3482
-
donoki #3242 bios-ba? Nekem a Cell Menu-be van asszem! -
Trickster #3241 Köszönöm a hozzászólásokat.Azzal hogy "zsír új" arra céloztam hogy jelenleg nem áll célomban új videókártyát vásárolni csak a véleményetekre voltam kíváncsi (köszönöm.) Sajnom nekem is meg gondolom még oly sok embernek kicsiny hazánkban, vannak bizonyos anyagi korlátai egy konfiguráció bővítésnél.(megjegyzem ha nem volnának akkor mindenki ész nélkül vásárolná a legújabb cuccokat és nem volna szükség semmilyen fórumra.Ha valami nem működik kidobjuk veszünk egy újat.)De visszatérve előbbi gondolatmenetemhez, ebben az árkrategóriában , amiben én gondolkodtam (kb 20e ft), senki sem tudott döntő érveket felsorakoztatni egyik oldalra sem (ATI vs GeForce), sem pedig egyik típusra. Végül is ez mellett maradtam. Remélem azért nem rossz ez a kártya sem annyira, hogy pár játék el ne fusson rajta. Köszönöm a hozzászólásaitokat. További szép napot. -
cumfu #3240 ez egy EVGA 88GT KO alapórajelekkel a 675... a hűtő az még gyári rev 2.es a nagy nyilású. De valami miatt fagyogat akártya alapórajelen is... megy vissza gariba. -
#3239 És hol lehet neki +feszt adni? :D azt elmondhatnád mert én nekem már kéne adni +feszt mert nem melegedik,de már lefagy :(
igaz én elég keményen széthúzom de még bírná.
arra gondoltam,hogy ha a pci-e frekvenciáján húzok akkor több lesz a fesz.
mármint ezt mondták nekem -
#3238 A Shader-t ne húzd nagyon fel. Azt nem szereti igazán a kari.
A többi elég korrekt.
Küldhetnél egy képet a karidról,hogy lássam milyen hűtő van rajta :)
Am én ezeken próbálnám: 720/1025/1740
-
donoki #3237 há gondolom nem kéne ennyire előszörre meg húzni, vagy adj neki feszkot is -
cumfu #3236 Szesz! 88GT-m van és az alap 675/975/1674-es órajelekről felhúztam 700/1000/1800-as órajelekre, úgy hogy egyből arra húztam, és fagyogat a kártya nagyon sűrün. Hogy kell meghúzni? Valahol olvastam hogy 10Mhz-enként, vagy jó egyből is csak egyszerüen nem bírja a kártya? Picit már haldoklik szegény amúgy is. -
#3235 Hehhe... :) Ferrarit is tudsz újonnan vásárolni, meg Dacia-t is.. érted... :) -
#3234 :D -
donoki #3233 akkor zsírul nem kellett volna megvenni :D -
#3232 Attól még lassú szegény :/ -
Trickster #3231 Aha. Ha ti mondjátok. Különben az az igazság hogy ez a videkártya is zsír új.
-
#3230 Szerintem az alaplap se a legjobb... ahogy nézem a G31 az integrált vidikaris
a 9500GT meg picit erősebb mint egy 8600GT
sztem egy 9800-at vegyél ha nvidia vagy egy HD4850-et ha ATI.
mindkettő olyan 30K körül van asszem
-
#3229 Mondjuk elsősorban kell hozzá egy értelmes videokártya. -
Trickster #3228 Hogy a viharba tudtok ilyen pontszámokat elérni? Nállam 6000 -et visítva éri el.Gigabyte GA-G31m-S2L alaplapom van Intel duo core E-7200-as proci(2.53GHZ). 1gb ram. Videokártya Nvidia GeForce 9500GT 1Gb.(Gainward). Valaki segíthetne hogy mit lenne érdemes még bővíteni vagy kicserélni. -
#3227 Nekem ilyen beállítással csinál 10928-t vagy mennyit! szerintem ez gyenge!
