772
Nero7 és 8
-
#612 nem alemez márkája érdekel hanem az eredete.... piaci? szlovákiai? vagy bolti aritjust matricával? mert verbatimot hamisítják minden féle tré alapanyagú szaral! -
#611 A lemez verbatim es az iro meg LG es mas proginal is elofordult hogy elrontotta de ujrairhatora siman kiirta. Most egy havernak van ezzel gondja de nekem is volt ilyen es tudom hogy nekem egy win reinstall segitett de haver nem akar reinstalalni. -
#610 milyen eredetű a lemez? milyen iróról van szó? csak a neronál fordul elő? -
#609 Sziasztok az mitol lehet hogy szeretnek kiegetni dvd es mindig elrontsa nekem a nero ha ujrairhatora egetem akkor siman kiegeti rendes dvdre meg nem volt mar valakinek ilyen??? -
#608 Nero burning romot használjatok ne exprest meg minden féle amatöröknek kitalált vackot! -
#607 felraktam a 8-at, de ilyen ablakkal nem találkoztam. vagy azt nem is kell beállítani hogy milyen lemezt raksz be, automatice felismeri? -
#606 Nero8-am van szal sajnos nem tudom megmondani nero7-be hogy müködik mert arra nem emlékszem mit ettem tegnap este :D
viszont lehet hogy nem javítottak rajta.... írásnál tudni fogja hogy dvd9-ről van szó (2rétegü lemezről) [én újrairhatóval probálkoznék elöször mielött tapasztalatokat szerzek]
-
kollektor #605 próbáld a nero kűlönleges beállítások oldalon,a lemez info-t - mit mond rá ,persze a lemezt tedd be :) -
#604 hali
a nero7-nél mit kell átállítani, ha kétrétegű DVD-re szeretnék írni?
hlp
köszi -
#603 Ezt a topikot nevezték át "Nero7"-ről "Nero7 és 8"-ra mert itt próbálok segíteni meg általában mindeki ide ír! "cd írás neroval" topikot be lehetne zárni és az utolsó postba beírni hogy továbbiakban itt kaphatnak választ! szolj egy moderátornak és megcsinálja viszont..... -
kollektor #602 Van már : - CD írás Nero-val
- Nero CD-író hiba
- Nero7 és 8
című topik ,ez már a bőség zavara .
Célszerű lenne összevonni - nem? -
#601 elvileg ott is így müködik! -
#600 Köszönöm, mindig Expresst használok, átláthatóbb számomra a Burning Roomnál :) -
#599 neroban lehet nrg-t létrehozni :D
de csak hogy gyereknap legyen! Nero burning roomban öszeálítod a cd-t vagy még mielött megkezdenéd a munkát pl cd másolás van egy kis ikon az eszköztárba mégpedig olyan szímszó alatt hogy " cd-író kiválasztása" ott válaszd az image recordert ezek után kezd el kiírni a cd-t! fel fog ugrani egy browse ablak idővel ahova meg kell adni hogy hova meentse az image fájlt és mi legyen a neve! alatta van egy olyan hogy fájltipus! 2 lehetőséggel az egyik hogy .nrg (nero szabvány image fájl) meg ISO (szabvány) tehát inentől már megy mint az ágybavizelés! -
#598 Nem jó, mert PS2 emulator csak Iso-t fogad el, és most nem tudom használni a saját gépem, és nem akartam feltenni semmi mást.
