27
-
#27 iTunes meg ezek ha jól tudom mind fizetős, ingyen biztos hogy nem fogjuk tudni letölteni, ez EA -
#26 nfshp2 zenéi nekem megvannak de asszem azok wmaban voltak simán kiszedhetők -
Norbisonfire 74 #25 Nem hiszem hogy pénzért tenné letölthetővé van ott elég.
Annyira köcsögög nincsenek.Mondjuk nem tom hogy más kiadó hogy van ezzel a letöltéssel de lehet hogy van mögötte valami hogyha leszedzs vmit akkor kell vmit csinálnod ami jó az EA-nek, vagy nem tom.
De azért jó ötlet volt, és remélem hogy nem lesz fizetős
-
Nagy Levente #24 hi mindenki
-
Nagy Levente #23 -
tmisi #22 Már majdnem úgy olvastam, hogy "Letölthetővé teszi játékait az EA". Azt hittem itt a világvége. -
human8 #21 bár én fogom és felveszem a játékból...és még jó minőséggel is csak azé jó lenne végig szépen az elejétől..érted... -
human8 #20 jaja nem tenne rosszat.... -
csari89 #19 Aki tudja, hogy hol lehet a játékzenéket letölteni, az írja le, köszi -
csari89 #18 DE HOL???????? -
#17 és mégis mi ebben az újdonség, ezeket most is meg lehet találni, ingyen letölteni... itt meg gondolom pénzért lehet csak -
csari89 #16 http://www.pcdome.hu/multiplayer/multiplayer.php -
csari89 #15 Hol lehet mégis leszedni ezeket? -
csari89 #14 Hol lehet mégis leszedni ezeket? -
#13 bushtól van egy albumom, elég jó -
#12 a need for speed hot pursuit 2 zenéi kellenének, nagyon faszák -
#11 És ezeket a zenéket hol lehet leszedni -
#10 Egy GAP nevű progival ki lehet szedni (Game Audio Player). Több száz játékból ki lehet vele szedni a zenéket, köztük Need For Speed sorozat régebbi részeiből is (én már megtettem :) -
#9 kiri:D
-
#8 Ízelítőnek (bár ez Activision, de az olymindegy :) ):
Vampire: Bloodlines - Downtown -
#7 Az nem lenne rossz. -
#6 jobb esetben tudsz olyan tool-t találni a neten, amivel ki tudod szedni a wad, dat,... meg egyéb file-okból, amik lényegében csak olyanok, mint egy zipbe csomagolt alkönyvtár és file gyűjtemény -
#5 Ez mind nagyon szép meg nagyon jó de nekem sz*rtsem ér ha nem fogják adni az nfs1-->4 zenéit.Mert az nagyon kéne! -
#4 A egyes játékoknak eddig is le lehetett tölteni, bár pölö a Generals-ból a GLA zenéje nekem is kellene, az nagyon hangulatos :))) -
irkab1rka #3 ifad, akkor töccsed :) -
ifad #2 hak
tök jó lenne ha le lehetne tölteni vagy meghallgatni -
#1 Én Mark Mothersbaugh -ot nagyon gyorsan kirúgnám :D