11
-
vg #11 "Viccből földrengés ide vagy oda...Kibaszott sokan vannak és csak szaporodnak mint a nyulak...
Valahogy meg kell oldalni a túlnépesedési problémát:)"
Skyline te egy iszonyatosan buta ember vagy! Nem zavar, hogy évek óta probálják visszaszorítani a szaporodást? Például nem lehet egy családnak csak egy gyermeke! Inkább verd a fejed a falba, és örülj, hogy nem oda születtél te szerencsétlenség! -
vg #10 "a kepen levo kislanynak budos a szaja - egesz nap :("
De hülye vagy! -
Skyline #9 Deee látom a föltannal és egyébbel jól elboldogulsz és vígan szánalmasazol le mielött picit is gondolkodnál mit miért írtam:)
De akkor tessék old meg a túlnépesedési problémát:) -
Skyline #8 Viccből földrengés ide vagy oda...Kibaszott sokan vannak és csak szaporodnak mint a nyulak...
Valahogy meg kell oldalni a túlnépesedési problémát:)
-
látogató #7 Képzeld el, ha majd minden kinai polgárra jut egy szgk., persze valami belsőégésű motorral hajtott. És már lesz hűtőjük és klimájuk is. Stb. Egyébként a videoton úgy reklámozza magát a honlapján, hogy kinai árszinvonalat képviselnek európában. Képzelheted, hogy akkor mit fizethetnek egy gyári munkásnak! De szerencsére? azért még mindig jópáran vannak kinában, akiknek fontosabb az, hogy mennyi rizs terem a rizsföldön, mint hogy legyen mobiljuk. Akinek meg büdös a szája, az mosson fogat! -
dondore #6 nem szanalmas... inkabb kellemetlen -
lmisi #5 Aki másnak földrengést kíván....
Még viccből sem szabad ilyet kívánni!!!!
Ráadásul a kontinentális lemez Magyarország alatt igen vékony, azaz mi sem vagyunk földrengésbiztos helyen.
Ha meg a globális felmelegedés miatt megemelkedik a az óceánok vízszintje, akkor Mo. nagyrésze is valószínüleg víz alá kerül. (Pl. néhány százezer éve beltenger hullámzott a Kárpát medence helyén)
Adalékként közlöm még hogy a magyar ill. kelet európai mérnöki órabérek terén versenyképesek vagyunk a Kínaival.
Mi lenne ha próblémáinkat inkább magunk próbálnánk megoldani és nem mások károsodásában halálában vélnénk megoldást látni bogyodás módon!
Tényleg unalmas már a mások Tehene is dögöljön meg szemlélet... tényleg ilyen szánalmasak lennének akik nem is mosnak fogat soha? -
dondore #4 a kepen levo kislanynak budos a szaja - egesz nap :( -
puntocsento #3 de nem csak ADSL létezik. nekem pl. kábel-net van. nem is akartam vezetékest. nem fogok én még havi díjjat is fizetni. -
Mice #2 semmi bajom velük, de ha ez elmarad, akkor i$ten ments majd az európai cégeknek ha majd egyszer úgy döntenek elindulnak Európa felé előfizetőt bevásárolni... -
Skyline #1 [moderálva]