19
Nagyon érdekelne róla minden!
-
#19 Üdv. Segítsetek légyszi:) Ilyesmi zenéket keresek ami ennek a videónak az elején szól :) >---< -
#18 hm -
Goth #17 dehogynem... =) -
#16 Ismer valaki japán rappet? -
Daza500 #15 Nem.
De azér jóarcok a japók :-) -
Ningeo #14 Él még ez a fórum???
-
Lipi1980 #13 Valóban érdemes minél mélyebben megismerkedni nemcsak a Japán zenével, hanem magával az egész Japán kultúrával is!!!!
A minap láttam a Kepes féle Világfaluban, hogy amikor a Japán idős hölgy kimono-ba felöltözve felszolgálta Kepesnek a vacsorát, (ami kb 2 embernek bőven elég lett volna) akkor kifele menet amikor elérte az ajtót, akkor a "vendég" felé fordulva térde ereszkedett és úgy meghajolt, hogy a homokla megérintette a padlót!!!! Eszméletlen, hogy milyen más ott a kultura, mennyire más az emberi viselkedés, az emberek egymáshoz való viszonya!
Engem is érdekelne bármilyen oldal, info, stb. ami Japánnal, kultúrájával, Szamurájokkal, kimono-val, gésákkal, japán írásképpel, szóval egész JAPÁNnal kapcsolatos...
Jó, hogy született egy ilyen topik...
Köszi vagyis Origato -
#12 Kérek mindenkit, hogy felesleges faszságokat ne írogasson a topicba, mert nem azért hoztam létre, hogy hülyeségeket hallgassak. Thx! -
#11 Úgysetaláltok :D -
Goth #10 az! -
#9 mondjálmár neveket pls :D -
#8 Sajnos egyelőre elég kevés info van az alábbi helyeken is :( -
Phat Smoker #7 japán popzenés fórum (hátha rábukkansz némi tradícionális cuccosra is)
-
_Vegeta_ #6 Ha japanrol akarsz beszelni, gyere ide. http://www.jpop.hu/forum/index.php
;) -
#5 Úgy legyen. Sok beteg japán horrorban is elhangoznak trad. zenék. -
#4 Nem tudom, de ha lehet, tényleg csak a tradícionális japán zenéről essen itt szó. A többi japán stílusnak van más topic... -
#3 hú az milyen lehet -
#2 Nekem is bejönnek az effélék, de sajna tradicionális nincs, csak japán heavy metálom.. -
#1 A minap voltam egy japán étteremben és egész este kellemes japán zene szólt és nagyon megtetszett. Valahogy annyira megfogott az ízek, a formák és a zene egyvelege, hogy úgy döntöttem, bővebben is elkezdek foglalkozni a témával. Szóval várok mindenkit, akinek hasonló gondolatai vannak. Szeretnék többet megtudni ezekről a zenékről.