24
  • danyibali
    Az 1. rész nagyon tetszett. A 2. rész még jobb volt,ha így folytatják a 3. rész lesz az év filmje.(HIÁBA MONDJÁTOK,HOGY "RÓKABŐR")
  • Lipi1980
    Sokan (többek közt én is) úgy nézünk filmet, hogy a FILMET nézzük, és nem azt figyeljük, hogy hol van elbaszva, vagy hogy mennyivel jobb-rosszabb az elődjénél...
    Ha más szemmel nézed biztos más lesz a véleményed...
    Példa: nekem nagyon tetszik a Kör 2. Az egyik haver már a szarvasos jelenet után lekapcsolta, mert amikor elütötték az egyik szarvast nem eléggé tört össze a kocsi! Ne is nézzen filmet az ilyen, vagy mennyen kritikusnak, ott még pénz kap érte...
  • Jobson
    én már az első részben tudtam, hogyha lesz második rész, akkor a csajjal fog együtt dolgozni. ezt a vak is láthatja.....
  • bigfoot
    érdekes hogy csak nektek esik le...
  • SYMF
    5i: igazad van... de én inkább az első résznél tudtam ,hogy mi lesz a vége... a 2 nél már nem annyira...

bigfoot: te nemtom milyen ember lehetsz? csukott szemmel nézel filmet + még dugót is raksz a füledbe? nemtom milyen kamu rol beszélsz... egyszerüen néhány embernek gyorsabban forog az agya... amugy első résznél amikor csávesz ágyon feküdt... és akkor ,hogy van neve is mondta az a csicska... aakkor már lehettt érezni hogy mind2 benne van...
  • bigfoot
    ne már megint ezek a lol emberek akik minden filmnek tudják a végét 10perc után...
    ugyanez volt az első nél!a sok kamus jött és arra verte hogy 10perc után tudta a végét
  • 5i
    Szerintem zseniális a Fűrész mindkét része. Bár a folytatás 30. percénél már tudni, hogy mi lesz a csattanó, de azért még így is magasan kiemelkedik az átlagból!
  • Briony
    Épp most néztem meg a Fűrész 2-t. Szerintem nem indult el a lejtőn, ugyanúgy fostam rajta, mint az 1. részen. Az 1. részhez képest túl véresnek találom. Jobb szeretem a vér nélküli, de borzongós filmeket. Javára legyen írva, h megmozgatja az ember gondolkodását.
  • Nyiri
    A masodik resz nem akkora nagy film. Kozelebe sem er az 1-nek. Ez is elindult a lejton.
  • bigfoot
    már a 2.részt sem ő rendezte;)
  • Skyline
    Azt nem értem miért rókabőr?:)
  • Gladiator
    más rendező? ennek nem örülök. Szerintem maradjon csak james wan. ha bevált minek kell lecserélni?
  • alien47
    Aki nem latta annak csak ajanlani tudom. Neha majd megszakadtam a rohogestol. Szerintem eleg jo film de nehol lehetne kicsit durvabb. Remelem a 2. kicsit kemenyebb lett. Amint lesz idom megnezem.....
  • HuAn82
    Még sok ilyen jó "rókabőrt".
  • bigfoot
    rókabőr ám a jó***** at
    nekem nagyon tetszett mind 2 rész!és ezzel nem vagyok egyedül,és nagyon várom a 3at!akinek nem tetszett az mehet innen,nem kell fikázni
  • dezsiszabi
    Már megint egy újabb rókabőr!!!
  • sweech
    csak belenéztem a filmbe de asszem az ingjét dobálta
  • savior
    valami targyal odahuzhatta volna magahoz a telefont, vagy levette volna az inget es azt oda dobva...
  • winnie
    ami gondolom senkit sem zavar, mert akit nem érdekel az nem is nézi meg.
  • Skyline
    Rókabőr ide vagy oda az első kib*szott jó volt a 2. talán még überelni is tudta ha a 3 is hozza az 1-2 szintjét akko jöhet...
  • IMYke2.0.0.0
    Rókabőr...
  • HuAn82
    A második is jó! (szvsz)
  • scooterbr
    Az első rész jó volt! A másodikat még nem néztem meg. De lesz harmadik is!
  • Battlefront
    Most az 1 s már a három is
    ez szép