SG szülinapi maraton
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helykeresésben meg a Bp-i kollégák tudnak úgy is segíteni 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
olyan hely kell, ami kicsit alterebb, nem annyira populáris, de mégis igényes vmilyen szinten, nem drága, és nem kell elõre bérleti díjat fizetni.
még mielõtt vki megkérdezi: találni fogunk ilyet. vagy ehhez hasonlót. de mindenképp jobb idõre kell ütemezni a tervet, hogy szabadtéren is lehessen mozogni.
...what\'s for You, will not pass You by...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A helyhez kapcsolódóan! Ha esetleg volna kedvetek egy kis szálguldozáshoz, vagy valami élvezetre, akkor esetleg a Hungaroring melleti gokart pályán, a Hungarokartba is lehetne szervezni. Van külön konferencia termük is...
úgynézem már körvonalazódni látszik a megagiga szülinapi parti 😊)
meg a Dob utcánál belül egész tágas
nem jut eszembe, hogy mi a nevük
fõleg ha tényleg jön a Dudi
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
pl Holdudvar, Pardon, Ráckert, Buddha Beach, az Óbudai szigeten is van vmi...
amúgy nem is, de terembérletnél igen
figyelj, nem este kezdõdne ez az egész. délután ilyen helyeken tök nagy a pangás, bõven mûködne a kitûzõ, a zene is. csak elõre le kell szervezni, hogy megyünk.
tûzraktárban voltam már, de más nem tudom, ismeri-e.
Szerintem vannak olyan (korán nyitó) romkocsmák, amik vállalnának ilyesmit.
A Tûzraktárt (vagymit) ismeri valaki?
Szerintem itt találunk helyszínt...
elõször talán inkább helyet kellene találni, mivel az is meghatározza az idõpontot. én - legvadabb álmaimban - csak max 100 emberre számítottam, de ha tényleg meghirdetésre kerül a dolog, akkor több száz ember is jöhet. abban viszont komoly segítséget kell kérnem, mert azért az elég nagy falat.
bár a helyszínt meg meghatározza a megjelenõk száma... étterembe nem férünk be, valami nagyobb helyszínt kell választani. de ha nem étterembe megyünk, kaját kell rendelni. ahhoz pénzt kell beszedni.
tehát lehet, hogy mégis azt kellene elõször kideríteni, hogy ki az, aki eljönne.
azelõtt pedig az idõpontot. én márciusra szavazok.
Max a jégeralsó rulez meg az úszósapi<#hehe>#hehe>
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jéger rulezz! <#taps>#taps>
legyen egy üveg vilmos a belépõ<#vigyor5>#vigyor5>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate