S.T.A.L.K.E.R. könyv és a folytatás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom páran már bemásoltátok az uccsó sor,én akkor inkább már kihagyom <#vigyor>#vigyor> csak annyi lenne a hozzáfüzni valóm h Tehát Soha <#idiota>#idiota>
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
"Ennek megjelenése pedig minden bizonnyal a Duke Nukem Forever harmadik epizódjának kiadása körüli idõkre tehetõ"
Emberek, ezennel erre a témára bevezetem a DNFE rövidírést. Már unom kiírni :)
Emberek, ezennel erre a témára bevezetem a DNFE rövidírést. Már unom kiírni :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem a játékhoz kapcsolódó könyvet kéne kiadni (a regényt - ami ennél bizonyára százszor jobb - már megírta egy orosz úriember, akinek a neve most épp' nem jut eszembe, mea culpa), hanem játékbeli képeket, videokat és demot!
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
"...az elsõ rész sikere esetén azonnal belevágnak a folytatásba..."
Tehát nem lesz 2<#eplus2>#eplus2>
Viccet félretéve, remélem, mikor megjelenik (ha megjelenik...) majd úgy érezzük: erre valóban érdemes volt várni.
Tehát nem lesz 2<#eplus2>#eplus2>
Viccet félretéve, remélem, mikor megjelenik (ha megjelenik...) majd úgy érezzük: erre valóban érdemes volt várni.
/*WTF?!*/
heheheheh
"Ennek megjelenése pedig minden bizonnyal a Duke Nukem Forever harmadik epizódjának kiadása körüli idõkre tehetõ."<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(