Nrg-t melyik programon belül lehet létrehozni? -
#597 nrg nem jó neked? amúgy ha jól tudom sehogy :D de álítható ez is a beálításoknál viszont átértem a 8-ra szal konkrét leírást szintén nem tudok adni! -
#596 Nero7 Premiummal hogyan tudok Iso fájlt létrehozni Dvd-ből? -
#595 blokkolod a vírusítródban így nem fér hozzá a nethez! -
#594 Valahol itt:Nero control center ha megkeresed és megnyitod automatikusan felajánlja ,de ha nem ott van a frissítés és a kockát pipáld ki.Ez a nero 8-nál van így a 7-esnél is így kell beállítani csak más a frissítő alkalmazás neve. -
#593 de hol kell kikacspolni hogy ne frissitse?? -
#592 A nero-t ne engedd a frissíteni mert,akkor ellenőrzi le a kódot és utána kiírja hogy a kód nem érvényes. -
#591 google? keygewnerator? keresgélj mert van hozzá! -
#590 A letöltött nero 8hoz van müködö serial amit elfogad??? me nemtaláltam::SSSS -
#589 Ezt a problémát nem láttam de én is reagálnék rá! nem minden esetben más program vagy a nero a hibás! sajnos a piacon nagyon sok kamu lemez van ami nem azt jelenti hogy nem használható csak gyengébb minőség mint az eredeti lemez és idővel használhatatlanná válik! én először vennék egy eredeti lemezt és emgprobálnám azt letörölni! ha az sem megy abban az esetben az író firmware-jet cserélném le! ha ez sem segít akkor esnék neki gondolkozni hogy melyik másik program kavar be! -
#588 Ha fennt vana >Daemon tools Pro< akkor kapcsold ki addig míg >Nero<-val törölsz vagy adatot írsz,nekem ez volt a probléma.Mivel nemértek annyira a pro beállításához ezért ez volt az egyszerűbb megoldás számomra -
#587 Nekem is ugyanez a problémám,próbáltam már mindenféle Nero-t , Imgburn-t is,de nem tudja törölni.Azt írja ki,hogy nem újraírható a cd - dvd. Valaki tud valami megoldást vagy javaslatot? -
#586 most látom hogy vistát használsz (az aláírásodban) van még egyébb kérdésed mi lehet a hiba oka? -
#585 Az origo szoftverbázisról töltöttem le,viszont xp-n tökéletesen működött. -
Brash #584 Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Meg is nézem nemsokára tényleg így van-e. -
#583 Valószinüleg egy bugos nerot tölöttél le! töltsd le a legújabbat abban elvileg minden bug ki van javítva amiről tudnak amiről meg nem tudnak arról te se és az meg nem fáj :D -
#582 2 lista van! telepítésnél, hogy miket telepítsen a nero egyébb alkalmazásai közül... ha nems ajnálod a helyet mindent telepíts bátran hasznodra lesz egyedül az incd-t ne!
a másik lista pedig ezekre a programokra vonatkozik hogy a rendszered mondjuk a képeket alapból nero képnézővel nyissa-e meg vagy mp3-makat alapjáraton nero zenelejátszójával nyissa-e meg! -
#581 Bogarászd át a beállításokat én most tettem fel a nero8-at formázás után vagyok virus miatt szal úgy gondoltam kipróbálom szal nem tudom megmondani pontosan hol de van egy olyan beálítás hogy a lehető legnagyobb irási sebességel írjon ezt szedd ki és akkor tudod álítni! -
Brash #580 Sziasztok!
Jár még valaki erre? Az lenne a problémám, hogy a 7-es Neroban nem tudok írásnál sebességet állítani. Mindent maxon ír, ahogy az író bírja. Mi erre a megoldás? A választ előre is köszi. -
#579 heló. nero 7 ultra edition hun-t telepítem, és mivel nem vagyok jártas ebben a programban kérdésem az lenne: a telepítésnél kiad egy listát mindenféle összetevőkről meg extrákról. miket jelöljek be és mik azok amik fölöslegesek, nekem mp3 és audio ill. dvd és divx írás/másolás ami szükséges. pls help me. thx -
#578 Nekem az összes nero alkalmazás működik kivéve a nero StartSmart,
mikor elindítom ezt a hibaüzenetet kapom:
-
#577 az akkor dvd-s! -
#576 Nem,CD-s játék.Úgy van a játék h 1 mappában van minden,a setup.exe,a crack
mappa+minden. -
#575 ha dvd-s a játék akkor írd ki devd-re nem hiszem hogy ketté tudnád választani! -
gabipaci #574 Szerintem total commanderrel darabold fel a filet, és így kiírhatod két cd-re.
De telepíreni csak úgy tudod majd, hogy felmásolod a gépre, és totallal egyesíted a file-okat.
Jobb ötletem nincs.
Totalban File->Filedarabolás
-
#573 Hali!
Van 1 problémám.Letöltöttem 1 játékot(Xpand Rally Extreme),ami 1,38 GB-os és 2 CD-re szeretném kiírni.Hogyan tudom kiírni a játékot 2 CD-re? Jah,és Nero 6-osom van. :)
Valaki írjon plz!!!
THX előre is!!!