54
The Matrix - Path Of Neo
-
juve001 #54 SZiasztok!!!!
Nekem azt csinálja a játék, hogy amikor elkezdek az Orákulum kínai őrzőjéel harcolni, kiírja az xbox, hogy There's is a problem with te disc..... Mit tudtok ajánlani, mit csináljak? -
maka2 #53 Már megy!! Azért köszi
-
#52 Vágott verzió?Inkább ird ki a full dvdét.Szerintem ennyit azért megérdemel a játék! -
maka2 #51 Helo!
Mit lehet akkor csinálni, ha berakom a Path of Neo-t a boxba, kiírja ,hogy loading ,de onnan tovább nem megy.kipróbáltam már úgy is hogy felrakom a winchesterre, meg úgy is ,hogy átkapcsolom NTSC-re, de egyikkel se működik.
Az lehet hogy azért mert 3 video hiányzik belőle, köztük a trailers, ami szerintem a a játék elején lévő videokat tartalmazza?? -
martinhaus #50 van egy pálya ahol lemegyünk az alagútba négyen és ott ha leteszem a bombát a második oszlophoz eltűnik a lépcső és a többiek mit tegyek? -
Sliderx #49 A játék kijátszása után maradt nekem egy Zion Archives nevezetű pálya, de nincs megnyílva, hogy lehet ezt aktiválni? -
#48 Társ oldal szerkesztőt keresek www.pathofneo.uw.hu -
#47 hát nemtom, nekem a ps2-es grafika is bejön. lehet, hogy elmaradott vagyok :| -
toza #46 az xboxos verziorol volt szo!!annak marpedig ezerrel jobb a grafja mint xbox os hl 2 nek pl...hoppa..
egyebkent emberes gama valoban,hangulat sajnos jatek feletol az igazi,elotte aki felagya az sokat viszit... -
Pixi #45 ???MI ez a sz@r grafika? KIcsivel lejjebb egy srác agyba főbe dicséri! Játszott ő egyáltalán a gémmel? A verekedés és a kombók eszméletlen jók!!! De a grafika...megéri? A válasz: persze hogy meg mert cserébe egy tényleg nagyon hangulatos játékot kapsz! -
Sliderx #44 Tényleg annyira szar lett a játék mint ahogyan azt mondják?
Már a grafikára értem.
Amúgy maga a játék az jó? -
#43 hali all! nem tudja valaki hol találok végigjátszást a game-hez? előre is köszi -
#42 Kéne nekem a ps2-es matrix: pon kézikönyv. Ha lehet akkor pdf fájlba, de nem baj, ha nem az. -
Csabi 1984 #41 sziasztok megtudnátok mondani azon a részen mit kell csinálni az ügynökkel ahol egy barlan szerüségben vagyok?Mert én már levertem 100x :D de semmi -
good charlotte #40 köszi
-
#39 addig menj ki-be a kabinba míg a talpára nem áll és a benne lévő "szellemek" le nem ülnek. Ilyekor menj a vészfékhez és várd meg míg a mikrofonba be nem mondja a vezető, hogy "Balboa Station következik". Ekkor húzd meg a kart.
copy-paste pc FAQ ;D
-
good charlotte #38 sziasztok kérlek segítsetek el akadtam annál a résznél amikor egy furcsa vonatban vagyok és egy piros gombot kéne megnyomnom hogy megálljon a vonat és hiába nyomom meg csak egy fal lesz remélem tudjátok köszi szépen kérlek segítsetek -
toza #37 ja iranyitasrol meg annyit h kicsit lassan fordul kamerajobbra ballra de kb nem is hasznalod,mert ahogy alapbol be all ugy is elvezheto..
meg a lovoldozos reszeknel elosszor furcsa es bonyolult sztem iranyitas de kb 10 perc utan megszokhato,meg 9 ora jatekbol kb 10 percet lottem mert verekedes sokkal majerebb.
szal osszesegeben az elso 15-20 perc kb szar az utanna kovetkezo reszekhezkepest,pedig az is rohatt elvezetes!sztem. -
toza #36 sot azt gondolom h kornyezet,mappok sokkal szebben lett megcsinalva mint pl hl2 atiratban...sztem az vhogy nem sikerult annyira szexisre... -
toza #35 nem tom mi a bajotok a "graffal"..siman megajja hejet mai jatekok kozt!!sot!!
talaj gyonyoruen csillog,tukrozodik a viz,neo kabattya is libeg ossze visszza,kb mint betmenbiginszben,sot sokkal majerebbul..az is csillog villlog frankon..arnyekokat erdemes csodalni...van ahol kb perceket lehet gyonyorkodni bennuk annyira jo...