Szerintetek érdemes húzni vagy nem! Tom a ph többet mondanak de itt is megkérdezem már! :)
Ez a kártyám! Gigabyte 4850 -
#3226 Milyen típusú a videókártyád? (ASUS,Gainward,Gigabyte,...)
Szerintem nagyon alacsonyak azok az órajelek amiken megy.
Nekem a Gainward alapon ezeken az órajeleken megy.
Szerintem az még bírná ha jó hűtője van.
Egy 3D Mark után néztem,hogy mennyire használta a ventit a kártya és soha nem ment 30% fölé...
De ha magasabb órajelre húzom akkor meghal a driver meg minden és újraindul. Szerintem +fesz. kéne neki csak nem tudok a BIOS-ba adni neki meg sehogy se :(
Szal segíthetne valaki,hogy merre kéne és mit és mennyire :) -
#3225 nem -
kissoliver #3224 Igazából ez nem az én gépem hanem tesómé..
Amugy ASUS P5K -
SzocsA #3223 milyen alaplapod van? -
cumfu #3222 igaz nem is erősebb+ csak 2 giga ramom van -
cumfu #3221 szerintem jó! Most próbálgattam húzni és kicsit erősebb procival ennyi az eredményem, csak sajnos most haldoklik a kártyám! -
kissoliver #3220 http://images.netbag.hu/20090123/15521167679.jpg
ez nem túl kevés?? -
#3219 Jéééé! Commandlines 3DMark 2006! -
#3218 Jaja ez egy Win 7 téma.
Amúgy SP3-as XP
Ja és csak kipróbáltam mennyit kap a gép 3.6ghz-en :)
Alapon 12000pontom van. Ha visszanéztek a fórumon ott van. -
donoki #3217 Hali
szeretném megkérdezni h miért irja ezt bios frissitésnél msi live-al csinálom szal ennek menni kéne de vmiért nem megy.
-
#3216 Akkor most már értem! -
#3215 Pl. mert neki 3,6on jár a procija. -
Ari18 #3214 Procid gondolom alapon van.
-
#3213 Inkább abba segítsetek hogy nekem miért nincs annyi pontom mint neki! -
#3212 Messzíről látszik hogy egy skinezett xp. -
#3211 Akkor sincs ennyi pontom mint neki! -
donoki #3210 ott van, hogy Win xp :d -
#3209 Nekem miért nincs ennyi?! :( Tegnap csináltam és csak 10928 lett! :( Ennél azért többet kellene szerintem!
Ez win7 ugye?! vagy valami téma? -
#3208 -
#3207 Ezt embere válogatja hogy melyik gyártó tetszik neki! Én pl Intel Fun vagyok meg ATI! Sose volt AMD-m (de nem is fikázom őket)! Ha most mindig az erőre mennénk akkor havonta cserélgethetnéd a videokártyádat!
Szerintem ez egy kicsit durva volt a részedről! -
#3206 Hello baratom. Kimostad a szad mielott IDE jottel ? Jobban teszed. Amugy ahoz a Dx11 win7 is kellene a masik meg az hogy nem igazan van olyan dolog ami igenyelne a Dx11 most vagy a kozeljovoben. -
Ari18 #3205 Ati úgy is előbb fogja gyártani a a DX11-es karikat. -
#3204 A 3Dmarkot az nv vette meg, ők csalnak, nem az ati. Nem mindig az erő a lényeg, kutyát nem érdeklik a szörnyek (GTX295, 4870x2), az emberek nagytöbbsége középkategóriás kártyát vesz, és ott bizony az ati jelenleg jobb választás. Honnan tudod hogy idén nem lesz DX11es kártyája az atinak? Egyébként maga a dx11 is csak jövőre jön ki, úgyhogy hiába lesz dx11es karid :D -
#3203 Látom rendesen benyaltok az ATI-nak... :)
Igaz a 3D Mark-ot is "megvette" szal nem csodálkozom,hogy ebbe a topikba ATI a menő...
Az nV idén DX11 az ATI DX 10.1
Az meg levan szarva,hogy márciusba lesz 40nm-es ati...
Sztem az se lesz erősebb a GTX 295-nél