Jöhetnek a termékreklámok Európában is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik viszont jobban aggasztanak:
- szociális tényezõ (fúúúj, te nem coca-colát iszol?)
- mindent elborító reklámhegyek
- hangos reklámok (buszmegállókban volt 1-2, remélem jól be is tiltották)
- spam (fõleg ha túl sok hülye ül a gép elé, és ez évrõl évre rosszabb)
- "hozd el egy haverodat" típusú akciók meg társai
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
de pl nfsben is száguldozunk kocsival, ott egy hirdetés, akkro az tényleg egy valódi reklám lenne... és egy idõ után ha kijön egy patch, frissiti azt a reklámtáblát egy másik termékre..
amugy abarátok köztben régebben elégé jól elzárták a reklámot is, volt is vhol róla szó, hogy saját cimkéket és dolgokat csinálnak a termékekhez, de manapság már távolról rá lehet ismerni a dolgokra ( szilágyiék Tupperware termékei:C )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem a rejtett 1 képkockás reklámok a legveszélyesebbek, mert ha belegondol az ember akkor nem is tudsz róla hogy miért szeretsz a moziban pattogatott kukoricát enni. Csak nem azért mert a filmek közben bevillanó egyetlen képkocka, melyen egy doboz popcorn van, és melyet csak a tudatalattink fog fel, észrevehetetlenül kényszerít minket arra hogy legközelebb és egyébként is, vagy azonnal vegyünk popcornt. És ez csak a popcorn. A psichológia széles lehetõségeit vizsgálva a popkorn csak egy porszem a sivatagban.
Tudod, mint az ominózis rejtett 1 képkocka a filmekben <#banplz>#banplz>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
xy filmben/játékban most akkor ak vagy hk vagy m rohampuskával irtsák a gonoszt.
emléxik még valaki, hogy az Alien2-ben milyen stukker volt átalakítva?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Btw, reklámok játékokban. Asszem a SWAT legújabb részéhez, amikor letöltötted a patchet kaptál egy új licence szerzõdést (amit kötelezõ volt elfogadni), és minden egyes indításkor felment netre reklámokat letölteni, amit beillesztett a játékokba. (Ha érdekel pontosan, mindenképpen nézzetek utánna, mert ezt csak olvastam a *** informatikai magazinban =) )
Nem mindegy, hogy a HL3-ban Coca-colás autómata lesz-e, vagy Pepsis ???
Annál élethûbb a game !
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És a #11-ben igaza van irkab1rka-nak.
A játékokban is elkezdõdött ugyanez.
Pl:Splinter Cell 2 Sony Ericson telefon (vagy mi volt)
Azért szomorú dolog ez 😞 sztem
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
A fantastic 4 meg fantasztikusan szar film.
De a legrosszabb az egyik bujtor film volt, azt hiszem az elveszett madonna, vagy melyik. Ott volt egy 60 másodperces snitt, hogy egy volántrans vagy milyen kamion kiparkol.
Azt hiszem, két év mulva már a kritikák standard része lesz, hogy a mûalkotásban zavaróak voltak-e a reklámok.
És még egy: a játékokban is elkezdõdött ugyanez.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a Familiaban legalabb volt humor meg aranyos volt...
MSN: doc - kukac - coder - pont - hu
Emléxem még, a Reviczky 5-6 tábla stolwerk csokival járkált, és mindenkinek osztogatta a lehetõ leghülyébb pillanatokban:
"egy stolwerkecskét?"
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
amerikában még el tudják helyezni ízlésesen a reklámokat. magyarországon nem értenek hozzá.
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...