nehol erezheto az elnagyoltsag de csak ha azt bamulod kb akkor jon le, egyebkent nagyon renben van a cucc!!nemazer de neztem boxomat es egy 766 os p3 mas van benne,nem tom mijen vga de nem lehet tul izmos ha ijen a proc mellette es nyilvan az akkori legjobbat pakoltak bele...de erre a konfigra ez egy paraztatoan gyonyoru jatek.....az furcsa neha h nemejik arcot frankon kidolgoztak,masikak meg tok elnagyoltaknak lettek...de grafikaba nem naon lehet belekotni sztem...
ragdoll,fizika hejen van nagyon...a mozgasok tenyleg embertelen zsirak lettek,kar valoban h nem tokeletesen van ossze hangolva a sok egymasutan kovetkezo..meg neha "nem agya be"amit nyomkodnal kombokat,de lehet h ez csak nallam tortent meg mert h 12 h ota gep ele ragattam es csak kb 1 oraja tuttam abbahagyni...szvsz rohatt jo lett..eleje is tok hangulatos gyakorlos reszek stb,de igy kozepe fele is tud meg ujat hozni a jatek.szal sztem erdemes foglalkozni vele... -
#34 Rendben;) -
#33 Nem,játsz vele egy kicsit.Ülj le,megéri.Az eleje ratyi,de ha beindul.Olyan bítemap stílusú játék.Nekem bejött.Eleinte nekem is csak porosodott a polcon,aztán rászántam 1 órát amiből 4 lett.elég akciódús és sok a mozgás.Szal jó... -
#32 Uhh az gáz:D Mondjuk szerencsére van mivel játszani:)
És a játékmenetről mi a véleményetek? "Csak" a grafika a gáz? -
#31 Nem maradsz le semmiről.
Olyan ps1 szintű
-
#30 Nem értem miért adták ki ilyen graffal,már "lecsengett" a Matrix-láz úgyahogy,nem sürgette sztem őket senki...Bár én még nem játszottam a gaméval,pedig itt van... -
#29 Hát..... így első fél óra játék után egy kalap sz..r. Legalábbis a grafika -
#28 A warezolást a törvény szigorúan bünteti...Egyébként meg nem is olyan rossz ez a játék.Az eleje egy kicsit nyakatekert lett,néha azt sem tudtam hol vagyok,de amikor elindul az első résszel akkor kitisztult a kép.Szal egész jó.A Fahrenheittel is így kezdtem.De jó kis játék volt az is. -
#27 Ez a konzolos változat,nekünk nincs szükségünk krekkre:D
A PC-seknél tedd fel a kérdést! -
joey006 #26 Hello mindenki!Valaki feltette már a warezes CloneDVD-s verziót?Ha, igen írjon már nekem,mert nekem mindíg azt írja,hogy:Required security module cannot activated, vagy ilyesmi és nem indul.Légyszi segítsetek!!!
-
Akira123 #25 Az irányítás tényleg gagyi lett. Néha hosszú szüneteket tart két mozgás között. A grafikával nincs különösebb bajom, szerintem a célnak megfelel. Viszont a mozdulatok profin megvannak csinálva. -
#24 Nekem tetszik a játék,csak az irányítást egy picit elcseszték,nekem legalábbis nem fekszik.Az Enter the Matrixban jobb volt...Grafika?Hát nem szép de helyenként viszont tényleg csúnya.Ettől függetlenül végig fogom játszani.A story miatt,meg a Mátrix szeretetem miatt(lásd:Enter the Matrix). -
#23 Látod az a konzol előnye hogy nem kell hozzá crack.
De szerintem nem nagy szám a game tucatjáték. -
kulkris #22 NEKEM MEGVAN A JÁTÉK CSAK AZ A BAJ HOGY KÉNE HOZZÁ CRACK DE EDDIG SEHOL NEM TALÁLTAM :S HA VALAKINEK VAN AZ ADJON MÁR EGY LINET -
#21 Na mostmár ki milyennek találja a játékot?:)) -
Akira123 #20 Sziasztok!
1. Tényleg elszúrtam az elsőt, mert nem ez lett a neve.
2. Kérlek titeket, ne piszkáljátok egymást. Beszéljünk a játékról. Azért lett megnyitva. Mindenkinek igaza van valamilyen szinten.
3. Az engem ért kritikákat nem tartom sértőnek, mert így tanulok. -
#19 1. Konozlos topik volt alapbol nem kellet volna lezarni.
2. Ha minden ujreget vagy ujjoncot ezzel a lama lealacsonyito szoveggel fogadtok akkor ne csodajatok hogy soha nem tanul.
3. Az elejen ti sem voltatok jobbak. -
#18 Na és lesz szó a gaméról is?
-
#17 Nem csak azért kapta, de tanult a hibájából, visszavontam. -
#16 Azért a büntipontot is visszavonhatnád. vagy nm ezért kapta a témanyitó? -
Akira123 #15 Ne bántsátok a modit. Ő csak a munkáját végzi:).