2
  • quentit
    #2
    Hát igen. De az állami- és nagy magáncégeknek pont ez a "lényegük", hogy nagyon nem hatékonyak. Ld. BKV, MÁV, Microsoft, stb.

    Pl. egy Videocodec, a Windows Media Video kifejlesztése FÉL MILLIÁRD DOLLÁRba került a microsoftnak... A DivX-esek azt hiszem század vagy ezredennyiből megúszták ugyanezt. Sőt, szerintem a DivX 6 még jobb is. (Csak a WMV hamarabb kész lett, és ez önmagában megér ennyit az MS-nek...)
  • Komolytalan
    #1
    Hmm, ez azért nem gyenge. Az eddigi soft egy sima delphiben készült progy volt, szerintem egy komolyabb programozói suliban féléves feladatnak kiadható. Legalábbis mikor én középsuliba jártam akkor negyedikben simán kiadtak ilyen kaliberűt, igaz hárman csináltuk.
    Az új cuccos gondolom tök ugyanazokat a funkciókat fogja tudni csak webes felületen keresztül, és erre kiadnak 0.5+1.2+1.5=3.3 milliárd forintot. Mivel a valós fejlesztési összeg ennek olyan kicsi töredéke, hogy ha 1 hónapig berakják a bankba akkor a kamatja is bőven fedezi, ezért ez a lóvé gondolom egy az egyben megy a jövő évi választások kormánypárti kampányának költségeire.