3482
  • RicharDD

Ujra linkeltem..mert az elozo nem volt jo
  • RicharDD

Nah..Update!
  • donoki
    én tudok, nekem is ezt csinálta:
    http://www.futuremark.com/redirect/download/?url=%2Fdownload%2Fhotfix_feb08%2FFuturemark_SystemInfo_Hotfix_Feb08_installer.exe
    tess
    nyomj rá és kész is van.
  • Gunner
    nem
  • owen20
    és tudsz linket adni hogy honnan szedjem le?
  • Gunner
    nyomj fel hotfix-et
  • owen20
    Sziasztok!
    Most vettem uj gépet és 3d mark06-tal szeretném elsőnek letesztelni de amikor felteszem a progit beállitok mindent serial stb minden okés majd amikor el akarnám inditani a progit akkor megfagy és nem értem miért!?
    Gigabyte Ep35 ds4 alaplapom van e7300 proci Ati Radeon HD4850-es videókari 2gb kingstone memória!
    Tehát ötletek?
    Sziasztok!
  • wesker24
    Én is csináltam egy tesztet 3dmark 2006-al ! És alapon tuning nélkül ezt kaptam ! Habár az Xp igy is csak 3,5 GB ramot látott csak ! Majd csinálok egy ujabb tesztet ha egy picit feluningolom !

• donoki
    és milyen alaplapot ajánlatok?
    15-25ezer forint között?

Configom:

(alaplap: MSI K9NU NEO-V)
    proci: AMD 64 X2 6000+
    vga: Sapphire HD4870 512MB
    ram: 2gb 800mhz
  • donoki
    de amúgy mindenképpen az alaplap a hibás, mert ez az alaplap eredetileg csak 5200+ ig kezelne el procit, és azt hiszem bios frissítés után 6000+ ig kezel el, és nem tudom, hogy ez a névleges elkezelés mennyire kezeli el... úgy hogy mindenképp az alaplap korlátozza szerintem
  • Gunner
    kötelet a hűtőre oszt uggyu neki :D
  • donoki
    azt hogy?:D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem 1024ben 13809 pont, szerintem ott a driverekkel nem stimmel valami. De próbálj rángatni a procin.
  • [HUN]FaTaL
    Vedd feljebb a felbontást, 1280ban tesztelj, 1024ben biztos hogy cpu limited van, nagyobb felbontáson kisebb a CPU limit.
  • [HUN]FaTaL
    Kicsit tuningoltam a rendszeren:

• [HUN]FaTaL
    PH-n írták hogy ha húz a procin még mindig növekszik az FPS, nem magamtól talált ki, PH tesztben meg az volt hogy kihajtja. Nekem 8, az AMD biztos hogy kevés 3gigán hozzá.
  • Gunner
    "Szvsz 3ghz-n még az intel is kevés hogy kihajtsa a 4870et," legközelebb inkább akkor tartsd meg
  • [HUN]FaTaL
    Persze hogy azon semmit sem javított, mert azt már valszeg kihajtotta az előző is. Szvsz 3ghz-n még az intel is kevés hogy kihajtsa a 4870et, bár ez harmatgyenge, ennyi pontot érek el a configommal, igaz a procim a jóval erősebb. Próbálj meg egy kis overclockot a procidnak vagy tedd újra a windowst.
  • donoki
    de amikor x1600pro-m volt, akkor mikor megvettem a procit, semmit se javított rajta...
    a proci pedig kihajtaná...
  • [HUN]FaTaL
    Ha nvről váltottál húzd újra a rendszert mert lehet hogy összeakadtak a driverek, mert ennél én is több pontot kapok húzott rendszerrel. Ha nem váltottál csak ilyen, akkor nem hajtja ki a procid.
  • donoki
    Hali!
    Lenne egy kérdésem:

Előbb mutatok egy képet, hogy mennyit kapok 3dmark-ba:

Configom:

alaplap: MSI K9NU NEO-V
    proci: AMD 64 X2 6000+
    vga: Sapphire HD4870 512MB
    ram: 2gb 800mhz

De nem is ez a problémám, hogy 3dmark-ba, ilyen kevés pontot kapok.
    Hanem az, hogy minden játékba nagyon kevés fps-em van, sokkal többnek kéne lenni.

Nem tudjátok mi a probléma? Én procira gondolok, hogy nem bírja a vga-m meg esetleg a procim elkezelni..

De ti esetleg többet tudtok mondani!

Előre is köszi.

• RicharDD
  • Dizson
    Most visszaállítottam a tuningot. Valamivel jobb.
  • Dizson
  • Dizson
    3dmark06
    Ez miért lehet??
  • Gunner
    őőő... inkább hogy a programnak több vga erőre lenne szüksége, te szavaiddal: a cpu gyorsabb mint a vga
  • Crazy85
    jooooo felre ertettem arra gondolsz mikor a cpu lassabb mint a vga
  • Crazy85
    vga limit? :) 41 fokos max a vga miert lenne limit? :D
  • Gunner
    vga limit gondolom, elő a vízhűtéssel ^^
  • Crazy85
    amugy van rendesen fps ingas valamiert ha 3,1gigan van a proci es 1333fsb-n nem tudom miert
  • Crazy85
    de kulonben ezen a sebessegen megy stabilan a vga erdekes
  • Gunner
    gtx 280? azt még kihajtja a procid ezen a sebességen
  • Crazy85
    hmhm, akkor vennem kell uj vga-t :D nekem keves :) javaslat?
  • Gunner
    jaja, reális :)
  • w77d
    szerintem reális..
  • Crazy85
    kevésnek tartom a pontokat vélemény?
  • Crazy85
  • Gunner
    hőfokokról sajnos nem sikerült kiderítenem semmit, bár biztos tudtam volna ha még egy pár órát keresgélem ^^
  • bajgunar
    Ááh, köszi szépen. Rendes tölled!
    És a proci húzásról nem tudtál meg többet?
    A hőfokot sokallom egy kicsi, háát még ha húznám :S
    Most vettem uj gépet, és eddig mindig AMD párti voltam, háát igazad lehet, egy intel lehet jobb lett volna, de nemtom. Nekem AMD kell :D
  • Gunner
    na, körbeolvasgattam, és azt irják h tulajdonképpen nem igazán számít mit mondanak az ilyen 3dmark, meg többiféle benchmarkok, a procid elég erős ahol 4 magot ki tudja használni a program, játékok terén még ne várj csodát, az majd még késöbb jön :) tény h jobban jártál volna egy intel procival, de igy se lehet semmi gondod :) a pontszámod mégiscsak jó lesz, olvastam h egy srácnak sm2-3 pontja több volt egy 2.9ghz 2 magos amd-vel de a cpu score ugye alacsonyabb, aztán 4 maggal és 2.3 ghz kevesebb sm2-3 pont, de több cpu score, aztán 3dmark vantage-ban már semmi különbség
    idő kell neked, míg a fejlesztők csinálnak 4 magra is játékot majd :)