3482
-
#41 ez a régebbi itt van több hozzászólás!
linket adjátok meg itt és kész, nem viccből van a kereső. -
#40 Na tényleg bezárták a másikat.. átmenthetőek a hozzászólások ? , bár nem annyira fontos. -
#39 Egyetértek
DB -
#38 Lejött...kíváncsi vagyok rá! :) -
#37 Egy csókának az nforce forumán:
2557 Pont.
P4 3.4Ghz ,6800 Ultra ,2G ram
:D -
#36 inkább ezt kellett volna bezárni a másiknak volt értelme, sztem ;)
most már mind1 ;) -
#35 Nu bravó -
#34 Akkor a hiba nálad van, mert rengeteg embernek simán fut SLI-ben is a 3Dmark... -
#33 Ez marhaság. A Radeon 9500/9700 csaknem négy évig nyújtott elfogadható teljesítményt, ahogy a Gf4Ti is jó három évig elvolt, de bármelyik "normális" kártya (nem Volari, nem S3 Deltachrome) a megjelenésétől számítva legalább két-három évig elfogadható teljesítményt nyújt. Az persze tény, hogyha mindent csúcs részletességgel és bekapcsolt szűrőkkel akarsz játszani, akkor évente cserélheted a géped. Bár ezt is visszavonnám, mert pl. jelenleg a Gf6800GT/Ultra vagy X850XT is csontra ki van használva, a Gf7800 csak a nagyobb FPS-t vagy extrém felbontást jelenthet, de ennyi. -
#32 nekem 9600xt...nálam viselhetőbb volt... -
#31 Nekem ati 9600 pro-m van, a 2003-at próbáltam, megy a videó úgy 15-20 fps-el :D -
#30 ez igaz -
Borg #29 Teljesen felesleges ebből hisztériát csinálni.
Ezzel teremtik meg a ti mesterséges igényeteket arra, hogy új kártyát vegyetek. Mert évente kijön egy új 3dmark, ami megint 10ezer ponttal kevesebbet nyom, mint az előző.
De ha az nem tudná az ember, akkor még 2 évig simán eljátszogatna a mostani kártyájával.
Szal parasztvakítás a köbön. -
#28 remélem ez már támogatni fogja a kib*szott SLI-t,mer mindenem kivan,h az összes létező 3Dmark pontszám nélkül kilép,bezárul, benyekken, hibaüzivel mexünik létezni
ennyit a 3Dmarkrol -
#27 miért lenne jó a 850? Asszem abban is sm2 van. Vagy csak mert nincs a listán? :D -
#26 csak a 800as szívás a 850es jó :-) persze nekem 800xt pe van,hogy szívjak :-D -
#25 akkor elöször fogok örülni hogy nem volt pénzem X850-re és 6600GT-t vettem :) -
#24 sztem meg az sm3-mas teszteknél Not Supported lesz. De mi van, ha az összesnek kell sm3.0? :D -
#23 mint 03-ban majd átugrálja. -
#22 Elindul szerintem, csak nem látod az SM3.0-ás cuccokat meg a HDR-t... -
#21 az én konfigom elfog indulni? -
#20 Ott a link, tehát jogcsőszöknek kuss!
a cikre meg: mivel az 1x00 széria már támogatja, ezért nem hiszem, hogy túl nagy bajban lenne az ati. Az más kérdés, hogy kicsikét most ült a babérjain, tehát van mit fejlesztenie...
De ezexerint pl x800xl-en nem fog elindulni a 3dmark06? Mert akkor ez nekem még kb 2 évig felejtős... -
nero #19 Cikk a HWT:HU oldrol hogy vilagosabb legyen a kep mi a baj az ATI-val:
A Futuremark a Beyond3D-nek adott interjújában beszélt a közelgő új 3dMark verzióról. Az újdonságban a legfontosabb szerepet a ShaderModel 3.0 és a HDR (High Dynamic Range) kapja, amelyhez teljes SM 3.0 támogatás szükséges. Ezen kívül számos érdekességgel bővül a program, ilyenek például a CSM (Cascaded Shadow Maps), soft shadows, komolyabb pixel feldolgozási megoldás, ezekhez 256 MB memóriával rendelkező videókártyák szükségesek, hogy elkerüljük a merevlemez használatát lapozó fájlként. Lesz új processzorteszt, amely már a kétmagos CPU-kat is támogatni fogja.
