Fájlcserélési sikerlistákon a Doom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Tisztelt Fairfax!
szerintem nem mindegy a helyesírás, és ezt jegyeztem meg - sztem nem durván. a smiley-kat meg nem tudom mire vélni...
on:
amúgy a doom után is igen nagy volt a kereslet, csak ennek már jópár napja.
Doom *PROPER* *SVCD* ShinBet - ez meg frissebb mint a cikk
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
mielõtt megír egy ilyen cikket, legyenszives körülnézni a fent említett fájlcserélõoldalakon, és akkor nem fog leírni többet ilyen kijelentést mint például a cikk címe.
Ha már a sikerlistáknál tartunk, akkor inkább a Lost c. sorozat (új) epizódjai vannak a lista élén, vagy Joey, vagy éppen a Desperate Housewifes.
De hogy a Doom... Ilyen esetekben egy tanult kollégám azt szokta mondani, hogy a szemközti fal elég fehér, oda vetíts.
A Doom film a megjelenése napjától nem lett annyiszor letöltve, mint 1-1 közepes sorozat 1-1 része, szóval a cím szerint Fájlcserélési sikerlistákon a Doom HOL ???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ezt meg már kinn jórég bemutatták
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tényleg többen szedik a Lost részt. Elhiheted van rálátásom.
Bárki ránéz nagyobb trackerek-re láthatja közel sincs kiemelkedõ letöltése ennek a filmnek. Ráadásul ami elérhetõ belõle minõségileg igencsak hagy kívánnivalókat maga után, az ilyen release letöltése sosem túl magas.
Pl. Most ránéztem egy ismert nagyobb trackerre és ott több mint 3x többen szedték le a Charlie.And.The.Chocolate.Factory-t mint a Doom-ot. De még a múltkori Lost epizód is messze magasan veri. Ezen a trackeren a 30. legtöbbet letöltött release a doom. De más nagyobb trackeren sincs túlzottan elöl.