3482
-
#1322 hehe :)) aki nem ért hozzá az ne kostolgasson mást... én márciusban pakoltam össze gépet havernak, előre hasra mondtam egy számot, nyolcvan-valahány pontot tévedtem a mért eredményhez képest... na ott hízott a burám rendesen. -
#1321 neke 3 éve lett meg az első gépem akkor haver feltelepítette rá ezt a szart hogy majd leolt milyen szar gépet vettem kopter fejjel aztán az enyém jött ki győztesen ő meg mérgében uninstallálta -
#1320 (erre én is kiváncsi lennék, én egyszer mértem mikor felpattant a windoz elöször a gépre :)) -
#1319 amúgy ti szoktatok játszani is vagy csak kiveritek a 3Dmarkra -
xenonn #1318 azt írtam hogy a vidkari meg a ram nincsen húzva...... a procira nem írtam, hogy nincsen húzva, mert az húzva van. biztos csak figyelmetlen voltál, pedig helyesen írtam le. azért is hangsúlyoztam ki, hogy mi nincsen:)
na de a lényeg, hogy így megfelelő e a 10800 pontocska.
remélem most már valaki válaszolni fog erre is mert nem tom hanyadszorra kérdezem, ti meg csak egymást marjátok.
úgy is én vagyok itt a legtökéletesebb nincs értelme versengeni:)))) -
#1317 ha nincs húzva a proci akkor az aláírásodban miért a húzott freki van beírva -
#1316 uuu nagyon kemény..., hihetetlen magas labdát csaptál le, ezt probálja valaki utánad csinálni . amugy emlékeztetsz a barátnőmre mert mindig az övé kell hogy legyen az utolsó szó
píísz :DD -
Nandusz #1315 Nyugi, nem hozzád beszéltem...Eddig te nem hibáztál nyelvtanilag. Kár beleélned magad a helyi "megmondom a frankót és úgylesz" csávó szerepébe. -
#1314 nem unod még? mi vagy te, valami pályát tévesztett magyartanár? nézz utána és lehet találsz ilyen topikot is, de itt sztem hagyd a nyelvi felsőbbrendüséget mert kezd idegesitő lenni
a frekicsatákról meg annyit, hogy tavaly pont ilyenkor volt az amd erősebb kicsit mint az intel, és se előtte, se utána. most sem érdemes amd-t venni, ketyegjen akármennyin. ja és a celeron-t pedig ne hasonlítsd össze az athlonnal, hasonlítsd a sempronhoz, az athlon a normális p4 ellenfele volt egy magnál. és ott be is fejezte a pályafutását, persze jo kis cuccok voltak azok. de x2 és c2d ota már nem nagyon számít procinak ... -
xenonn #1313 10880 pontot értem el. a vidkari nincsen húzva sem a ramok. ez így korrekt a gépemmel????????????????????????? -
xenonn #1312 megaherzek ide agy oda mégis gyorsabb a core 2 duo..... ez tény!
amd a kis procikkal egyértelműen nyertes. csúcskategóriában azonban az intel most a nyerő -
Nandusz #1311 Olliera is ráférne némi magyar nyelv tanfolyás.
Már nem azért, csak szégyen az, hogy valaki nincs tisztában az alapvető nyelvhelyességi dolgokkal. Ez igazán szörnyű. És cinizmus nélkül állítom, hogy szörnyű. -
Nandusz #1310 Érdekes az Athlon X2 5600 mintha 3 gigán ketyegne ellenben az E6600 2,4 gigahertzével.
Ez arra enged következtetni, hogy bivalyabb a szerkentyű.
nem tudom emlékeztek a közelmúlt frekvencia csatára, amit vívott az intel és az amd....az intel felvitte a szar celeronjait meg egyéb szarságait az egekbe, de az athlon a jóval alacsonyabb órajelű magjaival is simán alázta azokat.
-
Nandusz #1309 Sajna bajna rosszul tudod bátyóka... -
#1308 Semelyiknek, az intel prcik minden felett vannak.
Egyébként talán Core 2 Duo 6300...
