Microsoft: folytatódó vizsgálat Dél-Koreában

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem merik.

Kína egyértelmûen linux párti. Tajvanon vagy linux vagy a warez win a jellemzõ. akciókat, meg mittumén mi a tököm kedvezményt ad az m$, hogy végre valaki adjon nekik pénzt onnan is. Nem vonulhatnak ki, mert visszaüthet, és jelentõsen gyengülhet az ázsiai piacon a jelenlétük. Ez csak üres fenyegetõzés. A nmyílt forrás villámgyorsan töm be olyan lyukakat, amit az m$ üresen hagy. Nem merik megpróbálni.
szerintem vonuljon ki

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

No igen, az elõzõ e támájú cikkre reagálva többször leírtam hogy csak a pénz a motiváció - sokan lehurrogtak. S lám.
Aham, bizonyára csakis és kizárólag ezért nem száll le róluk a dél-koreai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság sem. A korrupt mindenüket! 😛

mousee
Azért valljuk be, van pénze ms-nek bõven 😊)

De ettõl független tényleg nagy szenyaság, hogy mindenki az ms perekbõl akar megélni...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

NuCLEARScoRp
A sok ingyenélõ cég mind pénzt akar kicsikarni a MS-tól.... mocskos koldus banda...<#eplus2><#boxer>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

droland
Csak a pénz kell, csak a pénz kell 😊

Én még nem halottam olyat, hogy "szerintem az MS egy trágya, és akkor büntessük és akkor az összeg rákos gyerekekért", MIND ZSEBRE TESZI!

UI: Egyértelmû, az MS is, de akkor ne úgy lépjünk fel ellene, mint a nagy igazságos megváltó, holott a cél UA...

Csak a pénz kell, csak a pénz kell 😊