A Sony ideiglenesen lemond a másolásvédelemről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fogsz tudni rá egyszerû tekergetéssel több fényt varázsolni. A sötétedés meg természetesen a képcsõ gyenge minõsége miatt következtt be. 😞
Keress egy olyan szervízt ahol még mûködik az a cucc, amivel álljtani tudják, de nagy csodát ne várj...
És miért ??? Mert sok okos azt mondja, hogy az a jó ?
Alsó kategóriában semmi köze a régi japán minõséghez, Kelet-Európában gyártott ..... mind. A drágábbaknak is hamrabb megy tönkre a képcsöve mint az egyéb EREDETI japán képcsövel szerelt készülékeknek. ( Pl. Hitachi , Toshiba, stb.)
A Targádon meg tekerj egyet a sorkimenõ legalsó potiján, mindjárt világosabb lesz, és azután megint elmegy még pár évig 😊
Azt hozzá teszem, hogy egyszersem volt szervízben.
Az való igaz, ha TV-t vennék Sony-t vennék.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
- TV (nem a kommersz és a lengyel összeszerelésûek)
- minidisc
- walkman (ha még gondolkodik valaki kazettában)
- videokamera
- (egyes fényképezõgépek, de nagy a konkurencia, és vannak jobb gépek is)
- Playstation család
- videostúdióberendezések
ezeket különösen nem venném a Sony-tól:
- VHS videómagnó (drága és van jobb)
- CD-ROM (nem jó)
- CD player (nem jó)
- Hi-Fi berendezések (drága és vannak jobbak)
Sony TV-t/projectort viszont vennek kerdes nelkul.
Y
De például elgondolkodhatna a SONY a CRT monitorok képcsövén lévõ tükrözõdés mentesítõ réteg jobb "rögzítésérõl" is, mivel rengeteg Trinitron csõrõl ez foltokban levált... Ha az egész felületrõl le akarnád szedni, hogy legalább egyforma legyen, az már nem olyan egyszerû, a többi helyen remekül tapad, ellenáll a súrolásnak is...
Ezt még a gagyi kínai gyárak sem tudták utána csinálni , azokról valahogy nem jön le ez a réteg...
Az CD DVD drive-ok minõsége meg ... , Szóval nem elsõ osztályú...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ennek elenére szerintem a Sony termékek akkor is fel vannak árazva. Az az átlag 30%(vagy több) amennyivel kategórián belül többe kerülnek egyszerûen nem éri meg.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Volt a családban Funai TV, egy rémálom volt. Félévente szervízbe kellett vinni.
Ez már kettõ.
Ja és ha belegondolok a PS-em se nagyon bírta a gyûrõdést, szídott is akinek eladtam, hogy mennyire leharcoltam, kb 2 év alatt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Persze ez csak egy eset, és ugye 10 év is nagy idõ.
Mindenesetre ha ez fordítva történik az egyáltalán nem zavarna!
Nem. Ezzel azt mondtam hogy annyira még nem rossz. <#vigyor2>#vigyor2>
Én nem a félprofi + profi termékeikre gondoltam.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a minõség még mindíg ott van csak az a magas ár ne lenne akor én is ha tehetném akor inkább sony lcd monitort meg 60 órán át müködõ sony mp3 lejátszót vettem volna csak sajna drága
mivel adott esetben te és a haverjaid nem is számítanak bele a piacba. + minél jobban zavarja a konkurenciát annál jobb.
sony pont olyanokat szívott mostanában, amivel a konkurenciát erõsítette meg (noname asztali dvd gyártó cégek) és a saját felhasználóit büntette/lázította (SOE,BMG).
de azt is írhatnám, h nem jött be a célzás 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)