A HKEPC kollégái kaptak egy tesztpéldányt a szoftverből belső tesztelésre, amelyben egyelőre nem volt pontozó funkció. A 3dMark 06-ban hasonló játék tesztek lesznek, mint a 3dMark 05-ben, de ezek már a SM 3.0-át és a HDR-t is igénybe veszik. Az új program fejtörést okozhat a kanadai nagyvállalat, az ATI számára, mivel az előző generációs kártyái nincsenek felvértezve a SM 3.0-ával, ezek a sorozatok a következők: X300/500/600/700/800. Az Nvidia esetében más a helyzet, mivel a 6-os GeForce széria teljes mértékben rendelkezik ShaderModel 3.0-ás támogatással.
Remelem eme cikk kiemelessel nem sertettem meg semmilyen jogszabalyt !
-
#18 Nem azt nem kezdjük el kitárgyalni h melyik gyorsabb. Arról van szó, hogy most az nVidia jobb helyzetben van mint az ATi. -
Derapo #17 De komolyan most el ne kezdjetek itt ATI Vs Nvidiát játszani,mert megölöm magam.
Engem nem érdekel,hogy melyik gyártó készíti csak gyors legyen oszt hali. -
Dodo55 #16 Radeon 9550-en menne? -
#15 attól még nem kell végleg elásnia magát... -
nero #14 Eleg megnezni az eladasokat, mint minden evben mindig fordul a kocka
Talan picit a tecnhikai fejlezstesekben is elobbre jar!
Most az nvidia van lepeselonyben.
-
Vegas #13 akkor sztem veszek egy gef. 4-et. -
#12 merthogy? -
#11 Az ATi-nak ez biztosan nem esik jól... lassan kezdheti magát elásni végleg. -
nero #10 Ez a baj a mai PC iparral.
Egy csucs kartya egy evig sem jo - Tisztelet a kivetellel.
A gyartok rohannak elroe mint a meszes, a softw. fejlesztok le vannak mardva
evekkel, lasd Dual CPU vs Win XP64. Meg most sincs kihasznalva! mikor Lesz?
Na jo az nvidia video driver kov verzioban mar talan benne lesz a Dual CPU
tamogatas is igen DUal CPU. De konyorgom mezei ember ezt em tudja megvenni sem
kihasznalni!!!- jelenleg
Mi marad 1024x768 No elsimatas kis szaggatas. Viszont ha 1280*1024 ben szertne
jatszani MAX elsimitas mondjuk egy 17 TFT-en AKKOR Nagyon melyen a zsebbe kell
nyulni.
Ennyi . vissza a 3D MArk 2006-hoz -
nero #9 Remelem hogy Asus EN7800GT SLI-on biztosan nem fog szaggatni. :)))
Mert ha igen akkor veszek egy Playstation3 -at!!!! -
#8 még hova adják ki ? nem lenne elég azután, hogy az emberek hardvere a '05ös határát surolják... ? :) -
nero #7 Biztosan nem mivel a cikkben azt irja hogy idezem:
3DMark2006 are Shader Model 3.0 support
Namost ha jobban belegondol az ember akkor mindjart latszik milyen kartyakra
lesz kihegyezve eme mu! :)
Idezet: Ati X300/500/600/700/800 that don't support SM 3.0
Tehat ha jobban belegondol az ember video-kartya gyilkos test progi lesz
Jovere megjeleno Nvidia G80-on mar tuti jol fog futni :) -
Newfronter #6 Nyugi, a diavetítés az én kártyámon is garantált! :DDD
-
#5 Nem valószínű, de ha diavetítésre vágysz, akkor csak nyugodtan futtasd le majd. -
Vegas #4 hudejo! vajon elindul-e gef. 2-őn? -
#3 Nagyon kíváncsi vagyok rá... elég jó képeket adtak ki róla -
nero #2 Elnezest a link lemaradt bovebb info lent:
VR-Zone