Persze attól függ, milyen sebességen ketyeg. El kell osztanod 2/3-al és kikeresed azt a Core2Duot, ami azon a sebességen megy.
Kis táblázat:
E4300/E6300/E6320 - 1,8-1,86GHz
E4400 - 2GHz
E6400/E6420 - 2,14GHz
E4500 - 2,2GHz
E6600/E6650 - 2,4GHz
E6700/E6750 - 2,66GHz -
#1307 Úgy tudom, hogy már mindét verzió helyes. Persze lehet, hogy én tudom rosszúl. -
xenonn #1306 Ámultam és bámultam!!!Shader 4.0 ?????????????
a 8800-as széria is 4.0-ás? Én úgy tudtam 3.0-ás....
Na szóval tuning nélkül, vidkari, ram alapon. Így lett 10800 pontom. ez így reális?
ja május 17.-én új driver került fel a 8800-as szériához tessék leszedni..... -
#1305 8as sorozat eddig egy vicc, kiveve a 8800asokat. --->
3dmark tesztek meg jatektesztek Szoval sokkal jobban jartal volna egy 7600GT-vel. DX10 meg SM4? Naes? Total lassu a kartya, hogy normalisan fussanak a jatekok ugyis le kell venned a grafiaki beallitasokat, es akkor egybol visszaleptel DX9es szintre. Szoval nagy baromsag ez. DX10 meg SM4 - rairjak marketingbol, aztan nehany ember mint pl te erre raveti magat egybol.
ATI-t soha tobbet nem veszel:
Elotte meg beszeltel ar/ertek aranyrol. Vegyuk peldaul az 1950pro-t. Ujan brutto 39ezer. Legjobb vetel a felso-kozep kategoriaban. Es meg mindig majdnem egy csucs kartya. Tonkre veri pl a 8600GTS-t is, 7950GTvel van egy szinten. Es 7950GT mennyibe kerul? 55-58ezer? Szoval gondolkozzunk mar egy kicsit.
De vegulis ha 10fps-sel akarsz majd DX10ben gyonyorkodni arra jo lesz a 8500GT ketsegkivul.
-
#1304 Szevasztok!
Lehet hogy hülye kérdés lesz,de hogyan tudnám emelni 3dm06-ba az sm2.0 pontokat? 8800gtxem van...
Mert alig csinál belőle 2000 pontot...
Köszi a válaszokat! -
gutamsn #1303 Na ok! Valamit bevallok. Én is szeretem ám a jó cuccokat! pl a procimat amikor vettem,56 ezer volt most 16000 ezer! A vga 86000 (atiX 800 GTO2) most 35 ezer kb)sőt nem is lehet kapni 9 hónap alat eltünt a béka segge alá. szóval nem vagyok irigy. 1 kicsit sem elhihetitek.Söt a karit még moddoltam is 12 pipelin-röl 16-ra és még az se volt elég! Vettem neki Zalman heatpip légkondit, aztán a proci is kapott 1 zalman heatpipet. Jött a 2 giga ram Kingston. MSI lap 35 ezerért. Ja az Audigy 2ZS-t majdnem kihagytam 24 ezer kb 2 éves.5 éve vagyok pc tulajdonos szóval nekem nemkell mondani hogy mibe kerül.Na szóval odaadtam a kissógimnak a karit és vettem 1 fos 8500GT-t 26 kemény ropogós ezresért.És baszottul meglepődtem!! Ámultam és bámultam!!!Shader 4.0 ,sli,DX 10 igaz még várnom kell 1 kicsit amig ki tudom használni.És akkor megvilágosodtam! ATI-t soha többet nemveszek.sSzerintem az N-vidia nagyon jó bizniszt csinál a 8-as sorozattal.Szó mi szó mindig előrébb vanak 1 lépéssel mint az ATI-sok vagyis most már AMD. Akinek van tapasztalata 8500 GT vel lécci ossza meg és a véleményét is köszi. Nem kötöszködni és irigykedni akartam sőt okoskodni se, és szerintem nagyon is jó hejre irtam ugyan is ha nem érdekelne mit írok akkor nem is válaszoltatok volna. Köszi a válaszokat és ha valami etikátlan dolgot csináltam akkor bocsi mindenkitől!
