36
-
Madve #36 Oszt műhódassá is teszik? Mer' ha üzleti sielésen vagyok a högyökbe, azt frenkizni akarok a szikrázó havon a még szikrázóbb telefonommal, akkor baszhatom, ha nincse' térerő. Műhódat, meg ipari antennát neki, ami ugyanígy fénylik, azt legalább a hegy alján is látják mi van nálam, ha kihúzom az antennát... :D -
#35 Rondák. -
Skyline #34 Ezt mond a 150ezres Nokia N telóknak amik épphogy többet tudnak (fénykép rosszabb,videó jobb,ezenkívül semmimás különbség) mint mondjuk egy k750-es SE ami 70ezer ft:)
Hja és fél év mulva az N-es nokia mondjuk lesz vagy 50-60ezer pénz míg a SE tartja vastagon az árát általában és nembukjuk a pénzünk felét...Zseniális:) -
#33 De tényleg. Miért gáz nektek, hogy valaki aranyba, és gyémántba fekteti a pénzét? :D
Ez a telefon értékálló. Ha elavul a belseje, kikaparaod a gyémántot, berakod a kemencébe, és leolvasztod róla az aranyat. :) -
Skyline #32 Nos....Arany Motorola,gratulálok..
A nokia árakról meg annyit hogy az összes telefonjuk egytől egyig árzuhanós tucattelefon,kijönnek drágán (ár érték arány messze a legszarabb a többi gyártóhoz képest) és 1-2 hónap mulva a felére zuhan az ára...
Egy 100-150ezres nokia tudását más mobilgyártóktól 50-80ig terjedő skálán megkapjuk,és még az áruk is tartósabb...
-
aroncohen #31 Abszolút igaz(sajnos), de azért megjegyzem nem lehetne ennyi pénzből egy országot sem megmenteni. Ja, és akinek ennyi pénze van azt (sajnos) magával tudja ragadni a csillogás iránti vágy. De az igaz, hogy ha nekem lenne ennyi pénzem, előbb az UNICEFnek adnék aztán vennék valami drágát. -
KILROY #30 esz bisztozs mekveszem!!444 -
#29 ilyet csak a győzikefélék meg a fajtájuk vásárol egy igazi üzletember inkább olyan telefont vesz magának mint amilyent anno a siemens csinált a Bekemnek hogy lefordítja a realmadridos spanyol dumát hívás közbe angolra hogy nekeljen megtanulni spanyolul és az se volt ilyen drága mint ez a "kisebbségi" undormány -
#28 Meg van a lehetőséged rá. :-) -
nighter #27 Hát emberek ez az elszomorító az emberiségben, hogy akinek van pénze az minden faszságot megvesz meg luxus körülmények közt él oszt leszarja a másikat oszt a közelében meg éheznek a gyerekek meg családok meg csoro mindenki. Akinek ennyi pénze van az inkább 1 országot fejlesszen fel pl Afganisztánt ott az egész nép éhezik meg nyomorban él oda kellene a pénz nem ilyen faszságokra.
De ha az ember ilyen hulye hogy inkább maga éljen luxuskorulményben minthogy megsegitsen 1 egész országot és ő is jó korulmények kozott élne kicsit gazdagabban mint az átlag.
ha ez igy megy tovább ugyis kidoglunk a picsába. MERT OLYAN KURVA NAGY AZ OSSZETARTÁS. -
Yfel #26 De ha TV-t nem is, legalabb megcsinalhatnak azt, amirol a Nokia leanyvallalata beszelt a cikkben: strapabiro, a kocsit is elbirja... nekem az kifejezetten szimpatikus volt :o)
Y -
szombi #25 Kár az aranyért és a gyémántért...
Erre a sz*r(Motorola) telefonra... -
Farseer #24 Vajh' mi volna, ha 1millió dollárért nem 1 szar telefot raknának ki a változatosság kedvéért, hanem összeraknának 1 hipermodern szuper csodát, 32m szines kijelzőbel, a legmodernebb csatlakozási módokkal, a leggyorsabb adatátviteli lehetőségeket és legtöbb extrát (világrádió, tv vevő) tv csatlakozás, meg ilyesmik) pakolnák bele?
nekem nem jön be, hogy azér 1 milla, mert ki van rakva kövekkel.. -
#23 Azért én egy rakás csúnyább telefont láttam. :-) -
NagyMedve #22 Feca, szerintem akinek millás telója van, az ritkán ácsorog buszmegállókban... -
NagyMedve #21 Szerintem ez a köves telefon rettentő gagyin néz ki. Ha egy ismerősöm megmutatná, és elárulná mennyibe került, hát körberöhögném...
