Letölthetővé teszi játékai zenéit az EA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
iTunes meg ezek ha jól tudom mind fizetõs, ingyen biztos hogy nem fogjuk tudni letölteni, ez EA

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
nfshp2 zenéi nekem megvannak de asszem azok wmaban voltak simán kiszedhetõk

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem hiszem hogy pénzért tenné letölthetõvé van ott elég.
Annyira köcsögög nincsenek.Mondjuk nem tom hogy más kiadó hogy van ezzel a letöltéssel de lehet hogy van mögötte valami hogyha leszedzs vmit akkor kell vmit csinálnod ami jó az EA-nek, vagy nem tom.
De azért jó ötlet volt, és remélem hogy nem lesz fizetõs
hi mindenki
<#violent>
Már majdnem úgy olvastam, hogy "Letölthetõvé teszi játékait az EA". Azt hittem itt a világvége.

bár én fogom és felveszem a játékból...és még jó minõséggel is csak azé jó lenne végig szépen az elejétõl..érted...
jaja nem tenne rosszat....
Aki tudja, hogy hol lehet a játékzenéket letölteni, az írja le, köszi<#smile><#help><#confused>

DE HOL????????

DjDano
és mégis mi ebben az újdonség, ezeket most is meg lehet találni, ingyen letölteni... itt meg gondolom pénzért lehet csak

http://www.pcdome.hu/multiplayer/multiplayer.php

Hol lehet mégis leszedni ezeket?<#confused><#help>

Hol lehet mégis leszedni ezeket?<#confused><#help>

ngcsnet
bushtól van egy albumom, elég jó<#smile>

sweech
a need for speed hot pursuit 2 zenéi kellenének, nagyon faszák

Adam II
És ezeket a zenéket hol lehet leszedni

Sadist
Egy GAP nevû progival ki lehet szedni (Game Audio Player). Több száz játékból ki lehet vele szedni a zenéket, köztük Need For Speed sorozat régebbi részeibõl is (én már megtettem 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ERykk
<#crazya>kiri😄

mrzed001
Ízelítõnek (bár ez Activision, de az olymindegy 😊 ):
Vampire: Bloodlines - Downtown

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zsoltika 007
Az nem lenne rossz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mrzed001
jobb esetben tudsz olyan tool-t találni a neten, amivel ki tudod szedni a wad, dat,... meg egyéb file-okból, amik lényegében csak olyanok, mint egy zipbe csomagolt alkönyvtár és file gyûjtemény

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

k9duli
Ez mind nagyon szép meg nagyon jó de nekem sz*rtsem ér ha nem fogják adni az nfs1-->4 zenéit.Mert az nagyon kéne!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

mrzed001
A egyes játékoknak eddig is le lehetett tölteni, bár pölö a Generals-ból a GLA zenéje nekem is kellene, az nagyon hangulatos 😊))

ifad, akkor töccsed 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

hak
tök jó lenne ha le lehetne tölteni vagy meghallgatni

sziasztok édeseim

Tomalak
Én Mark Mothersbaugh -ot nagyon gyorsan kirúgnám 😄