-
xenonn #1302 Nandusz egy x2-es proci nem mérhető össze a core 2 duoval.... teljesen más kategória. x2 sem rossz de core 2 duo sokkal jobb -
xenonn #1301 ezt az örültet.......
4 giga ram, 4 magos proci, csupa 4-es:)
nem azért de ugyebár annó kijött az amd x2 illetve a pentium d ami 2 magos volt. kurva drága volt és a májerek vették. A mostani core quad procit nem éri meg venni, mert kb 2 év mire 4 magra fognak írni progikat addigra meg úgy is kijön valami sokkal jobb seria megint. A core quad most a legértelmetleneb pénzkidobás. melesleg vicces, mert a legtöbb játék és progi kifejezetten lassaban megy vele:))
nem tudtam a kérdésedre váaszolni mert nem voltam hexor 3 d. igen próbáltam már. core 2 procik már felismerik a 4 gigát és aki újratelepíti sp2-essel a gépet annak mind a 4 gigát ki fogja írni nem csak a 3 egész valamenyit. de ha nem húzod újra a sp2-őt akkor azt az 1 gigát a lapozófájlba teszi be....
amúgy valaki mondja már meg nekem hogy az én gépem 10800 pontot teljesített és, hogy ez így okés e. Nem húztam se ramot se vidkarit. alapon van -
#1300 Az egy dolgo, hogy eleg neki egy kozepkategorias gep, de ar/ertek aranyrol pampog mikozben fogalma sincs arrol :D -
#1299 Itt van egy teszt 5600+ -rol. Altalaban joval alulmarad az E6600alatt, es az E6400felett van egy kicsivel teljesitmenyben. Ha meg a C2D-ket elkezded tuningolni... -
#1298 Latszik fogalmad sincs az egeszrol, csak itt beszelsz, hogy olcso legyen. Ar-ertekrol is fingod sincs.
1. Pl egy 8500as geforcra kiadni 26ezret hat teljesen baromsag. Nem er semmit az a kartya, azert adjak annyiert, mert DX10et tamogat, de persze ugyis lassu, szoval szivsz.
2. P4 3ghz, nehogymar... Penzkidobas P4et venni egyszeruen. AM2be lehet venni 16ert ketszer olyan processzort es alaplap sem dragabb. De legalab a jovoben lehet fejleszteni.
3. 10k-t kidobni egy atomszar 460w tapra. Loool. Kapasbol 8000forint FSP 350w legminosegibb tap. Boven de boven eleg egy ilyen konfigra. Es sokkal jobb is mint az a noname hulladek.
4. Egy atlag felhasznalonak aki csoro boven eleg az integralt alaplapi 5.1 hangkartya, uj alaplapoknal 7.1 HD audio integralt.
5. Egy ilyen procira gyari huto untig eleg.
---> Olyan baromsagokat irkalsz hogy a hajam egnek all. -
#1297 Nincs előítéletem a GameStarosokkal, sőt kifejezetten bírom őket.
