Dulakodás a szoftverfejlesztésben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja, persze mi is kitalálhatjuk pölö a háborús fejlesztést, ahol a megbeszéléseken is mindenki homokzsákok mögött lapul, mert ha valaki miatt állunk, akkor aki áll az megdobálhatja babzsákokkal, üveggolyókkal, no meg persze a megrendelõket is meg kell hívni eme megbeszélésekre, õk négercsókdobálással jutalmazzák és félfolyós kátránygolyókkal büntetik a nekik nem tetszõ elképzeléseket
ÉS ez nagyon jó, mert felserkenti az egyébként tohonya és ellustult kövér fejlesztõk (és managereik) vérkeringését, és a folyósóra és udvarra kiterjesztve hasznosabb, mint a japóknál a céges torna (ráadásul a futásra is újra megtanít, ami ugyebár nagyon hasznos)
😊)
ÉS ez nagyon jó, mert felserkenti az egyébként tohonya és ellustult kövér fejlesztõk (és managereik) vérkeringését, és a folyósóra és udvarra kiterjesztve hasznosabb, mint a japóknál a céges torna (ráadásul a futásra is újra megtanít, ami ugyebár nagyon hasznos)
😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De lehet, hogy az egész a szabadalom miatt van, ha sokan nem ellenkeznek e kifejezés hallatán, akkor levédeti az ürge, és minden cég, aki megkérdi a vevõtõl hogy ez jó lesz-e így, az fizet.. <#wow1>#wow1>
Ismét elterjedt egy összetevõ az XP-bõl (eXtreme Programing).
"a programkészítõk és a megrendelõ cég emberei egy csapatban dolgoznak együtt az új szoftvereken, egyidejûleg írva, tesztelve és kis lépésenként bevezetve az újdonságot a felhasználó it-rendszerébe - derül ki a Financial Times cikkébõl."
Hat ez igen.<#taps>#taps>
Ha ez 2005-ben talalmany, akkor en mar kb 15 evvel ezelott felfedeztem. <#whatever>#whatever>
Hat ez igen.<#taps>#taps>
Ha ez 2005-ben talalmany, akkor en mar kb 15 evvel ezelott felfedeztem. <#whatever>#whatever>
Ez olyan régi, és a dulakodás is már régóta megy, még csak a megrendelõre sincs szükség hozzá :pp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én se értem mi az újdonság.
Lehet hogy a programfejlesztõ cégek rájöttek hogy amit írtak valaki használja is? 😊
Lehet hogy a programfejlesztõ cégek rájöttek hogy amit írtak valaki használja is? 😊
hol az újdonság? régebben sem csak a vízesés modell létezett. inkrementális fejlesztés, prototípus alapú fejlesztés már elég régóta van. három kérdést meg nem nagy kunszt kitalálni, fõleg ha ilyen egyértelmûek.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Most ebben mi a p.csöm az újdonság? Multiék feltalálták azt, hogy a felhasználót meg kell kérdezni hogy mi a francot szeretne kapni a pénzéért, nem csak a pofájába toljuk a portékát aztán egyél? Gratula, én már 10 éve így csinálom:-P