Mellesleg ezek (A cikk végén) a Nokia telók nem azért ilyen drágák, mert gyémánttal vannak kirakva, hanem igenis a belsejük miatt, a tudásuk vetexik egy pc-vel, legalábbis ha nem a 3Dmark teszteredményei alapján hasonlítjuk össze, és bármily hihetetlen a cikk írója számára, igenis sok olyan ember van akinek nagyon is megéri azt a pár százezer forintot az a "csekély" plusz tudás, és megbízhatóság, amit ezek a telefonok nyújtanak a tömegeknek szánt barátibb árú társaikkal szemben. -
#20 Én is veszek már eggyet belefér :D -
FecaA #19 Á gyerekek most vettem 1et! Nagyon király amint elővettem a buszmegállóban rktön agyonvertek:P Ez kell nekem! LUXUSTELEFON! -
#18 ez az üszkös nagy motorola logó meg azok a fostalicska fekete műanyag gombok, hát valami kibeb*szott undorítóan néz ki, pedig én sokak szerint túl sokat kiadok olyan dolgokért amiért nem kéne, de ilyet akkor se vennék ha én lennék a szaudi olajsejkek egyike. bár azok biztos vesznek ilyet -
#17 Honnan vette a cikkíró az árakat?
A Vodafone még stimmel, de a Pannon kártyás , a Pannon előfizetés , és a T-Mobile nem klappol! -
#16 szaré hugyé adják a telefont! -
#15 veszek ningyá 5-öt -
#14 Hiába kerestem , nem találtam a teszkóban ijetet -
#12 Hát bazzeg ezt utálom a magyarokban turkásznak a másik zsebében hogy mennyi a fizetésed meg így meg úgy... ráadásul még azt is meg akarják mondani hogy mit kezdjél vele. Szerintem nem olyan írígylésre méltóak ők mint gondolnátok. -
Derapo #11 Szerintem akinek fussja ilyen telefonyra az nem fog magányosan az uccán sétágatnyi a brilliánsokkal kivert sz@rjával. -
#10 Ha magyarországon valaki ilyet használna az utcán, egy perc alat kikapnák a kezéből. -
Cat #9 nem feltétlen pénzkidobás, hisz a gyémántokat simán át lehet rakni egy másik készülékre
az arany ára is emelkedik, nem pedig zuhan, mint a mobiltelefonoké :) -
stukov #8 " A készülékek műszaki részei, az alkatrészek megmaradnak, csak a külalak alakul át. " : tehát akkor a készülék 2-3 év után eldobhatóvá válik. -
#7 Remélem leírtam, amire gondoltál. :-) -
#6 Látom, itt a pénz a nagy úr...
Mennyit ilyen emberrel beszélek. Azt mondja, hogy a pénz nem számít neki, mert csak egy eszköz. Nem nézi az árat, csak azt, hogy neki tetsszen. Tehát lehet olcsó is, mert ő nem sznob... nem nézi az árát.
Persze fölfele már nem érzi ugyanezt, tehát ha valaki megvesz valamit, ami tetszik neki, de méregdrága, akkor az egyből nem normális.
Nekem nem tetszik ez a telefon, de menj ki az utcára, nézd meg az embereket, hány fajta izlés... -
#5 Akik heti vagy napi 1 milliót keresnek még jó hogy ilyen mobilt vesznek. Mert miért ne? :) -
mouss #4 rosszul, ez igaz, de meg lehet érteni. amúgy ezek a telefonok rettentő giccsesek. kb, mintha a kertitörpédnek raknál gyémántszemet. -
Lame #3 Rosszul kozelited meg a dolgot, na mindegy. -
állat #2 Egyetértek.
-
duke #1 Aki kepes ilyen faszsagra ennyi penzt kiadni,annak inkabb jobb volna ha pszihologusra koltene azt a penzt,mert biztos sulyos lelki problemai vannak.