra kellett állítani a kódolást. -
#511 Az előző géppel úgy volt. Most (új duál magos proci) egy normál film kb 35 perc.
Nyitottam egy új oldalt UVS 10.0-nak. Ha érdekel oda is benézhetsz. -
TomBond #510 Meg fogom nézni bár a néró honlapjáról is a magyar verziót töltöttem le. -
#509 [coruier]A jó munkához idő kell :D Van egy ismerősöm aki ugyan neroval csinálja de nála a digitalizálás (1-2 órás filmről van szó) a konvertálás és a dvd irás 18 órát vesz igénybe! A digitalizálás olyan 2 óra kb az irás 30 perc szal dúrván 15 órán keresztük konvertál :D[/courier] -
#508 Na kipróbáltam többet is. Ha MPEG4 csoportú AVI-ban csinálom a DivX-et, akkor jól megcsinálja. Csk hát kimondottan lassú. Olyannyira, hogy nézni lehet a filmet, csak hang ugye nincs hozzá. A Nero fele annyi időt pocsékol csak. De hát ugye a hang csúszása olyan 4-8 mp, a film hosszától függően. -
#507 Magyar oldalon találsz magyar verziót (http://lhp.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=1095&k=24, abban benne van, és teljesen magyar. -
TomBond #506 Letöltöttem újra, feltelepítem újra, választom az egyénit, de már ott sem ajánlja fel. Hát ennyi nem foglalkozok vele. -
#505 [coruier]Akkor a telepítésnél ne a tipikust válaszd hanem az egyénit és jelöld be hogy telepítse :D[/courier] -
TomBond #504 Igen ezt tettem mégse telepíti az ImageDrive-ot. -
#503 [coruier]A nero oldaláról tudsz letölteni egy demo verziót abban is van image drive! (serialt meg google barátod ad hozzá ) [/courier] -
#502 Hmm érdekes :D -
TomBond #501 Melyik verzióra és hogyan frissítsek, mert nekem még mindíg nem ajánlja fel az Image Dive-ot. Jelenleg Premium változat van fent. -
#500 Még nem tettem sehova, csak végzett a DívX (AVI) kódolásával. Amikor saját maga elkezdi lejátszani, fordítva áll a kép. Csúcs. Ja, és hiába fordítom meg a jobbra-balra nyilakkal, a kódolásnál újra átforgatja. -
#499 Ehhe ott is a videó codec a lényeg, nem mindegy milyen codecet használsz pl vannak dvd lejátszók amik a dibvix 4.x -nél nagyob codecel vágott fimeket nem játszák le csak firmware frisítés után! -
#498 Na kipróbáltam. Szóval: megfordítja a filmeket. Amikor végez, fejjel lefele állnak a szereplők. Így tehát csöbörből vödörbe. -
#497 Használható? Van magyar verzió? Egyébként megpróbálom, azután eldől. -
#496 Upgrade -
#495 Olvass vissza a topikban irtam két verziószámot annó ami müködik eggyüt! -
TomBond #494 Az én verziómban nincs ilyen. Ultra Edition-om van. -
Szuni #493 Sziasztok, nálam az a probléma, amit már lentebb is említett valaki, hogy a Nero és az Alcohol együttes fentléténél a Nero nemes egyszerűséggel egyszer írható lemeznek látja az rw lemezeket, és nem hajlandó velük foglalkozni. No, leszedtem az Alcohol legújabb verzoóját, és tettem fel régebbieket, vagy háromszor próbálkoztam, de még mindig nem hajlandók együttműködni. Valaki tud megoldást? A Nero-m 7.5.9.0-ás, ebből is a harmadik verzió, ami nem megy. Ezt a két programot most már soha többet nem tudom együtt használni? Ha csak az egyik van fent, akkor törölnek-írnak külön külön, de ha fent van mindkettő, akkor az rw-im semmit sem érnek..