8
  • mrzed001
    #8
    hát ja, persze mi is kitalálhatjuk pölö a háborús fejlesztést, ahol a megbeszéléseken is mindenki homokzsákok mögött lapul, mert ha valaki miatt állunk, akkor aki áll az megdobálhatja babzsákokkal, üveggolyókkal, no meg persze a megrendelőket is meg kell hívni eme megbeszélésekre, ők négercsókdobálással jutalmazzák és félfolyós kátránygolyókkal büntetik a nekik nem tetsző elképzeléseket
    ÉS ez nagyon jó, mert felserkenti az egyébként tohonya és ellustult kövér fejlesztők (és managereik) vérkeringését, és a folyósóra és udvarra kiterjesztve hasznosabb, mint a japóknál a céges torna (ráadásul a futásra is újra megtanít, ami ugyebár nagyon hasznos)
    :))
  • totya4
    #7
    De lehet, hogy az egész a szabadalom miatt van, ha sokan nem ellenkeznek e kifejezés hallatán, akkor levédeti az ürge, és minden cég, aki megkérdi a vevőtől hogy ez jó lesz-e így, az fizet..
  • linuxos
    #6
    Ismét elterjedt egy összetevő az XP-ből (eXtreme Programing).
  • rigidus
    #5
    "a programkészítők és a megrendelő cég emberei egy csapatban dolgoznak együtt az új szoftvereken, egyidejűleg írva, tesztelve és kis lépésenként bevezetve az újdonságot a felhasználó it-rendszerébe - derül ki a Financial Times cikkéből."

    Hat ez igen.

    Ha ez 2005-ben talalmany, akkor en mar kb 15 evvel ezelott felfedeztem.
  • mrzed001
    #4
    Ez olyan régi, és a dulakodás is már régóta megy, még csak a megrendelőre sincs szükség hozzá :pp
  • totya4
    #3
    Én se értem mi az újdonság.
    Lehet hogy a programfejlesztő cégek rájöttek hogy amit írtak valaki használja is? :)
  • QuippeR
    #2
    hol az újdonság? régebben sem csak a vízesés modell létezett. inkrementális fejlesztés, prototípus alapú fejlesztés már elég régóta van. három kérdést meg nem nagy kunszt kitalálni, főleg ha ilyen egyértelműek.
  • Komolytalan
    #1
    Most ebben mi a p.csöm az újdonság? Multiék feltalálták azt, hogy a felhasználót meg kell kérdezni hogy mi a francot szeretne kapni a pénzéért, nem csak a pofájába toljuk a portékát aztán egyél? Gratula, én már 10 éve így csinálom:-P