3DMark\'06, és az eredmények!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Medal of Honor Airborne-t próbáltam 2 GHz-en, tuning után 3 GHz-en észrevehetõen gyorsabb volt a játék.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy lehet hogy azért tapasztaltam ezt mert alapon van a procim és nincs meghuzva?...hmm...
Mármint abból a szempontból hogy milyen dx10-et fog majd nyújtani azt amit nvidia is tud vagy azt amit ATI de azt kurvára.
Ha pártatlan marad a 3d markos cég akkor elfog hasalni az nvidia.
Vagy csak én látom hülyén a dolgot?
Next PC upgrade: 2022
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
a géppel?azt kaptad amit vártál? jól szuperál?<#wave>#wave>
Saor Alba
Vistát kell majd feltenni hozzá 😞
Remélem jó game-et csinálnák majd a készítõi!
Next PC upgrade: 2022
Nekem 2,6 ghz en az sm2 4200 volt az sm3 meg 4000vmennyi..
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A konfigom core 2 dou 6550 2,8 Gh-en 2 giga ram, 8800 GTS 320 MB OC.
32000 pont az ...
Most ninc smegtuningolva a procim, jövõhéten lesz meg a hütõm akkor megtuningolom és belinkelem a képet hitetlen tamások.
az sm2 nek 4200nak kéne lenni a másiknak meg 4000vmennyi. 2,6 ghz re huzott e6320 al. Jaffa nak megvan a gépe tuningolva õt is kérdezhetitek, együtt vacakoltunk hogy meglegyen a gépem....
600 ponttal többet kapok ugyanezekkel a beállitásokkal.
minden alapon van nincs húzva win se friss szal szerintem normális eredmény. és a kicsi GTS 320-as van nekem
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.