Jövőre jön a Fűrész 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1. rész nagyon tetszett. A 2. rész még jobb volt,ha így folytatják a 3. rész lesz az év filmje.(HIÁBA MONDJÁTOK,HOGY "RÓKABÕR")
Sokan (többek közt én is) úgy nézünk filmet, hogy a FILMET nézzük, és nem azt figyeljük, hogy hol van elbaszva, vagy hogy mennyivel jobb-rosszabb az elõdjénél...
Ha más szemmel nézed biztos más lesz a véleményed...
Példa: nekem nagyon tetszik a Kör 2. Az egyik haver már a szarvasos jelenet után lekapcsolta, mert amikor elütötték az egyik szarvast nem eléggé tört össze a kocsi! Ne is nézzen filmet az ilyen, vagy mennyen kritikusnak, ott még pénz kap érte...
Ha más szemmel nézed biztos más lesz a véleményed...
Példa: nekem nagyon tetszik a Kör 2. Az egyik haver már a szarvasos jelenet után lekapcsolta, mert amikor elütötték az egyik szarvast nem eléggé tört össze a kocsi! Ne is nézzen filmet az ilyen, vagy mennyen kritikusnak, ott még pénz kap érte...
én már az elsõ részben tudtam, hogyha lesz második rész, akkor a csajjal fog együtt dolgozni. ezt a vak is láthatja.....
5i: igazad van... de én inkább az elsõ résznél tudtam ,hogy mi lesz a vége... a 2 nél már nem annyira...
bigfoot: te nemtom milyen ember lehetsz? csukott szemmel nézel filmet + még dugót is raksz a füledbe? nemtom milyen kamu rol beszélsz... egyszerüen néhány embernek gyorsabban forog az agya... amugy elsõ résznél amikor csávesz ágyon feküdt... és akkor ,hogy van neve is mondta az a csicska... aakkor már lehettt érezni hogy mind2 benne van...
bigfoot: te nemtom milyen ember lehetsz? csukott szemmel nézel filmet + még dugót is raksz a füledbe? nemtom milyen kamu rol beszélsz... egyszerüen néhány embernek gyorsabban forog az agya... amugy elsõ résznél amikor csávesz ágyon feküdt... és akkor ,hogy van neve is mondta az a csicska... aakkor már lehettt érezni hogy mind2 benne van...
ne már megint ezek a lol emberek akik minden filmnek tudják a végét 10perc után...
ugyanez volt az elsõ nél!a sok kamus jött és arra verte hogy 10perc után tudta a végét
ugyanez volt az elsõ nél!a sok kamus jött és arra verte hogy 10perc után tudta a végét
Szerintem zseniális a Fûrész mindkét része. Bár a folytatás 30. percénél már tudni, hogy mi lesz a csattanó, de azért még így is magasan kiemelkedik az átlagból!
Épp most néztem meg a Fûrész 2-t. Szerintem nem indult el a lejtõn, ugyanúgy fostam rajta, mint az 1. részen. Az 1. részhez képest túl véresnek találom. Jobb szeretem a vér nélküli, de borzongós filmeket. Javára legyen írva, h megmozgatja az ember gondolkodását.
A masodik resz nem akkora nagy film. Kozelebe sem er az 1-nek. Ez is elindult a lejton.
Azt nem értem miért rókabõr?😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
más rendezõ? ennek nem örülök. Szerintem maradjon csak james wan. ha bevált minek kell lecserélni?
Aki nem latta annak csak ajanlani tudom. Neha majd megszakadtam a rohogestol. Szerintem eleg jo film de nehol lehetne kicsit durvabb. Remelem a 2. kicsit kemenyebb lett. Amint lesz idom megnezem.....
Még sok ilyen jó "rókabõrt".
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
rókabõr ám a jó***** at
nekem nagyon tetszett mind 2 rész!és ezzel nem vagyok egyedül,és nagyon várom a 3at!akinek nem tetszett az mehet innen,nem kell fikázni
nekem nagyon tetszett mind 2 rész!és ezzel nem vagyok egyedül,és nagyon várom a 3at!akinek nem tetszett az mehet innen,nem kell fikázni
Már megint egy újabb rókabõr!!!
valami targyal odahuzhatta volna magahoz a telefont, vagy levette volna az inget es azt oda dobva...
ami gondolom senkit sem zavar, mert akit nem érdekel az nem is nézi meg.
Rókabõr ide vagy oda az elsõ kib*szott jó volt a 2. talán még überelni is tudta ha a 3 is hozza az 1-2 szintjét akko jöhet...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Rókabõr... <#whatever>#whatever><#vomit>#vomit>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A második is jó! (szvsz)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az elsõ rész jó volt! A másodikat még nem néztem meg. De lesz harmadik is! <#taps>#taps><#taps>#taps>
Most az 1 s már a három is
ez szép
ez szép