3482
-
Akuma #1442 Elvileg minden windowst támogat. Egyébként még soha nem volt dolgom Vistával és remélem még egy jó ideig el tudom kerülni azt a katasztrófát =) -
#1441 Sziasztok,hogy tudom a 3D Mark 06-ot rábirni Vista 64Bit alatt,hogy fusson???? -
Akuma #1440 Oké, bár egy külföldi fórumon 15%-ot olvastam. Azért 50%-ot csaknem fog vissza... Mondjuk ha mégis drasztikus lenne a különbség, akkor nem fogok belehalni egy ismételt alaplap cserébe, nameg lehethogy 1 héten belül megválok ettől a konfigomtól, mert csak kiváncsiságból tettem össze... nameg így most garis újra az alaplapom meg a processzorom -
#1439 A kompatibilitással nem lesznek gondok, de a teljesítményt némileg vissza fogja fogni, tippem szerint 25-50%-al. -
Akuma #1438 Azthiszem az alaplapomon a PCI-E nem 16*, hanem csak 4* vagy mennyi, ez mennyire befolyásolja mondjuk egy 8800GTS-el való kompatibilitást, illetve teljesítményt??? -
Akuma #1437 2963 pont, proci és ram tuning azonos az előzővel
ami változott: vga 350/900@405/1005 [MHz] -
Akuma #1436 Ja a lényeget nem írtam, a 2602 pont az új aláírásomban szereplő konfiggal készült, tuning csak procin (és így a memórián is) proci: 1,8GHz@2,5GHz ; memória: CL3-ban 400@428MHz ; vga nem volt most húzva, de csinálok egy olyat is... -
Akuma #1435 Ja nem bocs, 2260 pontot teljesített. #1222 hsz. -
Akuma #1434 Hmmmm azthiszem kevesebb pontot kaptam kétmagos proccal, mint egymagossal...
jelenlegi kétmagossal 2602 pont, azthiszem a régi géppel meg 2662 volt, legalábbis ez rémlik... -
#1433 Default futas eredmenye a mervado. -
#1432 1280-ban mennyi? Annyi a standard a 06-nál. 1024ben nem tudjuk összehasonlítani. -
#1431 jah 2006-os dmark 1024*768-as felbontaban -
#1430 szaszok
az eredményem : 6063 pont
csak a vidkarit tuningoltam egy nagyon picit
konfig: c2d e6400, 2giga ddr800mhz, asus 1950pro 256 mb -
#1429 Jaja én is 3GB-vel nyomorgok, de barátom most vett cuccot, azt már 4GB-vel... (neki is jó az melóhoz, Virtual PC-hez) -
starweb88 #1428 -
Roligyilok #1427 Hi all,
tudtok nekem reg. key-t 06-hoz?
thx -
Nandusz #1426 csak annyit ehhez, hogy téveszme egybe. Bocs a javításért, csak basztatta a csőrömet:))) -
starweb88 #1425 omg te tév eszmébe élsz asszed azért vettem bele h 140 pontal több legyen pliz ne magadból...én csak beirtam a pontot amugy meg ha akkora pro vagy tudhatnád h manapság 1 giga ram nem elég főleg ha még játszani is akarsz...ennyi sry4off :D -
#1424 Hát a 3dmark-nak 1 giga ram is elég de más játéknak már nem szóval észre lehet venni azt a teljjesítmény növekedést csak nem 3dmark-ban. -
#1423 húha és mennyibe került ez a hatalmas teljesítménynövekedés -
starweb88 #1422 jónak tűnik -
#1421 5537 Pont
7.5-ös driver
és CPU 2GHZ-en van
Vista alatt
Normális ez? -
starweb88 #1420 yes sir -
#1419 Tettél bele normális tápot is? -
starweb88 #1418 kivettem a samsung ramokat ami 2x512 volt 800mhz es azt vettem bele 2x1 gb kingmaxot és 150 pontal többet teljesített :) -
#1417 Bőven jó. -
#1416 indulat egy szál sem haver, örülök hogy hozzásegíthettem a szakmai fejlődésedhez (és halkan megjegyzem, semmi ujjal nem szolgált a teszt az eddigiekhez képest, hozta a várt eredményt, hogy az sli felesleges :) de azért egy plusz gtx-et megnéznék a gépemben egyszer hogy hogyan muzsikál kettő egyszerre, kár hogy elérhető közelségben senkinek sincs... na olyan tesztet még nem láttam, bár belegondolva nem is nagyon lenne értelme... -
Nandusz #1415 Most aztán rendesen helyre lettem rakva igaz?
Ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd el a cikket, amit belinkeltél nagy indulatoktól fűtve.:)) -
#1414 ezt nem birom megállni, ugyhogy Okoska csak neked és csak most: SLI - CF teszt
igy legyél ilyen okos legközelebb is. vagy mielött kinyitnád a szádat nézz utána olyan dolgoknak amikhez halványan sejtelmes lila fingod sincsen -
starweb88 #1413 én a chieftec ből a 450 eset néztem ki az yo? -
starweb88 #1412 elég a 400-as? :o -
#1411 Őőőő, nem akarok beleugázni az alábbi epikus vitába, de a tomshardware-től kezdve az összes tesztoldal azt állítja, tesztekkel alátámasztva, hogy sem az SLI, sem a CrossFire nem hoz mindig 2-szeres gyorsulást (sem) és soxor egyáltalán semmilyen gyorsulás nem tapasztalható, sőt ellenkezőleg. Bizonyára az összes "profi" tesztelő téved... Előfordul?! :D
Nagy általánosságban egy jóval izmosabb, erősebb kari jobb választás mint két kisebb párban, főleg mivel a "kicsik" ára is jelentős tud lenni manapság, ha hasonló kategóriában szeretnénk versenyezni, mint a kiváltandó nagyvas.
Nem mondom, az én kis GTS-emet is kipróbálnám párban, de ez már így sem olcsó, úgymeg pláne nem, főleg, ha megfelelő alaplapot (meg hűtést, tápot) kerít hozzá az ember. Persze ez a GTS már nem is középkategória... -
#1410 Codegen? Ó ember, sűrgősen cseréld le, ha nem akarod, hogy meghaljon a jó kis géped. Gyorsan vegyél egy 400-as Chieftec-et, nem is drága. 410-est viszont ne, mert az a széria rossz. -
#1409 Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nekem régen 2 db 7800gtx dolgozott a gépben, és biza rengeteget szoptam velük.
Az egy dolog, hogy normális drivereket sem tudtak csinálni ami lekezelné a 2karit egyszerre, de játékok alatt is bizony csak ritkán láttam értelmét(viszont amikor kihasználta, akkor látványos volt a fejlődés, csak az volt vele a baj, hogy ez 20/2-esetben volt igaz...).
Ma már biztosan nem építenék sli-s rendszert, inább veszek 1-1.5 évente egy izmosabb karit, azt jól van... -
starweb88 #1408 //off
Az normális dolog hogy a tápom olyan meleg egy idő után mint a rák? 450W(codegen)mert még van rá gari szal azért kérdem és evszek akkor jobbat...mert akkor hulye voltam nem vettem :/ a gépházam teteje komolyan mondom égette a kezemet amikor rá raktam :D
//on :P -
#1407 hát persze persze
biztos vagyok benne hogy már egy halom kártyát kiprobáltál SLI-ben és tapasztalatbol beszélsz. nálam sajnos csak 7300-ak, 7600-ok és 7900GT-k jártak sli-ben, de furcsa modon volt pár játék ami rosszabbul ment sli-ben mint egy kártyával (nfs mw1-2, carbon, splinter cell, supreme commander, company of heroes, r6 vegas) drivertől függetlenül. de inkább nem égetem magam tovább a GYAKORLAT emlegetésével -
Nandusz #1406 Az SLI-t nem kell "kezelni" nem értitek?...
Mégegyszer: önmagában teljesítmény növelő hatása van.
Ezen kár is tovább vitatkozni, mert égetitek magatokat csak az elmélet ellenzésével. -
#1405 lásd az nfs szériát. abszolut nem képes sli-t kezelni. és ez csak egy a sok közül :) -
#1404 Azért nem hülyeség. Van olyan játék, ahol mintha nem is lenne SLI. -
Nandusz #1403 Bátyuska..eddig te beszéltél baromságokat:)))