Microsoft: folytatódó vizsgálat Dél-Koreában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem merik.
Kína egyértelmûen linux párti. Tajvanon vagy linux vagy a warez win a jellemzõ. akciókat, meg mittumén mi a tököm kedvezményt ad az m$, hogy végre valaki adjon nekik pénzt onnan is. Nem vonulhatnak ki, mert visszaüthet, és jelentõsen gyengülhet az ázsiai piacon a jelenlétük. Ez csak üres fenyegetõzés. A nmyílt forrás villámgyorsan töm be olyan lyukakat, amit az m$ üresen hagy. Nem merik megpróbálni.
Kína egyértelmûen linux párti. Tajvanon vagy linux vagy a warez win a jellemzõ. akciókat, meg mittumén mi a tököm kedvezményt ad az m$, hogy végre valaki adjon nekik pénzt onnan is. Nem vonulhatnak ki, mert visszaüthet, és jelentõsen gyengülhet az ázsiai piacon a jelenlétük. Ez csak üres fenyegetõzés. A nmyílt forrás villámgyorsan töm be olyan lyukakat, amit az m$ üresen hagy. Nem merik megpróbálni.
szerintem vonuljon ki
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
No igen, az elõzõ e támájú cikkre reagálva többször leírtam hogy csak a pénz a motiváció - sokan lehurrogtak. S lám.
Aham, bizonyára csakis és kizárólag ezért nem száll le róluk a dél-koreai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság sem. A korrupt mindenüket! 😛
Azért valljuk be, van pénze ms-nek bõven 😊)
De ettõl független tényleg nagy szenyaság, hogy mindenki az ms perekbõl akar megélni...
De ettõl független tényleg nagy szenyaság, hogy mindenki az ms perekbõl akar megélni...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A sok ingyenélõ cég mind pénzt akar kicsikarni a MS-tól.... mocskos koldus banda...<#eplus2>#eplus2><#boxer>#boxer>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Csak a pénz kell, csak a pénz kell 😊
Én még nem halottam olyat, hogy "szerintem az MS egy trágya, és akkor büntessük és akkor az összeg rákos gyerekekért", MIND ZSEBRE TESZI!
UI: Egyértelmû, az MS is, de akkor ne úgy lépjünk fel ellene, mint a nagy igazságos megváltó, holott a cél UA...
Én még nem halottam olyat, hogy "szerintem az MS egy trágya, és akkor büntessük és akkor az összeg rákos gyerekekért", MIND ZSEBRE TESZI!
UI: Egyértelmû, az MS is, de akkor ne úgy lépjünk fel ellene, mint a nagy igazságos megváltó, holott a cél UA...