31
avant browser
  • Maximus4
    Használja még valaki ezt a böngészőt? :)
    Az lenne a kérdésem,hogyan tudnék hozzáadni más skint?Leszedtem egy rakással és bemásoltam a skins mappába,de a böngészőnél nem tudom kiválasztani őket,mert nem jelennek meg.
  • wsx65
    Az Avant által kiadott portable verziót használom.
    Évek óta a legjobb böngészőnek tartom,de a 2012 build 173-nál újabbak nem működnek jelentős torrent oldalakon.
  • Airbus A380
    Nem tökkéletes de elégjól használható a 3 motoros Avant.

Elsőrendű böngészőnek én nem, használom, de másnak simán bejöhet, sebességben kenterbe ver bármit! letölthető az Avant weboldaláról :)
  • Airbus A380
    Az Avant a már meglévő IE és FF motorok mellé beépíti böngéazőjébe a Webkit et is! Ezáltal a 2 motoros Maxthon kap 1 maflást :D
  • Airbus A380
    Az Orca-t használja valaki ? Megbízható ?

• fenegyerek1
    Hello! Az Avant Browser-ben az elmentett kedvenc linkeket hogyan lehet a legegyszerübben kimásolni?
  • Yani70
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet beállítani az avastnál a cache-fájlt? Azt szeretném elérni, mint az operánál, hogyha visszalépek egy oldalra akkor ugyanazt az oldalt kapjam vissza teljes mértékben mint amikor előre léptem tőle. Még egy kérdés. Létezik-e gyors hivatkozás panel mint az operánál, ahol 9 gyorslinket lehet elhelyezni? Ezeket szeretném beállítani avast alatt, mert áttérek erre az opera helyett. Sajnos amellett, hogy jó és kényelmes, biztonságos az opera, még mindig nagyon sok oldal hibásan jelenik meg alatta.

Üdv: Yani
  • manoczi
    Jó böngésző az Avant, nagyon jó, de valamiért nekem a 10-es verziók óta nem működik rendesen a reklámképszűrőm. Nem tudjátok ez miért lehet ?
  • Kurt97
    Valaki nem tudja, hogy az AB-nél hogy kell beállítani a FlashGet-et automatikus letöltőnek?
  • bogyoka
    Nekem nagyon sokszor lefagy az Avant Browserem, feladatkezelővel kell kilépnem vele, mert hibát észlel, pedig a legújabbat használom.

De megpróbálom akkor amit belinkeltél bár félek még kicsit tőle, mert nem szeretem a Firefox-ot.
  • ironmaiden
    Firefox motort használó AvantBrowser.

Innen letölthető:
    Orca Browser
  • urbijoe
    Firefox/1.0.7 ezt használom
  • alph4
    Ugyanaz a kettő! :)
  • alph4
    De meglehet!!! A Megnyitás új ablakban alatt van hogy megnyitás új lapon!
    Lehet már valami nagyon régi verziót használsz...
  • urbijoe
    a FIREFOX-BAN AZ A SZAR HOGY NE LEHET BEÁLLITANI HOGY A HIVATKOZÁSBOL VALO MEGNYITÁS UJ LAPON JELENYEN MEG CSAK UJ ABLAK BEÁLLITÁS VAN
    CSAK UGY LEHET UJ LAPON HA JOBB EGÉRGOMBAL MEGADOM NEKI HOGY UGY JELENYEN MEG
  • SpyMac
    Én évek óta használok maxthont negyon meg vagyok elégedve vele
    szerintem sokkal jobb az avantnál :-DD
  • ironmaiden
    Ha már itt tartunk melyik a jobb.:)

Szerintem sincs jobb a firefox-nál, de van ami hasonlóan jó.:)

Maxthon illetve Maxthon Plugin letöltés
  • urbijoe
    a Firefox miben külömbözik a Mozilla firefox-tol?
  • alph4
    Firefox-nál nincs jobb...szvsz :)) AB régebben használtam, jó volt az is meg az Opera is, de valahogy egyik se volt az igazi.
  • akos
    Érdekes... amig ie-t, én is...
    de most néha yol jönne :D
  • tehen_m
    Aímg ie-t használtam ez volt az első amit kikapcsoltam. :D
  • Taranov
    Lényeg az, hogy az IE a király, ha már itt flamelünk erről :)
  • akos
    operában be lehet állítani ezt az autom. képméretezést..? :)
  • Dying Soul
    Mivel IE motor..Ha nem ilyen suttyó volna, hanem saját motorja volna, biztos nem alázná..
  • urbijoe
    örülnék ha erre válaszolna valaki
  • Met
    de alázza:)
    nekem az AB nem csinált olyat, hogy rosszul jelenített meg egy oldalt, az Opera viszont igen
  • Dying Soul
    Idegesítő a sok kis színes ikon a jobb sarokban, amúgy van böngészők topik.
    Operát úgysem alázza.
  • Met
    nem:)
    az IE-re épül csak van pár plussz szolgáltatása
  • lck
    Már ha egyáltalán önálló böngészőnek tekinthető.
  • Mr_no_NaMe
    Az én topikom:)
    Legjobb böngésző,messze jobb a firefoxnál és a mozillánál!!
    Amúgy ez engem is érdekelne:)
  • urbijoe
    nem tudja valaki hogy ebben van -e olyan beállitás hogy (képek automatikus átméretezése) mert az internet exproler-ben van ?
    és elég idegesitö hogy nem huzza össze a képet hanem full felbontásban jelenik meg.
    ha tudna valaki erre megoldást az jo lenne ,mert én nem találltam a beállitások között