187
Használ vki miranda-t?
-
#27 beírtam, semmi -
#26 ha állapotot változtatol, felugrik 1 ablak, abba írd be...
ha Elfoglaltból újra elfoglalt leszel akkor is jön új ablak..abba ird be... -
#25 mit állítsak még hogy látszódjon a szemüzim? :(
-
#24 eddig én is csak így láttam :C -
#23 olyan cucc van rá, amivel saját szmájlikat tudom mutatni, mint MSN-ben? Mert másét látom, és ha ott sajátként berakok egyet, akkor azt is csak én látom, a másik fél nem.. Vagy ez csak az MSN keretrendszereivel lehetséges? -
#22 options..ROW item-sbe próbáld beállítani :) -
#21 na, nekem is ehhez hasonló témám van most, elég ötletes, de:
felül van az a rész, ami neked viszonlag pici, de nekem nagyon nagy, nincs benne semmi, s ha méretezem az ablakot, összemegy. Viszont ha kihuzom teljes méretre, nagyon nagy, és ugye semmi sincs benne, ronda... mitől van ez? -
#20 én használok, 3hónapja :)
jelenleg így néz ki :)
-
#19 És 63MB az 1,5-tel szemben, és tele van fölösleges dolgokkal stb.
Aki szereti a Mirandát, nem fog azért átváltani, mert kijött egy újabb MSN. -
#18 Használjatok Windsows Live Messenger 2009-et, sokkal jobb mint a miranda.
Miért? mert van hozzá plus amivel szineksek a nevek:P
-
#17 él még ez a fórum? mert ha igen akkor segíthetne valaki. azt írja a program hogy "Please, enter a username in the options dialog" -
#16 -
#15 szia ez itt az én mirandám :) -
Norby86 #14 Sziasztok!
Most próbáltam ki a este Miranda Im-t,elég tetszetőskis okos program ez. Végülis nekem azért kellett hogy egykét zaklató ismerős elől elbujjak,vagyos nekik ne legyek online hanem állandóan offline lássanak. MSN-el mikor beléptem azt irta ki rájuk (letiltva). Na most itt jön nekem a kérdés hogy hogy lehet az hogy ez a kis program láthatattlannak irja,mig az msn kiirja hogy letiltva,mikor én nem tiltottam le senkit. Másik kérdésem az lenne aki használ most ilyen programot,skineket hogy lehet importálni a programba? -
#13 trillan rulz.
msn icq aol irc -
#12 akkor már inkább trilian...
de az skótoknak való:D -
#11 Memória szempontjából a legjobb. pl egy lasabb gépre, csak is azt érdemes tenni, mivel semmi grtafikai designe, meg ugye egy program emulálja az összes vackot, szal csak egynek kell memóriát foglalnia. Ezért gyors is, viszont hiányozik belőle pár funció, ami a többiben bene lehet (msn: játékok, személyes üzenet kiírása,stb)
De hát vmit vmiért :) -
ricky #10 Én az üdítőre gondoltam -
#9 Én (ki)használom mirandát! -
_Vegeta_ #8 Asszittem a holdrol lesz szo. :| -
#7 nem
msn a menő:) -
#6 nem is hallottam még rola..... -
#5 instant messenger. icq-t, msn-t, irc-t lehet vele egy programból használni. -
#4 az mi az :o -
#3 nahát bakker, azt hittem, ez megint valami trágya dél-amerikai sorozat :DDDD
[szigorúan felhasználói szinten használja a gépét] -
#2 régebben használtam, aztán áttértem trillianra -
Blackluck #1 Használ vki miranda-t ,lehetőleg a windows-ost(, bár nem tudom van-e jelentősége)?