Amúgy szerintem az az AMD amit említettél tán egy E6700 vagy E6800-nak felelne meg. Nem biztos +!%/= -
Nandusz #1296 jövő héten váltom a procimat AMD X2 5600-ra ..sztetek ez melyik Inteles prockónak felelne meg? -
#1295 jolvanmár, sosem voltam jo magyarbol :D -
Nandusz #1294 Tesó...kurva szimpik a megjegyzéseid, de egyre hagy kérjelek már meg...az ikes igéket helyesen ragozzad légyszi. Gondolok itt foglakozok---->foglalkozoM, lakok---->lakoM. (köszi)
Egyébként a többivel egyet értek:) -
#1293 OFF
kétlem hogy a kettö badsector egy és ugyanaz :)) ráadásul a gémsztárosok mindig rinyálnak a saját szar gépeik miatt, és hogy csak az ugymond "céges" gépekkel lehet rendesen játszani :)))
gutamsn meg egyszerüen rossz helyre irt be, ez van :) ha meg van elégedve az also-közepes géppel, tegye, nincs előirva hogy mindenkinek erőmüve legyen. az megint más dolog hogy valaki megteheti, valaki meg nem. viszont annál jobban semmit nem utálok a forumozásban ha valaki csak azért irkál mert irigy. az ilyenekkel ha nem muszály nem foglalkozok, mert nem éri meg a bill-t koptatni miatta. (gutamsn, ez nem neked szolt, csak általános dolgokrol gondolkodom hangosan). az hogy ki mennyit költ a gépére az egyéni elhivatottság, rajongás, elmebetegség, valamint szoc probléma :)) illetve munkahelyi ártalom :))) én öcsémmel lakok együtt egy 48 m2-es kecoban, de van az én gépem, egy ennél kicsit régebbi de szintén bika gép, egy dell xps, meg egy régebbi laptop még. számtek területen melozgatok, és ez nevezhető szakmai ártalomnak. :)) valaki a piára és diszkóra költi a pénzét, tegye ha ilyen balfasz :) van aki az autójára költi, tegye, senkit nem érdekel. én imádom a szgépeket, szeretem őket cseszegetni, érdekelnek, én erre költök. ennyi. akinek a szemében pedig emiatt én egy szemét utolsó féreg vagyok mert neki csak valami fos van mert pénzelni kell a ribancot smukkokkal, uj disztárcsát meg strobis lámpát kell venni a trabira, azt őszintén sajnálom
/OFF -
starweb88 #1292 kicsit eltértünk a topiktol :P =] -
Nandusz #1291 1. A GameStar-ral szemben miért vagy ilyen előítéletes?
2. Nem Wander "védett" (ha már ezt a meglátást védésnek lehet nevezni), hanem én szóltam be badszektornak. -
#1290 Veled vagyok! Azért is mert jó a felfogásod másrészt mert ugyanolyan alaplapunk van. Wander, neked meg köszönöm a védést, nem akartam BAd Sector-t megszólni a "szimpatikus" viselkedése miatt. Biztos ez a felhasználónév a GameStar Team egyik csapattagjától származik. És attól lehet ilyen pöffezkedő.
Off vége.
Pontokat a fórumba -
#1289 okos srác lehetsz te valahol, de nem esett le hogy nagyon rossz helyre irtál be? én ugyan nem nézem az eredményeket minden másnap, de ha nem vetted volna észre, ide főleg azok az emberkék járnak akinek erős gépük van, és szeretik kihasználni. az baromi modon nem érdekel senkit hogy TE mit tartasz ésszerünek, és az sem hogy milyen géped van. Mivel itt sg-n nem mindenki rohangál olyan gépekkel amilyenek az itteni topiklakoknak vannak, ezért a kérdéseket-problémákat itt meg tudjuk beszélni... szted a 8-as forumon és ezen kivül hol tudok még rákérdezni pl arra hogy ki milyen drivert használ éppen, ami nem fözi meg a karit, stb stb?
tölem is egyes, leülhetsz :D -
#1288 OFF:Tudod, ezzel csak az a baj, ha valaki olyannak szeretné látni az ujjonan megjelenő játékokat, amilyennek a tervezők elképzelték, ahhoz bizony kemény anyagi áldozatot kell hozni.
Azért, mert valaki ezt meg tudja tenni(függetlenűl attól, hogy fél évig gyűjtögetett rá, vagy mellényzsebből kirángatta), egyáltalán nem leszólandó dolog. Persze, vannak akik csak azért vesznek x100ezres gépet, hogy gizduljanak vele, és azt sem tudják, hogyan kell bekapcsolni a gépet, de szerencsére ez a kisebb társaság...
Sajnos aki erre az útra lépett, annak tudnia kell, hogy ez nem olcsó mulatság...
Ár/érték arány? Nézd, mikor én vettem a karimat még 132 ropi volt, ma már ebből lazán egy 8800gtx-et is lehet venni, de kérdem én, akkor mi van? Most vágjam fel az ereimet? Nem, inkább örülök neki, hiszen ahogy te is írtad, aki kevesebb pénzből él, annak is egyre elérhetőbbé vállik, hogy meg tudjon venni egy ilyen karit, és élvezni tudja a legújabb technikákat.
Ja igen, írod hogy átlagos magyar felhasználó..Bizony nekem pár barátom, aki ilyennek mondható, filmeket szokott nézni rajta, netezik, sőt még van amikor valami egyszerű játékot is játszik, de aztán ennyi.
De őt nem is nagyon hatja meg, hogy a gépén amondjuk a Lost Planet demója már feltelepűlni sem akar, ezzel ellentétben én biztosan ideges lennék! Amit leírtál gépet, sajnos a magyar viszonylatokat nézve, az sem egy ÁMF gépét tükrözi.
Na, még1* bocsi mindenkinek a sik OFF-ért!
-
#1287 Nos aki szeret 12-13FPS-sel Oblivionozni, annak biztos jó is. -
#1286 "3D gémek"
Ezzel meg is válaszoltad, hogy miért kelljó proci, videokártya és alaplap, na meg memória.
Egyes, leülhetsz! -
gutamsn #1285 Naszóval olvasgattam itten 1 2 dolgot a véleményem a következő:
Dobáloztok itt a számokkal hogy ennyi pont meg annyi pont ilyen kari olyan kari miért annyi nekem több! Milyen programokat használtok? Milyen gémekkel játszotok? Mit csinál 1 Magyar átlagos otthoni felhasználó a számítogépén? Mp3, dvd írás,divx kódolás,internet,3D gémek,filmnézés(divx, dvd, stb...). Na most ugye milyen gép konfig kell ezekhez?8800GT? 4 giga ram? Bivaly alaplap 50ezerért? 4magos proci? ugan már miért is???? A 8000 valahány pontért? És akkor ár érték arány?Milyen karit vegyek? 40ezrest vagy 50 ezrest? Nemtökmindegy? ha 20ezres meg 50ezres között kell választani az ok. Azért adjak 10ezerrel többet hogy 800 pontal töbet kapok a 3D Markban? Na szóval, tuti az oldal mert ide járok én is infóért és már befürödtem én is 1-2x csak segíteni szeretnék az olyan embereknek akik 70 ezerért dolgoznak havonta és áhitoznak 1 8800GT re vagy 4 magra! Reménytelen!itt 1 konfig ami kicsit hasonlít az enyémre csak az alaplap és a vinyó nem eggyezik.
PL:P4 3.0 Ghz (630)2M L2 16000 huf
deszka:asrock blabla 12000-16000huf saját (MSI945 platinum)
mem :2x1giga 24000-..........
kari :8500 GT 26000!!! (ár-érték)
ház :codegen 7000-......
táp :ultrapower460w 10000-......
hang :Sb 2zs annó 24000
dvdíró:SonyNec 10000
vinyó:Samsung 320GB16MB 22000 saját Samsung 160 WD 120
proci hűtés:ZAL.CNPS9500 12000
na ez 163000 huf +monitor.Ha jól tudom it 1-2 emberkének csak a vga kerül ennyibe Szerintem a jelen körülményekhez ez a gép tökéletesen megfelel. Az én bukszám már megsinylette a dolgot.Azóta megfogadtam hogy 30000 ezernél többet nem vagyok hajlandó adni 1 vga-ért.
-
Nandusz #1284 De ha nem jönne össze valamilyen ütközés folytán (nekem volt már ilyen), akkor veszel egy PCI-IDE kártyát, amin 4 vagy 5 IDE csatlakozó található még plusszban. Én is használom, mert az alaplapit felemészti a 2 db DVD RAM, meg még van mellette 2 ATA133-as vinyóm is (mobil-rackben).
Egy ilyen kártya asszem 2-3 ezer forint. -
#1283 Szerintem meg szarok rosszektor eredményei is... :D Világranglistán a huszonsokezrek mennek...