15
  • irkab1rka
    Ne felejtsük el, hogy a doom kopiái közül néhányat maguk a jogvédő szervezetek töltenek fel. Az igaz, hogy kicsit bénák, és mindíg mindent hibásan töltenek fel :)))) de az is hülye, aki nem blokkolja őket.
  • masek
    ja, akkor nincs:)
  • Fairfax
    Amikor sietek, nem nagyon figyelek a helyesírásra, a smiley-k pedig véletlenül lemaradtak, nem bántani akartalak. Nincs harag, remélem.
  • masek
    off:
    Tisztelt Fairfax!
    szerintem nem mindegy a helyesírás, és ezt jegyeztem meg - sztem nem durván. a smiley-kat meg nem tudom mire vélni...
    on:

amúgy a doom után is igen nagy volt a kereslet, csak ennek már jópár napja.
    Doom *PROPER* *SVCD* ShinBet - ez meg frissebb mint a cikk
  • Fairfax
  • Fairfax
    kösz, látom észrevetted a lényeget
  • masek
    wife többesszáma wives, de ez legyen a legnagyobb gond:)
  • Fairfax
    Tisztelt Berta Sándor,
    mielőtt megír egy ilyen cikket, legyenszives körülnézni a fent említett fájlcserélőoldalakon, és akkor nem fog leírni többet ilyen kijelentést mint például a cikk címe.
    Ha már a sikerlistáknál tartunk, akkor inkább a Lost c. sorozat (új) epizódjai vannak a lista élén, vagy Joey, vagy éppen a Desperate Housewifes.
    De hogy a Doom... Ilyen esetekben egy tanult kollégám azt szokta mondani, hogy a szemközti fal elég fehér, oda vetíts.
  • mrzed001
    Sztem nyugodtan lehet ahhoz hasonlítani, végülis a sorozatok a fájlcserélési sikerlisták vezetői.
    A Doom film a megjelenése napjától nem lett annyiszor letöltve, mint 1-1 közepes sorozat 1-1 része, szóval a cím szerint Fájlcserélési sikerlistákon a Doom HOL ???
  • Cat #6
    szerintem nem sorozatokhoz kellene hasonlítani, nyilván azokat hetente nyomják, szóval csak pár napja jelentek meg
    ezt meg már kinn jórég bemutatták
  • mrzed001
    Nemzetközileg meg pláne, pölö a Smallville legújabb részét 50x annyian töltik (és lesz ez még 200x-os is estére) :ppp
  • darksun
    Még vmi. Carmack szerint jó a film? Aham, menj szépen vissza és tanulj meg programozni. Mert amit most művelsz minden csak nem az. Nézz át kicsit a konkurenciához. Jah, hogy minden egyes eladott jegyből részesül? Én részesülnék belöle tuti az Oscar Díjra esélyes filmnek mondanám.
  • darksun
    Ez biza egy fizetett reklám. Futótűzként terjedt online körökben milyen béna lett a film. A storinak + köze nincs a játékhoz.
    Tényleg többen szedik a Lost részt. Elhiheted van rálátásom.
  • shabba
    Ez szerintem simán csinált hír, pont a készítők részéről mivel ők benne vannak az IT területében így tudják mitől döglik a légy. Ez is csak egy promo, gondolom pont azért mert a kutya se nézi ezért el kell hitetni hogy a p2p-en ez a legnépszerűbb így talán felfigyelnek rá az emberek.

Bárki ránéz nagyobb trackerek-re láthatja közel sincs kiemelkedő letöltése ennek a filmnek. Ráadásul ami elérhető belőle minőségileg igencsak hagy kívánnivalókat maga után, az ilyen release letöltése sosem túl magas.

Pl. Most ránéztem egy ismert nagyobb trackerre és ott több mint 3x többen szedték le a Charlie.And.The.Chocolate.Factory-t mint a Doom-ot. De még a múltkori Lost epizód is messze magasan veri. Ezen a trackeren a 30. legtöbbet letöltött release a doom. De más nagyobb trackeren sincs túlzottan elöl.
  • Teppik Amon
    Inkább az lenne a hír ha nem ezt töltené mindenki