1515
- MINDENKI HIVATALOS -
-
majd meglátom :p és már inkább True Neutral
-
Hát Te jössz-é, kedves Lawful Good barátom? :) -
én se viszem a férjem
állítólag van, de én még nem vettem észre... -
de jo a most hetvege es a kovetkezo hetvege. -
nemjo a 13 -
azt szabad:D -
hagyd csak rá... álmodozik!
-

-
remélem is
-
-
Jó,én nem hozom a feleségem,mert úgy érzem félreérthető információkhoz juttatnátok.
-
A hosszú házasság titka. Most elviszed Pestre 10év múlva meg érte mész.
-
tök jó lesz!
-
én is mozgósítom az ismerősöket, mert valszeg a Párom is jön, mert neki hétfőn pesten lesz gyakorlata, és így akkor lenne egy hosszú hétvége, olyan második nászút
-
mondjuk ez is izgi h en innen delmagyarorszag politikailag es ideologiailag jocskan egyik legelmaradottabb telepuleserol probalok meg segiteni vkinek pesten szallast szervalni,ugy hogy az enyem is bizonytalan :))
de vmit kitalalunk pidör -
dart próbál segíteni:) -
ezzel kapcsolatban én csak közvetítőként segíthetek. tárgyalj a hímekkel...
-
:DDD
fiatalkorú még, igaz Botondot csukják le, szal okés:DD -
jipííí... élőben chatelünk... Botinak meg elhívjuk Crazygirlt :D -
helikopterrel
-
Repülővel jössz? Ilyen jól megy akkor minek neked a trezorból bármi is?
-
persze szállás kédése is van a dolognak
-
nekem inkább a trezorból osztogass pár kötegel
-
Botond fun club-os pólókat osztogatok majd nektek.
-
remek ötlet. támogatom. majd veszünk mi Botondnak, ha ő nem venne. :-D -
Lehet én is tiszteletem teszem, de Botondon kívül senki ne vegyen mérget rá 

-
Láttam ma egy kocsit aminek matrica volt a hátsó ablakában,amire az volt írva,hogy "Királylány".
-
az én lelkesedésem nem csökken
-
lál -
-
rendben, Ter. majd ne felejtsd el mérni az időt!
-
1 ora max. -
addig maradsz, ameddig jól érzed magad. 
-
-
egy egész estéset-éjszakásat 

encsak max 1 orara gondoltam. -
vedd úgy, hogy 13 volt eredetileg is.
és gyere el! -
nincs ezzel semmi baj kedves Eva
nem kertem senkitol h tarja elem csaladja szovevenyes tortenetet,hisz sztem eddig beszelgeteseinkbol szamodra is nyilvanvalova valt h nekem kozel hasonlo az ertekrendem es mindenek felett all a csaladom.
mas kerdes h nemszeretem az ilyen vagy ehhez hasonlo 'kinevezett szeretet-csalad-nok-anyaknapja' dolgokat,probalok a 7koznapjaimban is ugy viszonyulni hozzajuk mintha unnep lenne.
Valszeg az sem mellekes korulmeny h az aki nem epp pesti v pest kornyeki annak azert elegge elore kell szerveznie-terveznie az ilyen utakat.Szivemszerint tenyleg lenne 1-2ember akivel meginnek par pohar jofajta vorosbort,de ha minden 7en mas idopontot olvasok mint lehetseges 'csapatosszetarto edzest' akkor az elveszi a lelkesedesem.
Lehet h ez mind sajat problema,nemszeretnem ha atcsapnank szemelyeskedesbe.Szeretlek,es meg Rajtad kivul is jo par embert itt.
Tuti h egyszer majd enis odaerek :)
Joklegyetek* -
nem fogom leírni ide a családom történetét, és hogy mit miért teszek, és mit miért érzek fontosnak.
sajnálom, hogy toltam, de egy hét nem a világ - szerintem. nem egy délutáni programot tervezünk - bár mindenki addig vesz részt rajta, ameddig kedve tartja - hanem egy egész estéset-éjszakásat. és úgy, hogy legyen rá idő.
elég nehéz úgy összehozni, hogy mindenkinek jó és jókor legyen. nekem most nem jó. és már volt egy találkozó, úgyhogy a szándék nemhogy megvan, de össze fog jönni a következő is.
ha ennyire könnyen lanyhasztható a kedved, akkor tényleg szomorú vagyok. -
ugyanigy gondolom.
nemertem mikoze a kettonek 1mashoz.
plane ha videkieket nem zavarja...zavarna
en ugyerzem a szandek kozel sem akkora mar mint amennyi a tali megvalositasahoz szukseges.bennem legalabbis minden 1es tologatassal lanyhul.
pisz -
dehogy... Én is ezt mondom! Nálunk is fontos az anyák napja (legalábbis most nagyon) és én sem kapcsoltam, hogy vasárnap lesz :S